PIOTR KRYSTYNA 16.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam każdego kto tylko tu zaglądnie A jak już tu będzie to może coś napisze Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 No skoro juz tu jestem to się wpiszę Tylko musisz jedne komentarze wykasować , bo nie będzie wiadomo, gdzie sie wpisywać Trzymam kciuki Żaba ( tez z 18 letnim stażem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 16.08.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 I ja się dołączę do podczytujących Obejrzałam sobie wasz domek i bardzo mi się podoba. Jak przzeglądałm projekty to nad nim też się zastanawiałam. W końcu wybraliśmy inny bo chciałam mieć balkonik i dużą garderobę. Co do kredytu to też braliśmy pod uwagę bank M ale z powodu zbyt długiego oczekiwania na decyzję (czekaliśmy ponad miesiąc co opóźniło nam rozpoczęcie budowy) wzięliśmy w końcu w banku G W moich komentarzach znajdziesz wskazówki jak zamieszczać zdjęcia - ja też dopiero niedawno się nauczyłam. Czekamy na dalsze relacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.08.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki.Zaraz będę się wczytywać.Nie wiem jak mi się stało że mam dwie sztuki komentarzy-tamte drugie myślę że się same unicestwią za jakiś czas,bo usunąć posta nie potrafię.Pozdrawiam-Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki.Zaraz będę się wczytywać.Nie wiem jak mi się stało że mam dwie sztuki komentarzy-tamte drugie myślę że się same unicestwią za jakiś czas,bo usunąć posta nie potrafię.Pozdrawiam-Krystyna W prawym górnym rogu jest krzyżyk. Kilknij tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.08.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 No właśnie nie mam tego krzyżyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.08.2006 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 O przepraszam, tam krzyżyk jeszcze był.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 O przepraszam, tam krzyżyk jeszcze był.Dzięki Krzyżyk wtedy znika, jak ktoś wpisze się po Tobie. Tylko ostatni post można skasować, poprzednie co najwyżej zmienić. Gdybys wiedziała, co ja na początku wyprawiałam Widze że się udało. Zdolna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.08.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Teraz też już to wiem.Człowiek całe życie się uczy.Dobrze że jeszcze są na świecie uprzejmi ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 17.08.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Przeczytałam i wpisuję się... będę wierną czytelniczką Waszego Dziennika pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miglo 02.09.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ejoooo.... i ja się dopisuję jako wierny czytelnik... zazdroszcze strasznie - w tym miesiącu mamy dostać pozwolenie ale roboty ruszą dopiero na wiosnę... Dzięki za zdjęcia - inni "Konkursowicze" jakoś nie chcą dzielić się fotkami. Mam nadzieję, że to się zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 02.09.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dzięki, piękne dzięki już myślałam,że nikt moich wynurzeń nie czyta.Szczerze mówiąc już chciałam zaniechać opisywania naszych budowlanych doświadczeń,ale nowa wiara we mnie wstąpiła.pozdrowienia.Krystyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 03.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Szczerze mówiąc już chciałam zaniechać opisywania naszych budowlanych doświadczeń...Krystyna. ani nie myśl o tym pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 04.09.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Czytamy, czytamy - i podziwiamy Tempo jest zadziwiające! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 04.09.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Super że czytacie. Naprawdę uważacie że tempo robót dobre?Musimy się spieszyć zeby nas zima nie zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 05.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A na jakim etapie planujecie zakończyć w tym roku? My robimy tylko stan surowy otwarty (czyli z dachem ale bez okien i drzwi), a mimo tego przez te opóźnienia w dostawach materiałów boję się czy wszystko będzie zrobione terminowo... Mam nadzieję, że w waszej okolicy nie będzie takich problemów i dalej będzie wam tak sprawnie iść - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 05.09.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Narazie plan jest taki jak wasz,ale mój ślubny coś zaczął rozglądać sie za oknami-a to może oznaczać zmiany w planowaniu.Ekipa planuje do końca przyszłego tygodnia zakończyć ściany i ostro zabrać się za strop-co z tego wyjdzie-nie wiem Przez braki na rynku,np."maxów",zmieniliśmy materiał na beton komórkowy.I jak sie okazuje chyba dobrze bo ściany rosną w oczach.Nie chcę "chwalić dnia przed zachodem słońca",ale nasza brygada murarska jest na piątkę z plusem.Też jeszcze nie wiadomo jak się potoczą losy więźby -czy trzeba czekać czy też nasz szef budowniczych coś przyspieszy-facet jest nieoceniony w tym co robi.Każdemu budującemu dom polecałabym takiego kogoś.Chyba urodziliśmy się pod dobrą gwiazdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 11.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 I jak idą prace? Czekamy na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 15.09.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Z tymi transzami to rzeczywiście jest ciężko. My mamy ich aż 8 i co chwilę liczę ile procent prac jest już zrobione i czy możemy wystąpić o następną.... Domek wam fajnie rośnie. Jakiej firmy macie beton komórkowy? Co do zmamy wymiarów okien to całkowicie się z tobą zgadzam - co z tego, że będzie zgodnie z projektem a nie stać cię będzie na ich zakup. My też pozmienialiśmy wymiary tak, aby były standardowe. I budynek wcale tak bardzo na tym nie traci. A drabinkę mamy taką samą jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 15.09.2006 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Beton komórkowy produkuje nam EKOBET z Oświęcimia.Fajne co??? A tych transz to też nam przewidzieli 8.Tak sączą te pieniądze,po kapeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts