PIOTR KRYSTYNA 16.12.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 W naszym M02 wszystkie pokoje na górze i garderoba są pod skosami i chodzilo głównie o to czy przesunąć gdzieniegdzie ścianki czy nie(chodzi o póżniejszą zabudowę jakimiś szafami).Mój mąż tak daleko myślami nie sięga AAAAA poza tym wtrąca się gdzie ma być pralka czy piec -wcale nie ma o tym pojęcia bo tego nie używa.No i co z takim zrobić? Myślę ,że "walnąć w czerep" to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 16.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Mam nadzieję, że przemoc nie będzie potrzebna i dojdziecie do porozumienia U nas jest odwrotnie. To mój mąż mówi, że nie powinnam wybierać miejsca sprzętów w kuchni, skoro tak rzadko tam bywam (kucharka ze mnie raczej kiepska ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 17.12.2006 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Ano ,widać "co kraj to obyczaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 06.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam i pędzę z pocieszeniem.Ja też wstaję do pracy wcześnie, bo o 4:45, ale tak wzięło mnie z tym dziennikiem, że najzwyczajniej się zapomniałam. Cóż, w tym miesiącu napewno wydam więcej na mocną kawkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalaM 09.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam. I przyznaje się że od niedawna też czytam po nocach. Pozdrawiam i prosze o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu11 11.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie, jesteśmy pod wrażeniem Waszej budowy, znalazłam na jednym z forów że jesteście ze śląska, czy podzielicie się z nami informacją gdzie budujecie, czy bedziemy mogli obejrzec wasz domek? My tez przymierzamy się do budowy konkursowego, jest śliczny pozdrawiamy Kasia i Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 11.01.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie witajcie.Jasne że powiem ;budujemy w Jaworznie.Dla niektórych to nie Śląsk.Jeśli macie ochotę na oglądanie domu "na żywca" to zapraszam-tylko trzeba się dogadać Zanim zaczęliśmy budowę też chciałam go obejrzeć ale niestety nie było gdzie,teraz Wy już macie łatwiej.Pozdrawiam-Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 11.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Jaworzno! To całkiem niedaleko od Nas. Swoja drogą zastanawiałam się gdzie budujecie. Kiedyś pisałaś o Ekobecie z Oswiecimia. To kilka minut drogi ode mnie: P Jaki ten swiat jest maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 11.01.2007 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No widzisz żonko Artka jak blisko jesteśmy?Dlatego pytałam,czy Wasza Małopolska to ta bliżej Śląska.Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 11.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 11.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A swoją drogą, to ciekawe, czy jest jeszcze Ktoś z Naszych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu11 11.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dziękuję za szybką odpowiedź. Skorzystamy bardzo chętnie z możliwości obejrzenia tylko chcemy zaczekać aż kupimy projekt żeby wiedzieć dokładnie co gdzie jest i notowac ewentualne punkty do zmian. Jak tylko będziemy juz po zakupie to będę się odzywać na temat "oglądania", pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu11 16.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witajcie, nie kupilismy jeszcze projektu ale poniewa mamy ogromna ochote zobaczyc dom, wiec mamy pytanie czy planujecie byc na waszej budowie w zbliżającą się sobote lub w niedziele, kiedy ewentulanie moglibysmy podjechac? pozdrawiamy Kasia i Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 24.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Bardzo ładny projekt (a te okna ach! ). i bardzo funkcjonalny. Oczywiście pamiętam go z gazety... I dlatego bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądał w innej , nie zielonej kolorystyce. Czy równie ładnie, mam nadzieję Dyskusjami z drugą połową się nie przejmuj,będzie gorzej jAK sie czegoś nie używa to się jeszcze lepiej dyskutuje Długo trwało nim uświadomiłam sobie, ze jeśli facet wygłasza pełnym głosem jakieś bzdury i androny na temat mebli w kuchni, to po to by się -uwaga, uwaga - czegoś dowiedzieć A zaczepny ton ma zapewnić mu należytą uwagę. Dlatego wiele spraw upraszcza ...rysowanie Inwektywy nie sposób narysować, a i sto razy na jaw wychodzi,że myślicie o tym samym tylko w innym języku. Albo,że kretyński pomysł wygląda super. Bardzo Proszę O Ciąg Dalszy Budowy - proszę się więcej nie odgrażać zakończeniem dziennika. Nienawidzę, gdy odkrywam, że coś bardzo interesującergo na Forum ciągu dalszego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 24.01.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Nooooo....,magaleno W kilku zdaniach wyłuszczyłaś kwintesencję smaku i aromatu pożycia małżeńskiego.Nadajemy widzę, na tych samych albo mocno zbliżonych falach.A podłogi u Ciebie to jest TO co tygryski lubią najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaArek 01.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja chcę budowac M02a z podniesionymi ściankami kolankowymi. Chciałem zobaczyc jak taka zmiana wpłynie na wygląd domu i w końcu znalazłem (trochę inna wersja jakiś pogląd można sobie wyrobic:). Mam pytanko: czy jest problem z uzyskaniem zgody projektanta na zmianę pierwotnego poziomu okapów (poziom ten należy zachowac wg wymagań w projekcie)?[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 02.02.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 U nas są ścianki kolankowe -70 cm.Nie było żadnych problemów ze str.projektanta.Biuro architektoniczne w którym robiono nam adaptację projektu , wszystkie nasze koncepcje przedstawiło (chyba telefonicznie) projektantce i ta wyrazila zgodę. Według mnie dom wcale nie stracił na wyglądzie przez te 70 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 10.03.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 PIOTR KRYSTYNA nas też z oknami załatwili na całego Mieliśmy mieć montaż na przełomie lutego i marca. Dzwonimy, bo nikt się nie odzywa, a oni nam mówią, że fabryka ma tyle zamówień, że okna będą w połowie kwietnia (a my przez wiele miesięcy myśleliśmy, planowaliśmy, ustalaliśmy z ekipami terminy... ). Po ogromnych naciskach udało się przesunąć termin na koniec marca, ale jeszcze nic nie mówię, bo uwierzę jak zobaczę... Dużo siły życzę! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 10.03.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witaj ! Często do was zaglądam, a dziś się wpiszę, bo mam pytanie doczytałam że przed montażem okien robiliście elektrykę, i się zasanawiam że może ja też tak zrobię, mam termin na montaż okien 23. 04 więc szkodami czasu , ponad miesiąc czekać i nic nie robić, a jak z innymi instalacjami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam,... zerknijcie prosze w swoj projekt KONKURSOWEGO (M02) i podajcie mi jakich i ile- jakie ilośći pustaków kupowaliscie.....!!!!!! tylko proszę o dokładne cyferki.... Dziekuje bardzo i pozdrawiam ANNNJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts