PIOTR KRYSTYNA 12.03.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 halszka.ka mamy zrobioną elektrykę,instalację do odkurzacza centralnego i wyprowadzone piony kanalizacyjne.Od dzisiaj zaczęli tynkować najpierw garaż( bo trzeba zamontować bramę garażową,a do tego niezbędnie potrzeba ścianę otynkowaną). ANNNJA Bardzo dokładnie to nie umiem odpowiedzieć ile tych pustaków zużyliśmy,ale w dużym przybliżeniu wygląda to tak:1100 dużych (59x24x24) ,oraz 1500 połówek(59x24x12 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 08.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Kochani, a co ze zdjęciami, pokażcie wasze postępypzdrMirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 08.04.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Cierpliwości.Będą i zdjęcia ,ale narazie jestem obrażona na budowę bo nie ma okien A swoją drogą już byłam przekonana ,że nikt tego dziennika nie czyta-dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek i Jola 08.04.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 witajcie.mamy na imie jola i jacek mieszkamy w krakowie i mamy zamiar budowac sie na obrzezu krakowa.wsrod wszystkich projektow gotowych "konkursowy" jest jednym z faworytów.szukajac na forum informacji o ludziach ktorzy buduja lub wybudowali konkursowego trafilismy na wasz dziennik.opis budowy plus zdjecia spowodowaly ze konkursowy podskoczyl w naszym wewnetrznym rankingu.tu pada pytanie -prosba.Czy moglibysmy sie z wami umowic i wpasc do Was zobaczyc wasz dom i porozmawiac o budowie?chetnie bysmy w jakis dzien,moze w sobote po swietach lub inny Wam pasujacy przyjechali porozmawiac i zobaczyc. pozdrowienia sla Jola i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 09.04.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witajcie Jolu i Jacku w naszym" Konkursowym gronie".Myślę ,że Wasza prośba może być spełniona .Muszę tylko porozumieć się z małżonkiem co do planów na sobotę .Dam Wam niebawem odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 11.04.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witajcie! Czytam Wasze ostatnie wpisy i zastanawiam się nad jednym: Dziś 11.04 - słynny ostateczny termin... Mam nadzieję, że już macie te upragnione, wyczekane i wytęsknione okna. Przerabialiśmy dokładnie to samo... Coś mi mówi, że producenta mamy tego samego... Pozdrawiam, B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 12.04.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ano, guzik prawda OKIEN NIE MA !Opiszę wszystko jak już ochłonę i przestaną mną nerwy targać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 12.04.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 WSPÓŁCZUJĘ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 12.04.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 16.04.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Krystyna, co z oknami ??? Jeszcze nie ochłonęłaś ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.04.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czołem halszka prawie już ochłonęłam, ale pisać zacznę jak te nieszczęsne okna będą "zakotwiczone " tam gdzie ich miejsce. A mają być w piątek między 8.00 a 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 16.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ooooooooooooo ! I u nas montaż 20. 04. godz. 9.00 to będziem opijać okna tego samego dnia, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 16.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam Imienniczkę. Co więcej mój małżónek również ma na imię Piotr. Mieszkamy na razie w Krakowie ale już niedługo startujemy z budową pod Krakowem. Może zorganizujecie jakąś większą imprezę pokazową Waszej budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.04.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 halszka tak jest -"ochlamy" się o tej samej godzinie zaczynając- umówimy się ! bungoI-jak widzę przybywa mi znajomków (narazie wirtualnych,co nie znaczy ,że tak musi pozostać ) z Krakowa.Mój żywot zresztą związany jest mocno z Krakowem,chociaż mieszkam w innym mieście.Może rzeczywiście zrobić trzeba jakiś pokaz budowy.Pod warunkiem ,że będą okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi i Romi 17.04.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witaj Krystyna!ja też chętnie przyjadę opijać Twoje okna a przy okazji popatrzę sobie na wasz strop i wam go pozazdroszczę, bo my z naszym "bujamy" się już piąty tydzień!!!! Budowa stoi, czas leci, mnie szlak trafia a stropu jak nie było tak nie ma!!! pocieszam się tylko tym, że okna już mam- stoją w magazynie i czekają na ... strop, no i dach.Zyczę Ci cierpliwości, dużej dawki optypizmu i pamiętaj- co nas nie zabije to nas wzmocni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 17.04.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Edi i Romi witam Was serdecznie.To rzeczywiście "zgryz "jak robota stoi i człowiek jest bezsilny.A tak swoją drogą to chyba każdy ma jakieś problemy z budowaniem Nasze okna już są legendą na forum Sprawdźcie Wy sobie lepiej bardzo dokładnie czy one na Was czekają ,bo z naszymi tak miało być i co? I" psińco"-tego Wam nie życzę -absolutnie -jak mawia pani Surmaczowa.Na marginesie -w Tarnobrzegu mamy kilku znajomych -fajne miasto i fajni ludzie .A strop oczywiście można pooglądać ,według chęci.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 19.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Krystyna my też mieliśmy problemy z oknami, a dokładnie ze znacznym przekroczeniem ustalonego terminu montażu, przez co przesunęły się tynki, bo tynkarze bali się przeciągów...Okna są już i są bardzo ładne, co nam trochę wynagradza to długie czekanie, czego i Wam życzę.Napisz proszę ile m2 tynków wyszło u Was? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 19.04.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 kajja dzięki za pocieszenie.Wg.zapowiedzi okna mają być jutro wstawione.Zobaczymy U nas wyszło 600 metrów kwadratowych tynku.Tak policzyli tynkarze, a jak liczyliśmy sami dla siebie to wychodziło coś koło 620 m kw.Prawda pewnie tkwi pośrodku.Pozdrawiam i budujmy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 20.04.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mam pytanko bo zdaje się, że jesteście już po ociepleniu. Potrzebuję znać przybliżoną a jednocześnie z życia wziętą cenę ocieplenia 1m2 ściany. Dzięki temu będę mogła jakoś podjąć decyzję o wyborze(niezwykle ograniczonym ale zawsze) materiału na ściany. Pozdrowionka od moich futrzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 22.04.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Przykro mi ale ściany mamy jeszcze nie ocieplone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts