-melatonina 16.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Mam pytanie. Jak na planach zaznaczone są kanały wentylacyjne? Mam 3 różne wersje: cały czarny kwadracik (to zapewne jest komin) ale również kwadracik z zaznaczoną przekątną oraz kwadracik podzielony przekątną i w połowie zamalowany na czarno. Aaaa, znalazłam jeszcze czwartą wersję, biały kwadracik, bez przekątnej. Ktoś wie? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
27KiD21 17.08.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Całe czarne to dymowe np. kominek, piec na węgiel itp.,W polowie czarne: - prostokątne - spalinowe - okrągłe - gazowemoim zdaniem to bez roznicy czy kadrat czy kółko, oznaczają przewody do których są podłączone podgrzewacze przepływowe, piece gazowe c.o.Niezamalowane tylko z przekątną to zwykłe wentylecyjne p.s.ten bez przekątnej jest mi nie znany i prawdobodobnie zapomnieli tam dac kreseczki.sorry ze czesc bez polskich znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts