Peterek 16.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Jak ona wygląda i gdzie ją kupić. Dziś w radio usłyszałem o takim cudeńku. Za dużo os i szerszeni u mnie lata (śliwy). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 16.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 zobacz na allegro albo w google to zobaczysz, są różne i różnie kosztują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Najtańsza to butelka napełniona w 1/3 sfermentowanym sokiem, piwem, etc. Skuteczność sprawdzona.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 18.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Najtańsza to butelka napełniona w 1/3 sfermentowanym sokiem, piwem, etc. Skuteczność sprawdzona. Butelka po wodzie mineralnej wisząca na drzewie jest niezawodna. Sprawdziłem, że osy jednak wolą piwo (marka nie jest istotna) ale nie nalewać go dużo Słodkich płynów raczej nie powinno się nalewać aby nie zwabiać pszczół do butelki. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ... po piwie też dobra J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts