AnetaS 16.08.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Chciałam zapytać co się stało otóż dziś zapragnęłam zobaczyć co się dzieje w grupie podkarpackiej i za każdym razem pokazuje mi komunikat "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu" może mnie już z klubu wypisali Ciekawe co nabroiłam czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Aneta, spokojnie nie wypisali Cię z Klubu , Tylko do Waszej grupy wchodzi się z 89 strony pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.08.2006 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki Edzia chyba wczoraj miałam ciężkie myślenie, bo nawet nie przyszło mi do głowy aby sprawdzić czy zobaczę wcześniejsze strony. Ale nam Redakcja kawał zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ale jak czytacie to co napisał poprzednik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ale jak czytacie to co napisał poprzednik a to trzeba czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ale jak czytacie to co napisał poprzednik a to trzeba czytać no, dobra nie trzeba. Ale jak poprzednik zada niebacznie pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ale jak czytacie to co napisał poprzednik Majka da się czytać, tylko drzwi się zatrzaskują tak jak kiedyś w KK, tylko u nich to są drzwi podwójne. zgłosiłam ten problem do Moder_tech`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts