niktspecjalny 16.08.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Bez odpowiedzi i bez mozliwości pisania w swojej poczcie......pisze na PSD24 do "Guru" po raz drugi. Gdzie jest mój watek toż w wolnym kraju Zyje i na dodatek grzecznie zapytalem o regulamin. Dlaczego zostalem zablokowany w poczcie? Dlaczego w/w regulaminu szanowna redakcja sie nie wywiazuje. b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy! f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku. Wstyd ,że tak postępuje administrator. j/w,, "Nie słyszał jak go prosili a go skazali". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 takie bazgroły sie pisze w uwagach o forum i tam tez został topik przeniesiony i o dziwo nawet Redakcja sie do tego ustosunkowała no to milej reszty dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.08.2006 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 takie bazgroły sie pisze w uwagach o forum i tam tez został topik przeniesiony i o dziwo nawet Redakcja sie do tego ustosunkowała no to milej reszty dnia zycze Panie SELIMM.Jak redakcja chciala to informowała mnie ,że temat przeniosła.i tam też nie ma odpowiedzi na zadane pytanie. Widać red. tylko tak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 To ja przeniosłam ten temat do działu Uwagi o forum.Staram się informować autorów wątków o przenosinach, chyba że jest dużo tematów do przeniesienia, wtedy zdarza mi się przeoczyć informację pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts