wilma 17.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 znalazłam b. dobra oferte na zestaw prysznicowy Hansgrohe z termostatem http://www.lazienki.abc24.pl/default.asp?kat=-1&pro=90986 czy warta swojej ceny? czy któs takowy użytkuje? jak sie sprawdza?a może polecicie inny zestaw w podobnej cenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 17.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wygląd dokładnie tak jak w naszej przysypialnianej łazience. Firma ta sama ale czy konkretnie ten model co do cyferki to nie jestem pewien. Na razie nie mam z nim problemu, ale uzytkuję dopiero od grudnia i to sporadycznie (częściej korzystam z prysznica gdzie mam Raiddance - czy jak to się tam pisze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 17.08.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Użytkuję od roku. Nie miałam jeszcze żadnych problemów. Świetnie wygląda i dobrze działa. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HVPS 17.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Hansgrohe to swietna firma jedna z najlepszych wiec wybur wydaje sie byc ok natomiast pamietaj o tym ze baterie termo nie dzialaja z piecykami przeplywowymi typu "junkers" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 18.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 też mam taką , narazie wszystko z nią w porządku i bardzo przyjazna w utrzymaniu , nie za zakamarków łatwo sie ja czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 18.08.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hansgrohe to swietna firma jedna z najlepszych wiec wybur wydaje sie byc ok natomiast pamietaj o tym ze baterie termo nie dzialaja z piecykami przeplywowymi typu "junkers" ojej nie rozumiem, ja mam piec dwufunkcyjny (z małym zasobnikiem) Viesmann - czy bedzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts