jaga70 17.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam. Mam piecyk HEF 15 kW z podajnikiem, bez pogodówki, zwykły panel. Używam go teraz latem do grzania wody, no i zimą normalnie, ale chodzi dopiero od lutego. Ustawiłam teraz na lato temperaturę 60stC,podawanie węgla 6/54, pozostałe dwa parametry na 140 i 80. Nie wiem czy można to jakoś bardziej ekonomicznie poustawiać. Z instrukcji niewiele wynika. Serwisant też był cienki. Może ktoś z Was już się z tym zmagał jak najbardziej ekonomicznie tego ustrojstwa używać?? pozdrówka: Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga70 18.08.2006 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 podbijam bo moze jednak jakis spec sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts