Pymar 17.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 WitamKorzystałem z firmy EMKA (rekuperatory.pl) - projekt i wykonanie wentylacji z rekuperacją, centrala MISTRAL. Firma dba o klienta - do momentu zapłaty !!! - później jest zbywanie, przesuwanie terminów itp. Ja np. od ok. pół roku czekam na filtry i od ponad miesiąca na sprawdzenie instalacji - brak efektu chłodzenia. Było już kilka telefonów (miłych, grzecznych), obiecanek (ekipa przyjedzie za trzy dni, za tydzień... itp); minął ponad miesiąc, upały się skończyły, a ekipy jak nie było, tak nie ma. Pewnie za jakiś czas właściciel znów zadzwoni, że już, już jadą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gj123 17.08.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Czy macie z nimi podpisaną jakąś umowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pymar 18.08.2006 04:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Czy macie z nimi podpisaną jakąś umowę ? Witam Mam umowe na wykonanie instalacji i sprzedaz centrali rekuperacyjnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 30.08.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam, ja korzystałam z poznańskiego oddziału i jestem bardzi zadowolona. Firma na każdy mój telefon nawet błahy przyjeżdżała na budowę bez żadnego problemu. Widocznie oddział poznański działa o wiele lepiej. Mogę go polecić w przeciwieństwie do innych wykonawców.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arasz2000 01.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Cześć zastanawiam się nad wentylacją mechaniczną z odzyskiem (rekuprator)? czy możecie dać mi jakiś opinie, przestrogi??? Czy to się sprawdza?Jak czujecie się w domu z wymuszoną wentylacją?Czy zostawiliście sobie grawitacyjną? (na wszelki wypadek np. brak prądu)Czy macie już doświadczenia z zimy? Jak duży macie dom i ile wynisła was ta inwestycja w odzysk? Czy macie może też rozporowadzenie ciepła z kominka? Pozdrawiam serdecznei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkosowski 12.08.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Szanowni Państwo, Mimo dokonanych uzgodnień jeden z Klientów okazał się nie być zadowolony z długich teminów montażowych, jakie jesteśmy zmuszeni stosować ze względu na konieczność dokładnego planowania każdej inwestycji. Informuję, że instalacja pana Pymara funkcjonuje w pełni sprawnie, co zostało potwierdzone odpowiednimi protokółami odbioru, a długi czas oczekiwania na montera został zrekompensowany w sposób absolutnie satysfakcjonujący, co zostało potwierdzone w rozmowie telefonicznej. Niestety, mimo zakończenia sprawy jeszcze w 2006 roku, post nie został do dziś usunięty z forum Muratora, nad czym osobiście ubolewam.Informuję, że firma nasza wykonała już niemal 1000 doskonale działających instalacji wentylacji mechanicznej z rekuperatorem w domach w całej Polsce. Z pozdrowieniami dla wszystkich Forumowiczów Maciej Kosowskihttp://www.rekuperatory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 12.08.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Szanowny Panie MaciejuNegocjuję już miesiąc umowę z Państwem - jako prawnik za pewne w tym względzie jestem trudnym klientem, ale za to wypłcalnym, co powinno działać in plus, jednak projekt umowy przedstawiany przez Państwa jako standardowy wymaga sporej "mobilizacji uwagi" ze strony klienta.Śledzę wszelkie informacje jakie pojawiają się na forum muratora na temat Państwa firmy i mogę zapewnić, że będąc w przyszłości zadowolonym klientem z Państwa usług umieszczę tu swoją rekomendację, czego sobie i Państwu życzę.Prawem klienta jest prowadzić dyskusję i wymieniać się opiniami oraz doświadczeniami, więc pewniejsze będzie zabieganie o podwyższanie standardu usług niż pojedynkowanie się z niezadowolonymi zleceniodawcami. Rzutuje to bardzo na wiarygodność firmy.Życzę Państwu wielu zadowolonych klientów i pragnę zwrócić uwagę, że od ceny ważniejsza bywa jakość, dlatego też jedynym punktem, którego w ogóle nie kwestionowałam była cena. Na razie oddział Poznański działa dość spokojnie, żeby nie powiedzieć opieszale. No cóż, zawierzyłam rekomendacji złożonej przez Państwa klientkę ze Swarzędza - zobaczymy czy będę mogła równie sympatycznie wspominać współpracę z Państwem. Pozdrawiam serdecznieklientka z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 12.08.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 My, z kolei, jesteśmy - póki co - zadowoleni ze współpracy z tą firmą. Za nami etap przygotowania kanałów oraz GWC. Czekamy na montaż i rozruch maszyny, co powinno nastąpić za ok. miesiąc (zależy od postępu prac wykończeniowych). EiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 24.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Tez mialam do czynienia z firma rekuperatory.pl oddz. warszawski. Chyba mialam pecha do projektanta, bo zrobil czerpie tuz przy wyrzucie z odkurzacza centralnego i nie widzial w tym nic zlego...Poza tym cena porazajaca, 10 tys wyzsza niz w 3 innych firmach. Opieszali, na instalacje gwc musialam tak dlugo czekac, ze rury kladl w koncu hydraulik. Po tym zajsciu nasza wspolpraca skonczyla sie, zaplacilam fakture za rury Rehau i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 10.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Szanowni Państwo, Mimo dokonanych uzgodnień jeden z Klientów okazał się nie być zadowolony z długich teminów montażowych, jakie jesteśmy zmuszeni stosować ze względu na konieczność dokładnego planowania każdej inwestycji. ... badz ze wzgledu na czas poswiecany na pisanie 2-stronicowych listow blagalnych z proba namowienia klientow do pisania sprostowan na tym forum, bo premia ucieknie... Bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 19.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A ja jestem zadowolona z firmy EMKA - oddział wawa(obsługiwał nas Pan Sebastian) i mam nadzieję,że system sie sprawdzi.pozdrawiamagnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts