Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

D&G GROUP s.c budowa domów

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dajemy Państwu jedyną i niepowtarzalną okazję profesjonalnego wybudowania domu, ponad to cenowo podejmujemy się zmierzyć z każdą konkurencją na rynku. Zadzwoń.

Największe zalety naszej oferty, które mogą zadecydować o podjęciu przez Państwa decyzji o rozpoczęciu własnej inwestycji to:

fachową obsługę i doradztwo techniczne na najwyższym poziomie

profesjonalne sprawne i sprawdzone w ciągu 7 lat budownictwa

jednorodzinnego ekipy budowlane

terminowe rozpoczęcie i zakończenie prac budowlanych

prace w trzech fazach: stan surowy, prace developerskie,

prace pod klucz

na życzenie klienta, pomoc w wyborze projektu tak aby był on zgodny

z wyznaczonym budżetem na budowę domu

udzielenie przez naszą firmę aż 5-letniej gwarancji w ramach umowy

podpisanej z klientem

szybki zakup oraz transport materiałów o najwyższe jakości (na wszystkie

artykuły dajemy certyfikaty)

Fachowa obsługa w naszej firmie pozwoli ograniczyć państwa zaangażowanie do minimum, a wysoka jakość oraz niskie ceny mamy nadzieję, że zachęcą Państwa do z korzystania właśnie z naszej oferty, zapraszamy.

Kontakt do nas.

D&G Group S.C.

tel.: +48 698 147 834

+48 698 147 836

+48 889 660 239

+48 668 389 568

[email protected]

Wsztystko fajnie.Podana wycena tylko nic na temat materiałów z których byłaby budowa... :(((

Jeste rzeczę logiczną,że przed podpisaniem umowy musi zostać sporządzona specyfikacja materiałowa.Wszystkie materiały które urzywamy do budowy posiadają atesty i certyfikaty.

Wsztystko fajnie.Podana wycena tylko nic na temat materiałów z których byłaby budowa... :(((

Jeste rzeczę logiczną,że przed podpisaniem umowy musi zostać sporządzona specyfikacja materiałowa.Wszystkie materiały które urzywamy do budowy posiadają atesty i certyfikaty.

Przeglądałam różne strony i jak była podawana wycena budowy domu to były podane przykładowe materiały....a u Państwa jest podane ile za jaki stan ale nie podane jakie materiały przyjęte do wyceny...

Może ja Kobieta i w dodatku Blondynka ale troche jusz szukałam....

:)

Przeglądałam różne strony i jak była podawana wycena budowy domu to były podane przykładowe materiały....a u Państwa jest podane ile za jaki stan ale nie podane jakie materiały przyjęte do wyceny...

Może ja Kobieta i w dodatku Blondynka ale troche jusz szukałam....

:)

Zazwyczaj wycena jest przygotowywana do projektu,a w opisie są wyszczególnione użyte materiały