j-j 15.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dobrze że ktoś kupuje XPS`a i interes się kręci, marketing zrobił swoje, jest kogo strzyc . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Tak oczywiście edit: sprawdziłam i mamy xps w cenie praktycznie takiej samej jak dobry styropian do styku z gruntem... także chyba jednak nikt mnie nie szyje Edytowane 15 Lutego 2011 przez Princesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 15.02.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 I tak dostaliśmy dobrą cenę więc nie narzekam. A na resztę domu styropian mamy załatwiony za pół ceny więc może wyjdziemy na swoje Takim to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 16.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) co z ociepleniem stropu nad piwnicą? zaznaczę że w kuchni i łazience chcę mieć podłogówkę. Ile tego styro i gdzie ? nad pod? proszę o pomoc niektóre pomieszczenia (w piwnicy) będą bardziej "użytkowe" i kaloryfer pewnie się znajdzie a czy będzie chodził non stop to nie wiemStyropianu nie żałuj - drogi nie jest (minimum 10 cm). Po co masz ogrzewać strop i nieużywaną piwnicę? Koszty ogrzewania są ogromne Edytowane 16 Lutego 2011 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 14.03.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam! Przeczytałam ten wątek i nie jestem nadal przekonana co do tego jaki styropian wybrać. Temat dotyczy ocieplania ścian piwnic i styropianu, który bedzie sie stykał z gruntem. A jaki styropian poradzilibyście kupić do ocieplenia 3-warstwowej ściany piwnicy?Od wewnątrz bedę miała 24cm silikaty, w projekcie jest 10cm styropianu i sciana dociskowa 12 cm z betonu lanego. Ściany fundamentowe z betonu lanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts