secam 17.08.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA Witam wszystkich zapraszam do pogadusyek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwice 22.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć Gratuluję stratu Będę wam kibicował, bo tak się złożyło, że ja też wystartowałem tego samego dnia co Wy. Rozumiem, że czasu mało, ale napiszcie chociaż gdzie budujecie. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.08.2006 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 01.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Hej! Właśnie zastanawiam się nad tym projektem... Troszkę nie podoba mi się wysunięty do przodu garaż, ale jak się chce podwójny... Na pewno coś o tym wiesz Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.09.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 01.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Raczej myślałam o garażu z boku domu, przyklejonym Tylko wtedy wygląda to z kolei jak dwa domy - jeden dla nas, drugi dla aut Z tym pokojem oczywiście racja. Pomęczę się dalej w domowym zaciszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 05.09.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam właśnie przeczytałam wpisy w Twoim dzienniku, i dobrze się uśmiałam A teraz hit dnia dzwoni pan Staszek z ekipy i mówi że trzeba jeszcze kupić PLASTYFIKATOR i to 30 torebek PLASTYFIKATOR – co to jest – 30 torebek to będzie chyba z pół palety – trzeba będzie zabrać chyba przyczepkę – e może zmieszczę do samochodu ????? No dobra jadę ………. Życzę przyjemności budowania i rychłego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.09.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 05.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Zaczęliśmy budowę w podobnym czasie. Ładny ten Wasz projekt. No i budowa też idzie do przodu. My wybraliśmy Dom pod Modrzewiem też z Archonu. Będę zaglądać. Fajny dziennik się zapowiada. A co to w końcu ten plastyfikator?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.09.2006 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 06.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Cześć secam! Prawie sąsiadka też podczytuje Twój dziennik, i oczywiście życzy wszystkiego dobrego. Pamiętaj, że bardzo często to, co nam wydaje się problemem, czy nieszczęściem, w dalszej perspektywie wychodzi nam na dobre. Albo przynajmniej okazuje się drobiazgiem. Domyślam się że to wszystko wiesz, ale czasami się o tym zapomina - więc przypominam halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.09.2006 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Bbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 07.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 secam! halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cześć Halszka No widzisz - taki impulsywny chłopak jestem Zdenerwowałem się i dziennik skasowałem ............. Ale wstawię linka do strony ze zdjęciami I tak w dzienniku wstawiałem tylko zdjęcia i mało pisałem. Kiedy ruszacie - znalazłaś już ekipę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 08.09.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hej, secam! Co nas nie złamie - to nas wzmocni!!! Często powtarzane zdanie na tym FORUM. Nie przejmuj się, to dopiero początek przygody pt BUDOWA Ja, od początku założyłam, że będą problemy (i jak na razie się nie zawiodłam). A relacje z placu boju zdawaj na stronie WROCŁAWSKIEJ. Miłego weekendu!!! Być może, za kilka dni zaczniemy. DOGADUJEMY SIĘ Z EKIPĄ halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 13.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 !!!! Impulsywny chłopak wrócił .Fajnie. Widzę, a właściwie mam nadzieję, że będziemy szli łeb w łeb. Wy kończycie fundament, my ok. 25.09 zaczniemy ściany (mam nadzieję ). Czy chcecie zamknąć w tym roku? Pozdrawiam. halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolodia 13.09.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No to będę śledził Grześ Wasze postępy . Optymizm i radość - super budowa (to tak zawsze jest na początku). Poczekamy zobaczymy . Zawsze mogę Was wspierać w 'antylogicznych' momentach, diametralnie innych od tych, które teraz Wam towarzyszą. A 'na budowę' przyjdą takie - jestem dziwnie pewien . Życząc powodzenia pozostaję do dyspozycji. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.09.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 !!!! Impulsywny chłopak wrócił .Fajnie. Widzę, a właściwie mam nadzieję, że będziemy szli łeb w łeb. Wy kończycie fundament, my ok. 25.09 zaczniemy ściany (mam nadzieję ). Czy chcecie zamknąć w tym roku? Pozdrawiam. halszka.ka Cześć Halszka Jak to ze mną bywa pod wpływem impulsu wróciłem Może uda się nam w tym roku zrobić ściany parteru zobaczymy zależy od pogody i ekipy ..... A kiedy dziennik założysz albo zdjęcia wkleisz ?? A no właśnie będziecie w sobotę w rynku na spotkaniu grupy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA_ 21.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 a więc znalazłam znowu wasz dziennik.,.... i fajnie! miło będzie znowu śledzić wasze poczynania. nic więcej na razie nie napiszę, bo ..czakam na dostawę projktu, podobno za chwilę mają przywieźć.... a jaki projekt? oczywiście "pod grabami"!!!! papa i lepik( jak mówi moja przyjaciółka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.09.2006 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 a więc znalazłam znowu wasz dziennik.,.... i fajnie! miło będzie znowu śledzić wasze poczynania. nic więcej na razie nie napiszę, bo ..czakam na dostawę projktu, podobno za chwilę mają przywieźć.... a jaki projekt? oczywiście "pod grabami"!!!! papa i lepik( jak mówi moja przyjaciółka ) Witaj EWO_ Gratuluje wybrania NAJLEPSZEGO projektu Miło będzie się nawzajem podpatrywać przy budowie takiego samego domu Oczywiście założysz dziennik ???? My trochę pozmienialiśmy nasz projekt (chyba Ci już o tym pisałem) Likwidujemy lukarny (będą okna dachowe) i balkony z boków od pokoju i łazienki, zostawiamy drzwi balkonowe a zamiast balkonów robimy masywne kute ozdobne barierki. No i dół został zmieniony (rozkład łazienki i schodów) zmniejszyliśmy duży hol przenosząc spiżarkę pod schody Korytarz jest dzięki temu mniejszy i mamy WIELKĄ kuchnię Zresztą wszystkie zmiany są naniesione na rysunku wnętrz (wstawiłem tam zmieniony rysunek możesz pooglądać) A co Wy zmieniacie – przenosisz tą kuchnię jak planowałaś ?? Pozdrawiam Grzegorz (spodobało mi się „papa i lepik” ) to ja będę pisał „PAPA – jak plastyfikatory” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts