Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam

właśnie przeczytałam wpisy w Twoim dzienniku, i dobrze się uśmiałam :lol:

A teraz hit dnia dzwoni pan Staszek z ekipy i mówi że trzeba jeszcze kupić PLASTYFIKATOR i to 30 torebek

:o PLASTYFIKATOR :o – co to jest – 30 torebek to będzie chyba z pół palety – trzeba będzie zabrać chyba przyczepkę – e może zmieszczę do samochodu ????? No dobra jadę ……….

Życzę przyjemności budowania i rychłego zamieszkania.

Cześć secam!

Prawie sąsiadka też podczytuje Twój dziennik, i oczywiście życzy wszystkiego dobrego.

Pamiętaj, że bardzo często to, co nam wydaje się problemem, czy nieszczęściem, w dalszej perspektywie wychodzi nam na dobre. Albo przynajmniej okazuje się drobiazgiem.

Domyślam się że to wszystko wiesz, ale czasami się o tym zapomina - więc przypominam :lol: :lol: :lol:

halszka.ka

Hej, secam!

Co nas nie złamie - to nas wzmocni!!! Często powtarzane zdanie na tym FORUM.

Nie przejmuj się, to dopiero początek przygody pt BUDOWA :lol: :lol: :lol:

Ja, od początku założyłam, że będą problemy (i jak na razie się nie zawiodłam).

A relacje z placu boju zdawaj na stronie WROCŁAWSKIEJ.

Miłego weekendu!!!

Być może, za kilka dni zaczniemy. DOGADUJEMY SIĘ Z EKIPĄ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

halszka.ka

No to będę śledził Grześ Wasze postępy :D . Optymizm i radość - super budowa (to tak zawsze jest na początku). Poczekamy zobaczymy ;). Zawsze mogę Was wspierać w 'antylogicznych' momentach, diametralnie innych od tych, które teraz Wam towarzyszą. A 'na budowę' przyjdą takie - jestem dziwnie pewien :roll: . Życząc powodzenia pozostaję do dyspozycji. PA

:lol:

:o :o :o :o :o !!!!

Impulsywny chłopak wrócił :lol: .Fajnie.

Widzę, a właściwie mam nadzieję, że będziemy szli łeb w łeb. Wy kończycie fundament, my ok. 25.09 zaczniemy ściany (mam nadzieję:evil: :evil: :evil: :evil: ).

Czy chcecie zamknąć w tym roku?

Pozdrawiam.

halszka.ka

Cześć Halszka

Jak to ze mną bywa pod wpływem impulsu wróciłem :D

Może uda się nam w tym roku zrobić ściany parteru zobaczymy zależy od pogody i ekipy .....

A kiedy dziennik założysz albo zdjęcia wkleisz ??

A no właśnie będziecie w sobotę w rynku na spotkaniu grupy ??

a więc znalazłam znowu wasz dziennik.,....

i fajnie! miło będzie znowu śledzić wasze poczynania. nic więcej na razie nie napiszę, bo ..czakam na dostawę projktu, podobno za chwilę mają przywieźć.... :) a jaki projekt? oczywiście "pod grabami"!!!! papa i lepik( jak mówi moja przyjaciółka :D )

a więc znalazłam znowu wasz dziennik.,....

i fajnie! miło będzie znowu śledzić wasze poczynania. nic więcej na razie nie napiszę, bo ..czakam na dostawę projktu, podobno za chwilę mają przywieźć.... :) a jaki projekt? oczywiście "pod grabami"!!!! papa i lepik( jak mówi moja przyjaciółka :D )

Witaj EWO_

Gratuluje wybrania NAJLEPSZEGO projektu :D

Miło będzie się nawzajem podpatrywać przy budowie takiego samego domu

Oczywiście założysz dziennik ????

My trochę pozmienialiśmy nasz projekt (chyba Ci już o tym pisałem)

Likwidujemy lukarny (będą okna dachowe) i balkony z boków od pokoju i łazienki, zostawiamy drzwi balkonowe a zamiast balkonów robimy masywne kute ozdobne barierki.

No i dół został zmieniony (rozkład łazienki i schodów) zmniejszyliśmy duży hol przenosząc spiżarkę pod schody

Korytarz jest dzięki temu mniejszy i mamy WIELKĄ kuchnię

Zresztą wszystkie zmiany są naniesione na rysunku wnętrz (wstawiłem tam zmieniony rysunek możesz pooglądać)

A co Wy zmieniacie – przenosisz tą kuchnię jak planowałaś ??

Pozdrawiam Grzegorz (spodobało mi się „papa i lepik” )

to ja będę pisał „PAPA – jak plastyfikatory”

:wink: