Frankai 18.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chciałem odpisać , ale nie mogę bo jak czytam co piszecie to beczę ze wzruszenia , ..... dziekuje uciekam Założę się, że nie Ty jeden, a masz do tego największe prawo Pisałem już na Grupie, że prawie 2 lata temu ściskałem kciuki za brata. Po pierwszej diagnozie włos się jeżył na głowie, a teraz jedyną pamiątką już tylko jest brak włosów w jednym miejscu i to nie po wypadku a po... odleżynie. Ponad tydzień go trzymali w śpiączce. U Was idzie jak widać szybciej, co bardzo mnie cieszy Wiesz co powiedziały pielęgniarki na OIOMie gdzie leżał? Że najbardziej się cieszą, kiedy np w rocznicę wypadku pacjent wpada się pokazać Takie doświadczenia, choć wydają się ciężkie i zbędne, mają swój sens - żeby wiedzieć co to jest szczęście, trzeba znać drugą stronę. Widzę, że sprawy idą w dobrym kierunku, więc oby tak dalej. Z pewnością Dosia i Pawełek bardzo za sobą tęsknią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Grzesiu nadal trzymam kciuki i wysłam dobrą energię, bede czekać na dobre wieści.Wysyłą całuski dla Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 i ja czekam na dobre wiadomosci... i zagladam co chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 I ja wciąż czekam na dobre wieści. Będą takie, nie ma wątpliwości. Kciuki zaciskam i nie puszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Normalnie brzebieram nogami ..... i zaczynam obgryzać paznokcie bo ...... się wbijają w dłonie czyt. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja też mocno trzymam kciuki...Dobrze ,że mam tipsy bo inaczej swoje pazury bym z tej siły połamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 18.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wszyscy czekamy z niecierpliwością, ale jestem pewna, że najgorsze juz minęło! Teraz już tylko będzie do przodu, coraz jaśniej weselej i zdrowiej:) I wycałuj ją porządnie od nas jak tylko będziesz juz mógł!!! Trzymamy za Was kciuki najmocniej jak tylko sie da!!! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Najnowsze wieści :Dosia jest już wybudzona i przytomna, oddycha samodzielnie, stan się nie pogorszył, próbuje rozmawiać i pytać co się stało. Energię ślijcie dalej - walczymy dalej z hydrą i ścinamy kolejne głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 HURRRAAA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Z Pawełkiem też jest dobrze, dostaje antybiotyki i ma naswietlania ale wyniki się nie pogarszają, Panie mówią że fajny dzielny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to wspaniale !!!!!!!!!!!!!! - i znów rycze ale co tam, to ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Z Pawełkiem też jest dobrze, dostaje antybiotyki i ma naswietlania ale wyniki się nie pogarszają, Panie mówią że fajny dzielny facet. po tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Z Pawełkiem też jest dobrze, dostaje antybiotyki i ma naswietlania ale wyniki się nie pogarszają, Panie mówią że fajny dzielny facet. Po Tatusiu i MAMUSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 18.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wszyscy jesteście bardzo fajni i bardzo dzielni - to widocznie rodzinne Energii całe mnóstwo ślemy non - stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to wspaniale !!!!!!!!!!!!!! - i znów rycze ale co tam, to ze szczęścia a rycz, ja cały dzień ryczę to będzie nas wiecej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.06.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Z Pawełkiem też jest dobrze, dostaje antybiotyki i ma naswietlania ale wyniki się nie pogarszają, Panie mówią że fajny dzielny facet. po rodzicach . My tez trzymamy kciuki za was i modlimy sie! Ciesze sie, ze coraz lepiej, ze Dosia wraca do sil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gif Ja też ryczę, a koleżanka zza biurka spogląda dziwnie na mnie.Jak się cieszę niemożliwie, nie macie pojęcia. Wszystko nie ważne. ważne, ze Dośka dobrzeje. Następne fluidy idą do niej od nas. Niech pomagają. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to wspaniale !!!!!!!!!!!!!! - i znów rycze ale co tam, to ze szczęścia a rycz, ja cały dzień ryczę to będzie nas wiecej .dołączam do grona ryczących ( jeszcze nie 40tek, no ale już blisko ) no teraz już wiem, że będzie dobrze i to niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 18.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to ja też rycząca... A tu prezes wchodzi do pokoju... ale się kulturalnie wycofał coby nie być narażony na jeszcze wieksza eksplozję emocji i fontanny łez Nie mogliscie mi sprawić wiekszej radości ! Teraz Dosię uściskaj od nas wzystkich - ale tak z wyczuciem, za paluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja tam nie rycząca. Ja ciesząca się bardzo. Wiedziałam. WIEDZIAŁAM, że dobrze będzie. Już niedługo oboje wrócą do domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts