Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, co do leżaczka... sprawdził mi się i to dwukrotnie (dzieci 10 i 3 lata), szczególnie przy karmieniu takiego jeszcze leżącego maluszka, i nie chodzi nawet o bujanie bo to nie było u mnie potrzebne. Fotelik samochodowy się do tego nie nadaje, dziecko jest zbyt zgięte :wink:

Potem do karmienia takiego już siedzącego... krzesełko, zwykłe drewniane wystarczyło ale domontowaliśmy szelki w celach bezpieczeństwa :wink:

Szczepionki... były obowiązkowe bezpłatne... nie było tak źle z kłuciem, kwestia podejścia babki od szczepień, raz nawet dzieci wyszły mi z uśmiechem ze szczepienia (była baaaardzo miła pani).

Na pneumokoki i meningokoki nie szczepiłam... zbyt dużo rozbieżnych opinii :-?

Pozdrawiam i życzę Wam dużo zdrowia, radości i wyspanych nocy !!!

Secamiki, uściski dla was!

Zdjęcia boskie i jaki silny twój syncio, głowę tak wysoko trzyma (no może przez sekundę czy dwie, tacie do zdjęcia, ale trzyma ;-) )

co do szczepionek my szczepiliśmy państwowymi. Kłucie dało się przeżyć, teraz jest taki krem Emla którym można znieczulić miejsce kłucia i w sumie nasze płakały dopiero przy trzecim wkłuciu (tyle że to ustrojstwo na receptę jest)

Dziadek - i co jeszcze ... najpierw na wujka trzeba porządnie zasłużyć, a Ty tu z dziadkiem wyskakujesz.

To, że my Was wyprzedziliśmy to wyłączna zasługa super giga quasi para profesjonalnej organizacji.

Wy się cieszcie, że nie macie nad sobą widma wizyty smutnych panów:

- Puk, puk...

- Kto tam?

- Komornik rejonowy rewiru piątego, egzekuzja należności z tytułu kredytu w banku ...

Smiejus a jak tam u Was? - rok temu byłaś ciężarowa, a na forum rzadko bywasz.

Pozdrav