kawika 07.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dziekuje bardzo , ale fotelik mamy po Piotrusiu, w sumie dwa bo ten malutki - nosidełko i już duzy samochodowy. O ja bezmyślna. No przecie Piotruś jest to i fotelik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ha i stronkę stzrzeliłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.07.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 i to 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak to miło zobaczyć Was w dobrym zdrowiu i w domku, bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Pozdrowienia dla maluszków od mojej córci postanowiłam nie zasmiecac Ci dziennika. Zdjęcia tylko Twoich dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.07.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak to miło zobaczyć Was w dobrym zdrowiu i w domku, bardzo się cieszę Dziekujemy , a żebyś wiedziała jak my się cieszymy Pozdrowienia dla maluszków od mojej córci Uściskaj Sandrusie od wujka secama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Uściskaj Sandrusie od wujka secama Żeby tylko raz. Toż to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.07.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Chłopaki pozdrawiają czytających http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4594363120972.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Slodkosci ,super zdjecie super chlopakow ......ja tez ich pozdrawiam i ich super rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 fajne chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pozdrawiamy chlopakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 NOooooooooo cudowni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 07.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, co do leżaczka... sprawdził mi się i to dwukrotnie (dzieci 10 i 3 lata), szczególnie przy karmieniu takiego jeszcze leżącego maluszka, i nie chodzi nawet o bujanie bo to nie było u mnie potrzebne. Fotelik samochodowy się do tego nie nadaje, dziecko jest zbyt zgięte Potem do karmienia takiego już siedzącego... krzesełko, zwykłe drewniane wystarczyło ale domontowaliśmy szelki w celach bezpieczeństwa Szczepionki... były obowiązkowe bezpłatne... nie było tak źle z kłuciem, kwestia podejścia babki od szczepień, raz nawet dzieci wyszły mi z uśmiechem ze szczepienia (była baaaardzo miła pani). Na pneumokoki i meningokoki nie szczepiłam... zbyt dużo rozbieżnych opinii Pozdrawiam i życzę Wam dużo zdrowia, radości i wyspanych nocy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak to dobrze zobaczyc takie usmiechnięte zdjęcia całej rodzinki pozdrawiam gorąco całą rodzinkę, a dziś szczegolnie dzielną Dosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Secam, rozumiem i masz rację, Dosia i dzieci najważniejsze Spróbujemy Was dogonić z budowaniem Bardzo mocno Was pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.07.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Spróbujemy Was dogonić z budowaniem Macie spore szanse wszyscy już nas przegonili - można na mnie mówić dziadek secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.07.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak to dobrze zobaczyc takie usmiechnięte zdjęcia całej rodzinki pozdrawiam gorąco całą rodzinkę, a dziś szczegolnie dzielną Dosie Dzięki Ivonesca Zaraz przekażę Dośce My tez Was gorąco pozdrawiamy, Trzymaj sie, powodzenia życzę - i wytrwałości w te upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Spróbujemy Was dogonić z budowaniem Macie spore szanse wszyscy już nas przegonili - można na mnie mówić dziadek secam Na dziadka musisz trochę popracować ( tak powiedział Michał), to już my prędzej dziadkami zostaniemy - jak się Kasiowa postara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 07.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Secamiki, uściski dla was! Zdjęcia boskie i jaki silny twój syncio, głowę tak wysoko trzyma (no może przez sekundę czy dwie, tacie do zdjęcia, ale trzyma ) co do szczepionek my szczepiliśmy państwowymi. Kłucie dało się przeżyć, teraz jest taki krem Emla którym można znieczulić miejsce kłucia i w sumie nasze płakały dopiero przy trzecim wkłuciu (tyle że to ustrojstwo na receptę jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dziadek - i co jeszcze ... najpierw na wujka trzeba porządnie zasłużyć, a Ty tu z dziadkiem wyskakujesz. To, że my Was wyprzedziliśmy to wyłączna zasługa super giga quasi para profesjonalnej organizacji. Wy się cieszcie, że nie macie nad sobą widma wizyty smutnych panów: - Puk, puk...- Kto tam?- Komornik rejonowy rewiru piątego, egzekuzja należności z tytułu kredytu w banku ... Smiejus a jak tam u Was? - rok temu byłaś ciężarowa, a na forum rzadko bywasz. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts