trabi-wrc 13.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 A można się dowiedzieć gdzież to Szanowny Sąsiad ów zlew nabył drogą kupna? Pozdrav W leroyumerloyu był taki zajefajny markowy trochę nawet i nie było nigdzie taniej nawet allegro nie dało rady (licząc z przesyłką) chyba 345 zł za duzy Senkju Wasza Mać ! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 i jeszcze jedno... nie zapomnijcie o mamuśce, która już dawno dziecka swoje odchowała, jak będzie to spotkanie wózkowe... Najwyżej pożyczę wózek od kogoś, lalkę do środka włożę i już. Damy Ci nasze wózeczki trochę potrzymać - tylko pamiętaj że to zaraźliwe ja też dam Ci powozić trochę chyba że spotkanie będzie zanim sie rozsypię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.07.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ja też dam Ci powozić trochę chyba że spotkanie będzie zanim sie rozsypię No co ty - poczekamy na Was do września Lato kiepskie to może jesień będzie ładniejsza na spacery. Brzuszek pogłaskaj od secamków - pozdrawiamy gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 aaa przypomniałem sobie - Trabik ma pchać Agę wiec nie wiem czy dwa wózki uciągnie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 14.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 aaa przypomniałem sobie - Trabik ma pchać Agę wiec nie wiem czy dwa wózki uciągnie :D:D:D Pożyczę os Śmiejusów wózek na bliżniaki - to się i Scurka zmieści i Ivonesca - i wszyscy będą zadowoleni. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.07.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Pożyczę os Śmiejusów wózek na bliżniaki - to się i Scurka zmieści i Ivonesca - i wszyscy będą zadowoleni. Pozdrav No i prosze mądrego nie przegadasz -wymyślił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.07.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A propos ... kupiłes już piec ?? co myslisz o tym http://www.fuego.pl/336_VIADRUS_LING_DUO_25_kW.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 14.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A propos ... kupiłes już piec ?? co myslisz o tym http://www.fuego.pl/336_VIADRUS_LING_DUO_25_kW.html takiego ma pepe* i wiem, że pali w nim peletem i sobie chwali. U nas nie wchodzi w rachubę ze względu na kształt. U nas będzie taki http://www.allegro.pl/item682491756_kociol_piec_granpal_owies_pelet_ekogroszek.html Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.07.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ile teraz Pelet kosztuje sprawdzałe ?? ja mysle o tym wunglu cały czas Ekoret znalazłem po 810 z dostawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Piękne zdjęcie, nie wiem czy zauwazyłeś jakie spojrzenie Pawełka na brata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.07.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Piękne zdjęcie, nie wiem czy zauwazyłeś jakie spojrzenie Pawełka na brata... Taaaa Siedzi , patrzy i mysli .... gościu przełącz te bajki z carton network na mini mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 O widze że tematy budowlane wróciły a to znak, że życie wróciło do normy I trzeba się cieszyć Super fotka, ale siostry też warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.07.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 budowa z musu - musze piec uruchomić do zimy bo mi wszytko co zrobiłem do tej pory rozsadzi teraz przeszedłem na system budowy wirtualny - wszyto załatwiam telefonicznie i internetowo uziemiony jestem przez brzdąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nie mart się jeszcze troche i brzdąc bedzie pomocnikiem na budowie A piec trzeba uruchomić Trzymam kciuki za dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Secam, ja tez wszystko zalatwiam przez Internet. Podoba mi sie to... Pozdrawiam Wasza rodzinke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Z cyklu " czy warto mieć brata " Secm, super mieć starszego brata, nie ma to jak potrzymać smoczek, co by nie uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 14.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Secam, świetne to zdjęcie ... nie ma to jak mieć w domu małego pomocnika, przynajmniej na necie można obiema rękami poklikać, albo fotkę strzelić.... a tak to musiałbyś jedną ręką smoka trzymać. PS.trzymajcie za nas kciuki, od poniedziałku działa u nas ekipa brukarzy, na razie podoba mi się ich robota... obym w sobotę jak skończą i będę się rozliczać była tak samo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 PS. trzymajcie za nas kciuki, od poniedziałku działa u nas ekipa brukarzy, na razie podoba mi się ich robota... obym w sobotę jak skończą i będę się rozliczać była tak samo zadowolona. Jeśli Ci się podoba ich robota, to na pewno będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.07.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A piec trzeba uruchomić Trzymam kciuki za dobry wybór. Wybór dokonany http://bi.gazeta.pl/im/7/4423/z4423617X.jpg czy będzie dobry zobaczymy Jutro chyba zamówię (wirtualnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.07.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 PS. trzymajcie za nas kciuki, od poniedziałku działa u nas ekipa brukarzy, na razie podoba mi się ich robota... obym w sobotę jak skończą i będę się rozliczać była tak samo zadowolona. Trzymam kciukory - muszą zrobić równo coby wózek się toczył prościutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts