Megana 01.07.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Secam - Ostatnio widziałam ogłoszenie że ekogroszek tona 490 zł -tel- 600674884teraz lato to mało kto kupuje i na dodatek suchy , to może warto byłoby kupić?Przymierzamy się, żeby teraz kupić worek i zobaczyć, czy dobrze sę pali ( podgrzejemy wodę) i mieć to z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 02.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 U Grześka to się wszystko dobrze Pali Jak się zaprze to wodą naPalić potrafi Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.07.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Secam - Ostatnio widziałam ogłoszenie że ekogroszek tona 490 zł -tel- 600674884 teraz lato to mało kto kupuje i na dodatek suchy , to może warto byłoby kupić? Przymierzamy się, żeby teraz kupić worek i zobaczyć, czy dobrze sę pali ( podgrzejemy wodę) i mieć to z głowy. Że suchy ekogroszek to bym tak nie ufała. Do nas latem przyjechali i z miału się lała woda /znaczy zlany był porządnie i wagę woda podwyższała/ A kupowanie "na próbę" to dobry pomysł, ale trzeba pamiętać z której hołdy się bierze. U Grześka to się wszystko dobrze Pali Jak się zaprze to wodą naPalić potrafi PozdravJa ten patent chętnie przygarnę byle w domku ciepło było i woda też. Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.07.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Cześć wszystkim Pozdrawiam Afrodytko - jak samopoczucie ?? lepiej ?? Też bym chciał umieć tak palić jak pisze Trabi Co do węgla o którym pisze Megan to faktycznie cena bardzo dobra ale boję się jak z jakością Sprawdzałaś może Meganko - braliście od niego ?? Ja za jakieś dwa tygodnie muszę kupić bo to ostatni dzwonek. - a cena w miejscach gdzie do tąd brałem to 800-820 zł za dobrej jakości węgiel Przeraza mnie nadchodząca zima - oby nie była taka mroźna jak ostatnia - nie zdążę ocieplić przed zimą i trzeba będzie znowu wegetować bez ocieplenia ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Grzesiu - Dzwoniłam i dowiedziałam się, że to eko-groszek z Czech, pewnie gorszej jakości, bo nie wierzę, że taki tani, a dobry.Jeszcze nie kupowaliśmy, teraz przeprowadzka była i na nic czasu nie mieliśmy i chyba jeszcze długo nie będziemy mieć hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.07.2010 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Grzesiu - Dzwoniłam i dowiedziałam się, że to eko-groszek z Czech, pewnie gorszej jakości, bo nie wierzę, że taki tani, a dobry. Jeszcze nie kupowaliśmy, teraz przeprowadzka była i na nic czasu nie mieliśmy i chyba jeszcze długo nie będziemy mieć hehehe JUŻ MIESZKACIE :D !! Fajnie macie Postaramy się do Was (zamieszkujących) dołączyć jak najszybciej - optymistycznie koncówka tego roku, może się uda Ja węgiel muszę kupic lada moment , ale chyba wezmę na tęczowej bo mają małe auto i podjedzie pod same drzwi więc nie będę musiał wnosić węgla tylko wózkiem wjadę na palecie , ostatnia cena po 840 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.07.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 840 zł, ojej strasznie drogo. Ja też widziałam reklamę gdzieś koło nas po 400z groszami. Jak będę przejeżdżać i zobaczę zanotuję telefon.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.07.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 840 zł, ojej strasznie drogo. Ja też widziałam reklamę gdzieś koło nas po 400z groszami. Jak będę przejeżdżać i zobaczę zanotuję telefon.Pozdrawiam. Trochę się boją groszku za 400 zł w większości wypadków to mielony zwykły wegiel - a potem się zawleczki zrywają i same problemy w tamtym roku spaliłem trochę ponad 4 tony więc jak na sezon nawet po cenie ponad 800 zł to nie tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.07.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Możliwe, nie znam się na tym. Jednak gaz trochę tańszy. Przynajmniej tej ziemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.07.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Możliwe, nie znam się na tym. Jednak gaz trochę tańszy. Przynajmniej tej ziemny. Gaz tańszy jak się ma miejski - a z butli kosmiczna cena A ile cię kosztował sezon cały zimowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nie no, z butli to porażka. Ja mam miejski. A kosztowało mnie, za sezon też ok 3 tys. ale temperatura 20 stopni przez cała dobę, no i w tym grzanie wody i kuchenka gazowa A mówią, że ytong jednowarstwowa ściana trzeba dodatkowo ocieplić. My jednak nie będziemy dawać styro. Koszty nas nie zabiły, a przecież ubiegła zima była wyjątkowa. Mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.07.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nie no, z butli to porażka. Ja mam miejski. A kosztowało mnie, za sezon też ok 3 tys. ale temperatura 20 stopni przez cała dobę, no i w tym grzanie wody i kuchenka gazowa A mówią, że ytong jednowarstwowa ściana trzeba dodatkowo ocieplić. My jednak nie będziemy dawać styro. Koszty nas nie zabiły, a przecież ubiegła zima była wyjątkowa. Mam nadzieję. To nam wyszło za wegiel tyle samo za zesżły rok a nie ocieplony dom , tylko jedna warstwa wełny brak drzwi i mnustwo sczelin więc wynik niejest zły , zobaczymy ile w tym roku zużyjemy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) Secam - w Suchym Dworze pytaliśmy i jest po 760 zł. paliliśmy i nie był najgorszy. My suszyliśmy mury ( tynki), wylewki, góra nieocieplona) i spaliliśmy około 3,5 ton. Myślę, że to też nie najgorzej, jak na suszenie i ziąb na dworze - wyjątkowa zima, a eko-groszek kupowaliśmy po 860 dwie tony i resztę trochę taniej. Zobaczymy ile pójdzie teraz. mam nadzieję, że nie aż tak dużo Dziękujemy i czekamy teraz na Was Edytowane 30 Lipca 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 01.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Nie jeszcze nie, na bramę nie ma kasy, czekamy ........ Pan z Ester najtańszy i chyba na nim się skończy cześć Secamku, a wiecie może coś więcej na temat tej firmy, bo z ich strony niewiele można się dowiedzieć. My też planujemy zakup bramy i właśnie zaczynamy się rozglądać. Czasem was podczytuję, tylko na pisanie niewiele czasu . W każdym razie pozdrawiamy gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.08.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 cześć Secamku, a wiecie może coś więcej na temat tej firmy, bo z ich strony niewiele można się dowiedzieć. My też planujemy zakup bramy i właśnie zaczynamy się rozglądać. Czasem was podczytuję, tylko na pisanie niewiele czasu . W każdym razie pozdrawiamy gorąco Cześć Smiejuski miło Was czytać My tez coraz rzadziej na forum. Wykończeniówka zabiera masę czasu i świadomość rychłej wprowadzki napędza siedzenie na budowie z pędzlem lub latania za "pierdołkami. Co do Estera to doświadczenia wielkiego nie mam - wiem tyle ze to mały lokalny producent robią z paneli jakiejść dużej firmy , już nie pamiętam jakiej - ponoć jedna tylko robi na polskę. Był przedstawiciel - wrazenie nie najgorsze - od 1-10 miałem 8 Fakt jest taki ze sa tańsi bardzo sporo od wszytkich pozostałych i robią bramy na wymiar a nie tylko standardowe wymiary. Ryska pisała wcześniej ze ją ma i jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.08.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ryska pisała wcześniej ze ją ma i jest zadowolona Poczekajcie, bo mam zepsutą bramę i zobaczymy jak działa serwis, montaż to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.08.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Poczekajcie, bo mam zepsutą bramę i zobaczymy jak działa serwis, montaż to nie wszystko Cześć Ryska No widzisz wykrakaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 nadajniki jedne .... Brama działa, ale ręcznie Jak im sprawnie pójdzie naprawianie napędu to pochwalę ich. Teraz trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.08.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Trzymamy, trzymamy, bo też myślę o zmówieniu u niech, tak więc Twoja opinia jest bardzo cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.08.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dobry wieczór wszystkim! Nie ma casu, nie ma casu - ja tu zajrzałem niby przypadkiem a tu takie rewolucje !!! Secamy deklarują termin przeprowadzki, Megany mieszkają - świat się kończy !!! U nas dzieje się dużo, ale prawdopodobnie powiększymy skład osobowy jeszcze w bloku. Choć niewiele brakuje, to jednak wprowadzanie mikruska do mimo wszystko zapylonego jeszcze domu to nie najlepszy pomysł. Bramowe tematy się pojawiają więc dorzucę swój kontakt - firma Romis z Dzierżoniowa - mam od nich Normstahla z napędem Beninca - oferowali też Wiśniowskiego. Mieli najlepsze ceny ze wszystkich zapytanych - włącznie z forumowymi polecanymi firmami z rabatem na hasło My się bijemy z tematem drzwi wewnętrznych - iść po bandzie z laminatem na plastrze miodu czy jednak kupić drewniane, fornirowane czy inne lepsze. Brat mieszka już rok z jednymi drzwiami do dolnego kibelka i zasłonką w górnym i ciuła na lepsze. Jeśli macie jakieś typy to piszcie. Może jutro pojedziemy do impro na karmelkową. Może tam coś nam doradzą. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts