trabi-wrc 28.09.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Idę po bandzie Właśnie se internrt zamówiłęm musi być okno na świat - jak zonę w "zamku " zamknę A u kogo PW Punkt, Mumnet czy inni ??? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Trabi, i jak tam ANia? Urodziła juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.09.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dorotka, dacie radę. Już nie takie problemy przetrwaliście. Zresztą zobaczysz, mieszkanie w nowym domku wszystko Wam wynagrodzi. Najważniejsze, że dzieciaki zdrowo rosną. A jak już przyjdzie wiosna.....No cóż, ja po dwóch dniach deszczu mam już dość tej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 oj zbierałem się ja zbierałem, żeby do Was zadzwonić, ale mnie ze łba wyjszło - Zośka jutro kończy miesiąc. Wszystko poszło jak po maśle, nie zdążyłem nawet obrócić po wynik grupy krwi (bośmy zapomnieli) a tu córka nasza - Zoooooooo-fia !!! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.09.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 oj zbierałem się ja zbierałem, żeby do Was zadzwonić, ale mnie ze łba wyjszło - Zośka jutro kończy miesiąc. Wszystko poszło jak po maśle, nie zdążyłem nawet obrócić po wynik grupy krwi (bośmy zapomnieli) a tu córka nasza - Zoooooooo-fia !!! Pozdrav GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj zycze samych cudownych chwil i niech Wam sie Zosia zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Kuchnia, łazienka i spanie to oczywiście mus. Łóżeczko Pawełka jest raczej przenośne ? No ale rzeczywiście trzeba czekać na kuchnie. Bez tego ani rusz. Dosia z tą organizacją to nie bierz wszystkiego na siebie, podziel się obowiązkami z mężem. W sprawach organizacyjnych czasami lepsi są faceci U nas to zdaje egzamin My na razie musimy radzić sobie z jednym autem, ale dajemy radę. Nie taki diabeł straszny jak go maluja Ale do świąt zdążycie z przeprowadzką ?? 6 stycznia mamy dodatkowo wolny dzień na rozpakowywanie bagaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.09.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 A u kogo PW Punkt, Mumnet czy inni ??? Pozdrav My we wsi mamy GreenLine 6 mega :D:D ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.09.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ale do świąt zdążycie z przeprowadzką ?? 6 stycznia mamy dodatkowo wolny dzień na rozpakowywanie bagaży Myslę ze do świat to na 100 % , największe marzenie Dosi to wielka żywa choinka w salonie Dosia z tą organizacją to nie bierz wszystkiego na siebie, podziel się obowiązkami z mężem. W sprawach organizacyjnych czasami lepsi są faceci I Ty Ryska przeciwko mnie My na razie musimy radzić sobie z jednym autem, ale dajemy radę. Nie taki diabeł straszny jak go maluja Tu się na szczęscie przygotowaliśmy i Dosia jest mobilna - ale jakiś czas nie było drugiego auta i masakra nawet żeby pojechac na budowę, praktycznie jedna osoba robi wtedy za taksówkę. Mieszkanie na Wesi z jednym autem jest trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.09.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ......... a tu córka nasza - Zoooooooo-fia !!! A jeszcze jedno ładne imię dla dziewczynki jest ..... TRADYCJA może na drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 28.09.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dosia z tą organizacją to nie bierz wszystkiego na siebie, podziel się obowiązkami z mężem. W sprawach organizacyjnych czasami lepsi są faceci U nas to zdaje egzamin no cóż, myślę że może lepiej jak zorganizuję się samodzielnie Grześ nie myśli o pewnych sprawach bo ich po prostu na co dzień nie widzi a ja jestem na bieżąco, jeżeli chodzi o organizację dzieci, obiadów itd, itp... eh, samo życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.09.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 no cóż, myślę że może lepiej jak zorganizuję się samodzielnie Grześ nie myśli o pewnych sprawach bo ich po prostu na co dzień nie widzi a ja jestem na bieżąco, jeżeli chodzi o organizację dzieci, obiadów itd, itp... eh, samo życie... Nie prawda zawsze widzę obiad jak go jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.09.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) I dzieci jak wejdą na obiad ? :D Dosia a nie zajeździsz sie wożąc jednego do szkoły, drugiego do żłobka, Ty do pracy, a potem starszego na dodatkowe zajęcia i pewnie z młodszym. O kurcze tak nie da rady U nas to ja rano wożę dzieci do przedszkola ale wszystko (moja praca i przedszkole) na szczęście mam na jednej ulicy. A u Was ?? Edytowane 28 Września 2010 przez Ryska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 28.09.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Piotrek ma szkołę koło pracy a Paweł jeszcze nie wiemy, na razie załatwiamy złobek to sie zobaczy gdzie ale na pewno w mieście, ja do pracy tam gdzie Grzes i Piotrek bo będziemy pracowac tutaj gdzie teraz mieszkamy więc może az tak źle nie będzie tyle że na tenisa będzie trzeba go wozić do miasta bo na angielski jest ze szkoły zabierany...zobaczymy...na szczęście wymyśliłam już jak zorganizowac przeprowadzkę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.09.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 I dzieci jak wejdą na obiad ? :D I czasami zonę widze jak już wszystkie dzieci uśpi to przychodzi do łózka ( 3 sekundy i śpi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzie dobry przyszłam powiedzieć i wiedze że humorki dopisują i widze że już niedługo przprowadzka i widze że wszystko dobrze i już sobie spadam do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Piotrek ma szkołę koło pracy a Paweł jeszcze nie wiemy, na razie załatwiamy złobek to sie zobaczy gdzie ale na pewno w mieście, ja do pracy tam gdzie Grzes i Piotrek bo będziemy pracowac tutaj gdzie teraz mieszkamy więc może az tak źle nie będzie tyle że na tenisa będzie trzeba go wozić do miasta bo na angielski jest ze szkoły zabierany...zobaczymy...na szczęście wymyśliłam już jak zorganizowac przeprowadzkę )) Jak jesteście wszyscy w kupie to można to ogarnąć i nie zwariować U nas ja i dzieci w kupie a mąż mobliny, a i ja już też mobilna (oddali auto męża z naprawy, a jakie czyściutkie ) Jak już wymyśliłaś jak zorganizować przeprowadzkę to tak jakbyście już tam mieszkali U nas była przeprowadzka rozłożona na raty (dwie soboty) z braku wolnych rąk do pracy - nie polecam ale wykonalne. Najlepiej duże auta zapakować zawieść i wyładować. Rozpakowywanie w wolnym czasie ( jak sie go znajdzie znajdzie) lub jak zachodzi potrzeba użycia czegoś co jest zapakowane - działa w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.09.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A jeszcze jedno ładne imię dla dziewczynki jest ..... TRADYCJA może na drugie Planowaliśmy raczej Grzegorz, ale jakoś nie pasuje do Zofia Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.09.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Planowaliśmy raczej Grzegorz, ale jakoś nie pasuje do Zofia Pozdrav Nie, no co ty " Grzegorz " nie dawaj bo będą mówić że po ojcu :D A zresztą .... mamy już Jana Marię i Bronisława Marię więc czemu nie Zofia Grzegorzewską PS Pozdrowienia dla Zoski i Mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.09.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzie dobry przyszłam powiedzieć i wiedze że humorki dopisują i widze że już niedługo przprowadzka i widze że wszystko dobrze i już sobie spadam do widzenia Cześć kawiczku Z tyn humorkiem to różnie, ale dajem radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.09.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cześć Robaczki Normalnie można mieszkać - mamy neta przyjechali chłopaki dziabneli na kominie antenkę podłaczyli w domku ruterek i teraz smigam ze wesi po wirtualnym swiecie a co najlepsze, że glówna antena z ich inernetem jest na domu sasiada skierowana talerzem w moją stronę jakieś 50 ode mnie :D:D Pan sprawdził i powiedział ze w nocy mam odblokowany transfer i śmiga do 15 mB :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts