Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Halo Halo

Tu ekipa przeprowadzkowa

Przeprowadzka zakończona sukcesem

Nadajemy z nowego DOMU !!!!! :D:D:D:D

dwa szybkie zdjecia

Salon który jest tymczasowo sypialnią

http://www.albumik.pl/albumy/secam/cosie/6032121526559.jpg

I kuchnia :D

http://www.albumik.pl/albumy/secam/cosie/6032111526559.jpg

To pisałem ja Secam z konta Dosi :D

No cóż, ja tez mam nową z saturna, też w dobrej cenie, a raczej w "dobrych ratach". Zbyszek też chciał taką jak Twoja, ale w mojej kuchni, przy takim a nie innym projekcie mebli nie zmieściła się. Więc mam tradycyjnej szerokości i czasem niestety brakuje w niej miejsca. A data na przeprowadzkę super, łatwa do zapamiętania, choć ja swoją też pamiętam. I pierwsza noc, wrażenia identycznie jak u Ciebie. Niech się Wam wspaniale mieszka.

No cóż, ja tez mam nową z saturna, też w dobrej cenie, a raczej w "dobrych ratach". Zbyszek też chciał taką jak Twoja, ale w mojej kuchni, przy takim a nie innym projekcie mebli nie zmieściła się. Więc mam tradycyjnej szerokości i czasem niestety brakuje w niej miejsca. A data na przeprowadzkę super, łatwa do zapamiętania, choć ja swoją też pamiętam. I pierwsza noc, wrażenia identycznie jak u Ciebie. Niech się Wam wspaniale mieszka.

Dzieki Jolu :D

U nas też ledwo się zmieściła ta lodówka :( na rysunkach wyglądała mnij okazal a jak wnieśliśmy to klocek ze hej

A mieszka się super dzisiaj już uruchomiłem podłogówkę - jesty super z ciepła podłoga

Dosia porozkładała kartony , zamontowaliśmy zlew i zaczyna się dać mieszkać :D

A my jeszcze nie ogrzewamy. Nie uwierzysz, ale jest w domu tak ciepło, że szok. Chodzimy w krótkich rękawkach.Oczywiście dzięki temu, że jest tak słonecznie i domek nagrzewa się przez wielkie okno. Jak tylko zrobi się pochmurnie, trza będzie zacząć grzać, ale puki co korzystamy z energii słonecznej. Cieszę się, że fajnie Wam się mieszka.

Najpierw stres i nie mogłem zasnąć ,

potem padłem ze zmęczenia,

Ale przyśniło Ci się ze wygrywasz 1000000$ w "zdrapce" kupionej w najbliższym kiosku ?

I wiesz, że sny na nowych miejscach sprawdzają się ? :)

Samych szczęsliwych dni na nowym domku !!!

:)