anjamen 30.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Secam! koniecznie zadbaj zeby jak najszybciej był ogródek!!! Wróciłam z budowy (wypiłam sobie drinka i już lepiej a Dave w tym czasie rozszalował taras i ganek. Zapomniałam założyć spódniczki, bo może bym trochę poplewiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Pocieszę Was, że każdy przechodzi na budowie swój dół, malo pocieszjaće jest to że nie tylko 1 Ale pamietajcie na końcu jest DOM i OGRÓD i same przyjemności nawet jak nie wszytsko jest odrazu na TIP - TOP To do boju a ja trzymam za Was kciuki i zyczę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 31.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dzięki za słowa otuchy bo już człowiek wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dzięki za słowa otuchy bo już człowiek wymięka Znam ten ból, ale potem się zapomina a radośc mieszkania nagrodzi wszystko Tu jest podobnie jak z ciążą i porodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 31.08.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Życzenia się spełniły. U mnie już lepiej, a u Was?? To pewnie nie ostatnie załamanie - nie lubię tego stanu, a teraz zdarza mi się ono częściej - to pewnie w związku z moją ciążą. Dzięki jeszcze raz za słowa otuchy i mocno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Secam! koniecznie zadbaj zeby jak najszybciej był ogródek!!! Aniu jak widzisz Dosia już pracuje nad ogródkiem - tylko nie zdążyłem jej TAKIEGO zdjęcia zrobić (miała spodnie) :) http://www.albumik.pl/albumy/secam/dziennik1/1372884505511.jpg Znam ten ból, ale potem się zapomina a radośc mieszkania nagrodzi wszystko Tu jest podobnie jak z ciążą i porodem Pozwem Ci że nie możemy się już doczekać zamieszkania Oj uczy mnie ta budowa cierpliwości uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Życzenia się spełniły. U mnie już lepiej, a u Was?? To pewnie nie ostatnie załamanie - nie lubię tego stanu, a teraz zdarza mi się ono częściej - to pewnie w związku z moją ciążą. Dzięki jeszcze raz za słowa otuchy i mocno pozdrawiam Beatko, cieszę się że u Ciebie juz lepiej - nas jeszcze trochę trzyma deprecha ale skoro Tobie pomogło to i nam pewnie niedługo odpuści :) Pozdrowienia dla Ciebie i maleństwa (może nam tez uda się za jakiś czas założyć suwaczek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 31.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Kurcze, moi dekarze poszaleli i zabrakło im folii. Na 207 mkw dachu poszło im 225metrów folii i muszę dokupić. Twierdzą, że trzeba sp;oro więcej niz wielkość samego dachu. Czy u Was tez tak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Kurcze, moi dekarze poszaleli i zabrakło im folii. Na 207 mkw dachu poszło im 225metrów folii i muszę dokupić. Twierdzą, że trzeba sp;oro więcej niz wielkość samego dachu. Czy u Was tez tak było? Dokładnie tak samo Na składzie wyliczyki mi coś ponad 300 m a dekarze już na początku kazali dokupić rolkę foli i na 290 m poszło 375 m folii (trochę zostało na rolce ) . Więcej poszło dlatego że w koszach dawali dodatkowy podwójny pas (złożony na pół) w razie gdyby kosz puścił wodę. - z tego jestem zadowolony pod koszami jest gruboooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.09.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A w kwestii poprawy naszych humorów Na pustym jeszcze placu budowy brygadzista staje przed robotnikami i mówi: - Panowie rozpoczynamy i pamiętajcie: budujemy solidnie, bez fuszerki, bez wynoszenia na lewo materiałów. Budujemy najlepiej jak umiemy, bo budujemy dla siebie. - A co to będzie ? - pyta się jeden z robotników. - Miejska Izba Wytrzeźwień. Dwaj robotnicy na budowie rzucają monetę. - Jak wypadnie resztka, gramy w karty - mówi jeden. - Jak wypadnie orzeł, idziemy na piwo - dodaje drugi. - A jak stanie na sztorc ? - Trudno, pech to pech, wtedy zabieramy się do roboty...... - A ty czemu dzisiaj nic nie robisz? - pyta się murarz swego pomocnika. - Ręce mi drżą po wczorajszym... - No to przesiewaj piasek. Na budowie słychać okrzyk: - Franek, podaj kurde tą cegłę! Przechodzący ksiądz zwraca uwagę: - Może tak delikatniej... - Dobra - Franek, podaj kurde tą cegiełkę ! Do brygady remontowo-budowlanej zgłosił się praktykant i już na początek dostał odpowiedzialne zadanie - polecenie pomalowania okien w mieszkaniu kierownika firmy. Po godzinie melduje wykonanie zadania: - Panie majster, okna pomalowałem! Czy mam też pomalować ramy? Dwóch robotników rozmawia sobie przy piwsku, nagle jeden z nich spostrzega, że jego kumpel ma czarny język. Pyta się go: - Zdzichu co ci się ku... stało ty masz czarny język!? - No mam, wypadek na budowie. - O kur.... jaki wypadek!? - No straszny, czysta na asfalt się wylała. - Tato - spytał Jasiu - czy tę budowę ogrodzili, żeby nikt nie widział, co tam robią?- Nie, synku, żeby nikt nie widział, że tam nic nie robią... Przychodzi bezrobotny robotnik na budowę szukać pracy. Idzie do majstra, a ten pyta: - Co może pan robić? - Mogę kopać - odpowiada bezrobotny. - A co jeszcze może pan robić? - Mogę nie kopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ale się uśmiałam z rana Secamku nie ma to jak kawka i dobry zarcik z rana. Moi ciesle tez kazali kupic wiecej folii cos 425m na 350m dachu. niestety jeszcze nie wiem bo folia lezy i czeka... ale powoli koncza u rodzicow i mam cicha nadzieje ze zabiora sie za nasz dom. Dosiu co to za roslinki? a ta folia to po to zeby chwasty nie rosly? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Gratuluję roślinności, i prądu Co do cierpliwości to się tak wyuczyłam że od wiesny czekam na ziemię i dokończenie ogordzenia i nawet mnie już nerwy nie ponoszą Także zobaczycie z czasem będzie coraz lepiej, największą cierpliwość ćwiczy się przy wykończeniówce bo niby już a jednak jeszcze nie Głowy do góry i pamiętajcie zawsze co jest na końcu tej drogi Ps.Trzymam kciuki za suwaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 03.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dosiu co to za roslinki? a ta folia to po to zeby chwasty nie rosly? pozdrawiam a to sadzonki truskaweczek które otrzymałam od mojej dobrej koleżanki scur (bardzo dziękuję Ci Agnieszko za tak wspaniały prezent ) sama hakałam ziemię aż pozdzierałam sobie skórę , odciski nieziemsko bolesne ale jestem szczęśliwa teraz tylko chciałabym żeby sie przyjęły zgadza się , folia jest to po to żeby chwaściska nie rosły a jak będzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak znam życie to WY Trzymam kciuki za młodego w szkole i życze mu powodzenia, a rodzicą spokoju i wytrwałości Truskawki na pewno się przyjmą po takiej pracy Dosiu nie maja innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kochani, pilnujcie swojego synka! patrzcie jak ta mała na niego patrzy http://www.albumik.pl/albumy/secam/dziennik1/1392872136653.jpg a tak serio to bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.09.2007 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak znam życie to WY No pewnie że my - :) ale wstyd się przyznać ;) Truskawki na pewno się przyjmą po takiej pracy Dosiu nie maja innego wyjścia No tak Dosię to chwala a że ja wodę codziennie wożę z domu i podlewam te pieruńskie truskawki to nikt nie pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.09.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kochani, pilnujcie swojego synka! patrzcie jak ta mała na niego patrzy http://www.albumik.pl/albumy/secam/dziennik1/1392872136653.jpg a tak serio to bedzie dobrze! Ty masz rację :) dopiero teraz zobaczyłem :) Ale co tam - będę miał najwyżej śliczną synową :) Zawsze chciałem miecć córeczkę (tylko że w naszej rodzinie to się same syny rodzą ) Hm... Tylko Dosia tego pewnie nie przeżyje - świadomość że jakaś ślicznotka zabierze jej syneczka juz teraz spędza jej sen z powiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.09.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Aniu zainspirowany tym co zauważyłaś znalazłem kolejne zdjęcie Tu tez patrzy co ja mam o tym myśleć http://www.albumik.pl/albumy/secam/dziennik1/1394232645868.jpg Ale żeby nie było oto kolejne zdjęcie .... http://www.albumik.pl/albumy/secam/dziennik1/1394222645868.jpg Z kim rozmawia moje dziecko ....... no pewnie z dziewczynkami - przecież nie będzie gadał z chłopakami :) (moja żonka pewnie zaraz napisze że tącechę to ma po ojcu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ciesz sie bracie, ze po ojcu, a nie po listonoszu fajny ten Wasz Mały i jakie ma powodzenie u dziewczat, to sie widzi od razu. (Dosiu-tez po tatusiu?) Ani sie nie postrzeezcie i bedzie sie zenil PS ta pogoda mnie dobje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No tak Dosię to chwala a że ja wodę codziennie wożę z domu i podlewam te pieruńskie truskawki to nikt nie pochwali no tak logistykę tez sie chwali. trochę zartów. mogę u Was? Jak prawidłowo przydzielić obowiązki nowym pracownikom? * 1. W zamkniętym pokoju umieścić 400 cegieł. 2. Wpuścić nowo zatrudnionych do pokoju z cegłami, zamknąć drzwi. 3. Zostawić ich samych sobie, wrócić po 6 godzinach. 4. Ocenić sytuację: a. Jeżeli liczą cegły, dać ich do księgowości. b. Jak liczą po raz drugi, dać ich do audytu. c. Jak porozrzucali cegły po całym pokoju, dać ich do działu inżynieryjnego. d. Jak układają cegły w przedziwnym porządku, dać ich do planowania. e. Jak rzucają w siebie cegłami, dać ich do działu obsługi. f. Jak śpią, dać ich do działu zabezpieczeń. g. Jak pokruszyli cegły na gruz, dać ich do działu informatyki. h. Jak siedzą bezczynnie, dać ich do kadr. i. Jak mówią, że przetestowali różne kombinacje i szukają dalszych, ale nie ruszyli ani jednej cegły, dać ich do sprzedaży. j. Jak już wyszli do domu, dać ich do marketingu. k. Jak się gapią przez okno, dać ich do planowania strategicznego. l. Jak gadają między sobą, a nie przełożyli ani jednej cegły, pogratulować im i dać ich do zarządu. m. Jak się obłożyli cegłami w taki sposób, żeby nie było ich widać ani słychać - dać ich na listy wyborcze do parlamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts