Afrodyta 12.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam! Powiem tak, a już mówiłam u kawiki, kazać Seniorowi palić jak ma czas i chęci. I nie przejmować się namowami. Nas namawiali na poddasze użytkowe . Przecie to z piwnicą byłoby kole 340m2 Dlaczego---bo tak wszyscy robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No właśnie wszyccy. Tak to Afrodytko jest. Tyle że ja znowu nie chce awantur, bo jak się nie zgodzimy to obraza majestatu będzie przez iesiąc. No ijak tu wszystkich zadowolić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.08.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam! Powiem tak, a już mówiłam u kawiki, kazać Seniorowi palić jak ma czas i chęci. I nie przejmować się namowami. Nas namawiali na poddasze użytkowe . Przecie to z piwnicą byłoby kole 340m2 Dlaczego---bo tak wszyscy robią. Ja bym jeszcze kazał kominek seniorowi sfinansować i będzie git Jak zapłaci i będzie palił to niech bedzie z płaszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No niby chce sfinansować, ale on o jakiś śmiesznych kwotach mówi...(i to mnie przeraża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam! Powiem tak, a już mówiłam u kawiki, kazać Seniorowi palić jak ma czas i chęci. I nie przejmować się namowami. Nas namawiali na poddasze użytkowe . Przecie to z piwnicą byłoby kole 340m2 Dlaczego---bo tak wszyscy robią. Ja bym jeszcze kazał kominek seniorowi sfinansować i będzie git Jak zapłaci i będzie palił to niech bedzie z płaszczem Też dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No niby chce sfinansować, ale on o jakiś śmiesznych kwotach mówi...(i to mnie przeraża) ZAWIEŹ DO NAJDROŻSZEGO SKLEPU I SKONTAKTUJ Z NAJDROŻSZYM INSTALATOREM Wiem, jestem wredna ale takie sytuacje wymagają drastycznych środków Skoro Senior mówi o "śmiesznych kwotach" widać, że nie zna tematu i może dlatego nalega. Jak zobaczy, że cenowo wychodzi praktycznie drugi system grzewczy, to może zmieni zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Tak łatwo z tymi Seniorami to nie jest. Wiem coś o tym. Nasz jak sobie coś wymśli, to od razu wszyscy dookoła nie znają się na rzeczy tylko on i to właśnie on widział tą rzecz w tak niskiej cenie. "No kurcze zaraz, zaraz gdzie to ja widziałem..." i wyciąga reklamówkę jakiegoś marketu i owszem w 100 % jest ta rzecz o której mówi, jest ta cena, jest ten kolor tylko ..... model np. zamiast - no AUDI jest Citroen. Samochód ?? - no samochód !! trzeba przyznać mu rację Tak było z wiertarką, samochodem, pompą, laptopem i wiele wiele ińszych rzeczy. I nie mamy na niego sposobu. Zawsze nawrzeszczy na nas - że nas wykorzystują, że się na niczym nie znamy itp. Czasem smutno ale musimy poczekać aż mu przejdzie, zapomni. Tak łatwo z tymi Seniorami to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Już sama nie wiem co robić.Od początku budowy ten temat przerabiamy i w końcu podjęlismy decyzję że nie będzie kominka PW, a jak przyszło do centralnego to awantura za awanturą, żeby zrobić podejścia.Ja w sumie tego nie chcę mąż też nie, ale nie mam siły walczyć z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.08.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nie dajcie się nabrać - nie ma tańszyh kominków z płaszczem jak 5000 -6000 zł sam wkład inne to ściema z tak zwaną "wężownicą" czyli zwykły wkład z owiniętym prętem wokół czopucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No właśnie - pewnie o takim mówił.. A na co mi takie badziewie?? W sumie to mu sie dziwię, z reguły to on mądry facet jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.08.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Najtańszy z sensownych kominków jaki znalazłem to firmy Kratki - polski producent Do naszego metrażu minimum taki : http://www.kratki.com/product_info.php?cPath=88&products_id=1890&osCsid=r7gnl7dk6c6f8gph4m146e35p1 to sam kominek bez osprzętu ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.08.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A my jesteśmy zakochani w takim http://www.kratki.com/product_info.php?cPath=88&products_id=2861&osCsid=r7gnl7dk6c6f8gph4m146e35p1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ładny. Mnie się marzy taki z szybą z dwóch stron. Muszę wziąć od seniora namiary na firmę co ma te kominki o których mówi.Poczytam o nich w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 pozdrowienia dla całej Secamowej rodzinki od misia kuleczki.... jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.08.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 pozdrowienia dla całej Secamowej rodzinki od misia kuleczki.... jeszcze Pozdrawiamy gorąco całą rodzinkę Czekam z niecierpliwością na wieści o rozkuleczkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 pozdrowienia dla całej Secamowej rodzinki od misia kuleczki.... jeszcze Pozdrawiamy gorąco całą rodzinkę Czekam z niecierpliwością na wieści o rozkuleczkowaniu jeszcze miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 system smoczkowy - superMały słodki jest. Jak się patrzy na te dzieci to się myślec o budowie nie chce. Tylko by się tak siedziało i patrzyło, patrzyło...na czyjeś maluszki (bo moje to już wielkie są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Słodko śpi Pomysł ze smoczkiem świetny. Ja nie miałam tak dobrze - oby dwa bezsmoczkowcy Lubię takie bałagany - wszystko pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.08.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 tiaaaa , dzieci na zdjeciach są słodkie zdjecia nie płacza , nie budza w nocy i nie robią kupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Secamku Nie bede Ci pisac o tych Twoich rurkach, podłogach, garazach ...do dobra, ze by nie było- extra super sa Ja w zupełnie innej sprawie! Zuuuupłnie innej... ( oooo pewnie secam już się boi, ż ecos od niego chce ) Chciłaam Ci pedzieć, ze strasznie sie cieszę że jetsescie tacy szczęsliwi!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts