Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

Powiem tak, a już mówiłam u kawiki, kazać Seniorowi palić :wink: jak ma czas i chęci. I nie przejmować się namowami. Nas namawiali na poddasze użytkowe :roll: :o :roll: . Przecie to z piwnicą byłoby kole 340m2 :o :o :o :roll: :roll: :roll: Dlaczego---bo tak wszyscy robią. :wink:

Ja bym jeszcze kazał kominek seniorowi sfinansować i będzie git :D

Jak zapłaci i będzie palił to niech bedzie z płaszczem :D

Witam!

Powiem tak, a już mówiłam u kawiki, kazać Seniorowi palić :wink: jak ma czas i chęci. I nie przejmować się namowami. Nas namawiali na poddasze użytkowe :roll: :o :roll: . Przecie to z piwnicą byłoby kole 340m2 :o :o :o :roll: :roll: :roll: Dlaczego---bo tak wszyscy robią. :wink:

Ja bym jeszcze kazał kominek seniorowi sfinansować i będzie git :D

Jak zapłaci i będzie palił to niech bedzie z płaszczem :D

Też dobry patent :lol:

No niby chce sfinansować, ale on o jakiś śmiesznych kwotach mówi...(i to mnie przeraża)

ZAWIEŹ DO NAJDROŻSZEGO SKLEPU I SKONTAKTUJ Z NAJDROŻSZYM INSTALATOREM :lol: :lol: :lol:

Wiem, jestem wredna :wink: ale takie sytuacje wymagają drastycznych środków :wink: Skoro Senior mówi o "śmiesznych kwotach" widać, że nie zna tematu i może dlatego nalega. Jak zobaczy, że cenowo wychodzi praktycznie drugi system grzewczy, to może zmieni zdanie :wink:

Tak łatwo z tymi Seniorami to nie jest. Wiem coś o tym.

Nasz jak sobie coś wymśli, to od razu wszyscy dookoła nie znają się na rzeczy tylko on i to właśnie on widział tą rzecz w tak niskiej cenie. "No kurcze zaraz, zaraz gdzie to ja widziałem..." i wyciąga reklamówkę jakiegoś marketu i owszem w 100 % jest ta rzecz o której mówi, jest ta cena, jest ten kolor tylko ..... model np. zamiast - no AUDI jest Citroen. Samochód ?? - no samochód !! trzeba przyznać mu rację :roll:

Tak było z wiertarką, samochodem, pompą, laptopem i wiele wiele ińszych rzeczy.

I nie mamy na niego sposobu. Zawsze nawrzeszczy na nas - że nas wykorzystują, że się na niczym nie znamy itp. Czasem smutno ale musimy poczekać aż mu przejdzie, zapomni.

Tak łatwo z tymi Seniorami to nie jest.

Secamku :D

Nie bede Ci pisac o tych Twoich rurkach, podłogach, garazach ...do dobra, ze by nie było- extra super sa :wink: :lol:

Ja w zupełnie innej sprawie! Zuuuupłnie innej...

( oooo pewnie secam już się boi, ż ecos od niego chce :wink: :lol: )

Chciłaam Ci pedzieć, ze strasznie sie cieszę że jetsescie tacy szczęsliwi!!!!!!!!!! :p