Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Secamku :D

Nie bede Ci pisac o tych Twoich rurkach, podłogach, garazach ...do dobra, ze by nie było- extra super sa :wink: :lol:

A nie chwal ;)

Akurat na rurkach to mi nie zależy - kotłownia to potrzebna mi do ogrzania naszych 4 pupek w zimie, do niczego wiecej :o a zę pupkę mam wielką to kotłownia duża musi być ;) no nie .....

Ja w zupełnie innej sprawie! Zuuuupłnie innej...

( oooo pewnie secam już się boi, ż ecos od niego chce :wink: :lol: )

Noooo myślałem żę będziemy zdjecia razem robić ;)

Chciłaam Ci pedzieć, ze strasznie sie cieszę że jetsescie tacy szczęsliwi!!!!!!!!!! :p

To szczęscie trochę cierniami poprzeplatane - ale prawda jest taka że sa chwile szczęscia , krótkie i intensywne ale SĄ.

Zmieniło się tyle że od 14 czerwca cieszą mnie inne rzeczy. O własnie - słowo "rzeczy" to dobre określenie - właśnie "rzeczy" już mnie nie cieszą.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zmieniło się tyle że od 14 czerwca cieszą mnie inne rzeczy.

...hmmm...to piękne uczucie, doceniać "BYĆ"

Kiedy się to zrozumie, jest się bardziej szczęśliwym. Przynajmniej tak u mnie było :D Życzę Dosi i Tobie jak najwięcej, i najdłużej takiego właśnie "BYĆ" :D A dzieciaczkom buziaki :wink:

...hmmm...to piękne uczucie, doceniać "BYĆ"

Bo "BYĆ" to najbardziej krucha i ulotna forma na świecie

Taki teledysk dzisiaj puścili w jakiejś niszowej stacji w TV.

Ludzie często gonią za dobrami wszelakimi, nie widząc jak wiele już posiadają. Nie zdają sobie sprawy jak łatwo jest stracić coś, co, jak się później okazuje, było o wiele ważniejsze niż praca, samochód czy eleganckie ciuchy......zdrowie, miłość, poczucie godności, ukochaną osobę...

To chyba ks. Twardowski powiedział "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą"

A teledysk......w ubiegłym tygodniu, 6km ode mnie, facet omegą zmiótł prawidłowo jadącego motocyklistę. Po południu nic, a wieczorem przy drodze leżał kask i paliły się znicze. Wczoraj już był krzyż... Przerażające uczucie, gdy się trasę zna na pamięć...

a z przyjemnością! :D Od razu poznałam , że znasz sie na rzeczy, bo terminologia nie jest Ci obca..

To co, jakis plener? :wink:

Zmieniło się tyle że od 14 czerwca cieszą mnie inne rzeczy. O własnie - słowo "rzeczy" to dobre określenie - właśnie "rzeczy" już mnie nie cieszą.

Mam tak samo :D

I powiem Ci, ze jak to mówię, to prawie nikt mi nie wierzy.. :roll: :roll:

A ja naprawde zupełnie czegos innego w zyciu szukam...

Jestesmy dziwakami? :wink: :lol:

a z przyjemnością! :D Od razu poznałam , że znasz sie na rzeczy, bo terminologia nie jest Ci obca..

To co, jakis plener? :wink:

Jasne, ale najpierw muszę życie poukładać i doprowadzić wszystkie sprawy zdrowotne do normalności ........ jak na razie to jeszcze dostajemy w tyłek lekko mówiąc. Ale jak mówią lekarze, święta powinny być już bez problemów :)

Mam tak samo :D

I powiem Ci, ze jak to mówię, to prawie nikt mi nie wierzy.. :roll: :roll:

A ja naprawde zupełnie czegos innego w zyciu szukam...

Wiem że miałaś też przeboje, - pamiętam, pisałaś o tym kiedyś .....

więc rozumiesz

Jestesmy dziwakami? :wink: :lol:

Ja zawsze byłem dziwny ;)

ps

Życzę lekkiego rozpoczęci roku szkolnego ;)

To chyba ks. Twardowski powiedział "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą"

A teledysk......w ubiegłym tygodniu, 6km ode mnie, facet omegą zmiótł prawidłowo jadącego motocyklistę. Po południu nic, a wieczorem przy drodze leżał kask i paliły się znicze. Wczoraj już był krzyż... Przerażające uczucie, gdy się trasę zna na pamięć...

Życie jest kruche jak szkło - chyba dzisiaj słyszałem to w piosence Kasi Kowalskiej - ma dziewczyna rację, mimo że się z niej smieją że ma ciagle depresję

Witam.

A w tych zaworkach i rurkach to wiesz o co chodzi ? Dla mnie to by była jedna wielka chińszczyzna i zapewnie nie pyszna kaczka.

Tablica Mendelejewa jest chyba mniej skomplikowana :roll:

Że też się Wam NIK napatoczył. No ale widać działa prężnie nawet na obrzeżach W-wia.

ps. znalazł coś ??

Dzień dobry.

Kurrrrrrrrrrrrrrddddddddddddeeeeeeeeeee jakie wielkie to TWOJE PIERWSZE POMIESZCZENIE!!!!!!!!!!

Ten piec z tym osprzetem to sie tam gubi.

Ale Wam dzieciątko rośnie!!!!!

Powinna tam stanąć ścianka działowa odzzielająca kotłownię od reszty "garażu"

ale nie mam jeszcze koncepcji gdzie jak i w ogóle :-?

Witam.

A w tych zaworkach i rurkach to wiesz o co chodzi ? Dla mnie to by była jedna wielka chińszczyzna i zapewnie nie pyszna kaczka.

Tablica Mendelejewa jest chyba mniej skomplikowana :roll:

Że też się Wam NIK napatoczył. No ale widać działa prężnie nawet na obrzeżach W-wia.

ps. znalazł coś ??

Jeszcze wiem ;) ale za jakiś czas na pewno zapomnę :lol:

Dlatego juz teraz pozapinałem na kazdym zaworze zawieszkę z opisem do czego jest

A inspektorki zauroczone orzechowym beżem odpuściły ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Świetnie

jedziemy na wakacje do Grecji. 3go wrzesnia. ucaluj Dosie :wink:

Pozdrów Graczynki od Secama :D:D:D:D:D

i mężusia uściskaj - i siebie też ;)

ps zajefajnie ten wasz domek wygląda :o

Co to jest to "coś na podłodze" ?? parkiet ??

A bajer z szybą - teraz rozumie :D

http://lh6.ggpht.com/_9uEuyFpeAWU/SoRgwt5b4cI/AAAAAAAAAcQ/rfisBYzhMQc/s640/DSC03155.JPG