secam 13.08.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Secamku Nie bede Ci pisac o tych Twoich rurkach, podłogach, garazach ...do dobra, ze by nie było- extra super sa A nie chwal Akurat na rurkach to mi nie zależy - kotłownia to potrzebna mi do ogrzania naszych 4 pupek w zimie, do niczego wiecej a zę pupkę mam wielką to kotłownia duża musi być no nie ..... Ja w zupełnie innej sprawie! Zuuuupłnie innej... ( oooo pewnie secam już się boi, ż ecos od niego chce ) Noooo myślałem żę będziemy zdjecia razem robić Chciłaam Ci pedzieć, ze strasznie sie cieszę że jetsescie tacy szczęsliwi!!!!!!!!!! To szczęscie trochę cierniami poprzeplatane - ale prawda jest taka że sa chwile szczęscia , krótkie i intensywne ale SĄ. Zmieniło się tyle że od 14 czerwca cieszą mnie inne rzeczy. O własnie - słowo "rzeczy" to dobre określenie - właśnie "rzeczy" już mnie nie cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.08.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Zmieniło się tyle że od 14 czerwca cieszą mnie inne rzeczy. ...hmmm...to piękne uczucie, doceniać "BYĆ" Kiedy się to zrozumie, jest się bardziej szczęśliwym. Przynajmniej tak u mnie było Życzę Dosi i Tobie jak najwięcej, i najdłużej takiego właśnie "BYĆ" A dzieciaczkom buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.08.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ...hmmm...to piękne uczucie, doceniać "BYĆ" Bo "BYĆ" to najbardziej krucha i ulotna forma na świecie Taki teledysk dzisiaj puścili w jakiejś niszowej stacji w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ...hmmm...to piękne uczucie, doceniać "BYĆ" Bo "BYĆ" to najbardziej krucha i ulotna forma na świecie Taki teledysk dzisiaj puścili w jakiejś niszowej stacji w TV. Ludzie często gonią za dobrami wszelakimi, nie widząc jak wiele już posiadają. Nie zdają sobie sprawy jak łatwo jest stracić coś, co, jak się później okazuje, było o wiele ważniejsze niż praca, samochód czy eleganckie ciuchy......zdrowie, miłość, poczucie godności, ukochaną osobę... To chyba ks. Twardowski powiedział "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" A teledysk......w ubiegłym tygodniu, 6km ode mnie, facet omegą zmiótł prawidłowo jadącego motocyklistę. Po południu nic, a wieczorem przy drodze leżał kask i paliły się znicze. Wczoraj już był krzyż... Przerażające uczucie, gdy się trasę zna na pamięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Noooo myślałem żę będziemy zdjecia razem robić a z przyjemnością! Od razu poznałam , że znasz sie na rzeczy, bo terminologia nie jest Ci obca.. To co, jakis plener? Zmieniło się tyle że od 14 czerwca cieszą mnie inne rzeczy. O własnie - słowo "rzeczy" to dobre określenie - właśnie "rzeczy" już mnie nie cieszą. Mam tak samo I powiem Ci, ze jak to mówię, to prawie nikt mi nie wierzy.. A ja naprawde zupełnie czegos innego w zyciu szukam... Jestesmy dziwakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.08.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Noooo myślałem żę będziemy zdjecia razem robić a z przyjemnością! Od razu poznałam , że znasz sie na rzeczy, bo terminologia nie jest Ci obca.. To co, jakis plener? Jasne, ale najpierw muszę życie poukładać i doprowadzić wszystkie sprawy zdrowotne do normalności ........ jak na razie to jeszcze dostajemy w tyłek lekko mówiąc. Ale jak mówią lekarze, święta powinny być już bez problemów Zmieniło się tyle że od 14 czerwca cieszą mnie inne rzeczy. O własnie - słowo "rzeczy" to dobre określenie - właśnie "rzeczy" już mnie nie cieszą. Mam tak samo I powiem Ci, ze jak to mówię, to prawie nikt mi nie wierzy.. A ja naprawde zupełnie czegos innego w zyciu szukam... Wiem że miałaś też przeboje, - pamiętam, pisałaś o tym kiedyś ..... więc rozumiesz Jestesmy dziwakami? Ja zawsze byłem dziwny ps Życzę lekkiego rozpoczęci roku szkolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.08.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 To chyba ks. Twardowski powiedział "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" A teledysk......w ubiegłym tygodniu, 6km ode mnie, facet omegą zmiótł prawidłowo jadącego motocyklistę. Po południu nic, a wieczorem przy drodze leżał kask i paliły się znicze. Wczoraj już był krzyż... Przerażające uczucie, gdy się trasę zna na pamięć... Życie jest kruche jak szkło - chyba dzisiaj słyszałem to w piosence Kasi Kowalskiej - ma dziewczyna rację, mimo że się z niej smieją że ma ciagle depresję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.08.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ale śliczne chłopaki w domu dorastają. Jakie ma fajne włoski ten maluszek Cieszę się, że u Was wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzień dobry.Kurrrrrrrrrrrrrrddddddddddddeeeeeeeeeee jakie wielkie to TWOJE PIERWSZE POMIESZCZENIE!!!!!!!!!! Ten piec z tym osprzetem to sie tam gubi. Ale Wam dzieciątko rośnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam. A w tych zaworkach i rurkach to wiesz o co chodzi ? Dla mnie to by była jedna wielka chińszczyzna i zapewnie nie pyszna kaczka. Tablica Mendelejewa jest chyba mniej skomplikowana Że też się Wam NIK napatoczył. No ale widać działa prężnie nawet na obrzeżach W-wia. ps. znalazł coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.08.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Kurrrrrrrrrrrrrrddddddddddddeeeeeeeeeee jakie wielkie to TWOJE PIERWSZE POMIESZCZENIE!!!!!!!!!! Ten piec z tym osprzetem to sie tam gubi. Ale Wam dzieciątko rośnie!!!!! Powinna tam stanąć ścianka działowa odzzielająca kotłownię od reszty "garażu" ale nie mam jeszcze koncepcji gdzie jak i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.08.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam. A w tych zaworkach i rurkach to wiesz o co chodzi ? Dla mnie to by była jedna wielka chińszczyzna i zapewnie nie pyszna kaczka. Tablica Mendelejewa jest chyba mniej skomplikowana Że też się Wam NIK napatoczył. No ale widać działa prężnie nawet na obrzeżach W-wia. ps. znalazł coś ?? Jeszcze wiem ale za jakiś czas na pewno zapomnę Dlatego juz teraz pozapinałem na kazdym zaworze zawieszkę z opisem do czego jest A inspektorki zauroczone orzechowym beżem odpuściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Czesc Braciszku, ale syncio rosnie a co to za inspektorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.08.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Czesc Braciszku, ale syncio rosnie a co to za inspektorki? Cześć Aniu Wszystko dobrze u Was ?? A inspektorki to te ze zdjęcia blondyna i ruda http://www.albumik.pl/albumy/secam/domek_2/4762274913827.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 swietnie jedziemy na wakacje do Grecji. 3go wrzesnia. ucaluj Dosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.08.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Świetnie jedziemy na wakacje do Grecji. 3go wrzesnia. ucaluj Dosie Pozdrów Graczynki od Secama :D:D:D:D i mężusia uściskaj - i siebie też ps zajefajnie ten wasz domek wygląda Co to jest to "coś na podłodze" ?? parkiet ?? A bajer z szybą - teraz rozumie http://lh6.ggpht.com/_9uEuyFpeAWU/SoRgwt5b4cI/AAAAAAAAAcQ/rfisBYzhMQc/s640/DSC03155.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czesc Braciszku, tak to parkiet jesionowy select, tzn powybierany najbielszy i lekko podbielony Duch mi robil a Grekow tez moge wysciskac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.08.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czesc Braciszku, tak to parkiet jesionowy select, tzn powybierany najbielszy i lekko podbielony Duch mi robil ZAjefajnie wygląda a Grekow tez moge wysciskac? Możesz , ale od Siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 boszszszszszszszszsz cudowne zdjecia.malutki jest przeslodki. a kotlownia....bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 O kotłownia Super i takie pieca zazdroszczę Duzo zdrówka dla Was. Pozdrawiam gorąco Patent na smoczek mamy taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts