Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Secam -
Apropos okien - na czym staneło ?? Druteks u Glenia ??

Okna - sprawa wygląda tak - będą Drutex'a :) ( odgapione od Ciebie), białe( bo kasy mało), ale nie u Pana Glenia, gdyż nie odbierał telefonów i nie mogliśmy się z nim skontaktować. W związku z tym pojechaliśmy do Budekomu do Pana Patryka Sieronia ( który kojarzył Ciebie i wiedziłą, że z Muratora i Twoje imię znał). Znasz go, czy poznałeś go gdzieś może?

Pana Patryka znam z wycen ale to nie jakiś mój znajomy . Ja po prostu się daję zapamiętać ;) Cena między nimi była bardzo zblizona

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry z poniedziałku.

Dosia - trzymaj się kobietko mocno, nie poddawaj się smutkowi i żalom, będzie dobrze i my tu na tym forum o to zadbamy (trzymać kciuki mocno będziemy i nie tylko)

Secam - ty tej swojej kochanej Dosi kwiaty kolorowe codzieninie dawaj, i do śmiechu doprowadzaj co by się smuteczkom nie poddawała.

Co do dzieci: (na poprawę nastroju)

http://www.ekartki.pl/cards_files/15/15328_Jak%20smakuje%20twoje%20śniadanie%20dzisiaj%20rano%20a.jpg

Jeszcze jeden nam wyceniał okna Drutexu ( znajomy naszego GM) i wycenił nam na 500 zł drożej.

Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Kurcze nastraszyłaś mnie z tym Gleniem - miałem go wzywać do regulacji okien

Secam, nie miałam zamiaru Cię straszyć, ja taka mała kobietka, a Ty taki duuuży mężczyzna - no gdzieżby tam :o :o :o

To spróbuj zadzwonić do Glenia, może od Ciebie odbierze :) :)

Zdecydowaliśmy się na Drutex od Panów z Karmelkowej :)