secam 29.08.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Wpadłam się przywitać i uradować, że u Was już wszystko w porządku i do przodu Jak mawia "Krzynówek" w kabarecie "Staramy się , cały czas do przodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 a gdzie Twoje zdjecie Grzesiu wsrod szczesliwejrodzinki? Ktoś te zdjęcia musi pstrykać Ale pewnie można w aparacie ustawić, żeby Wam zrobił zdjątko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.08.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Helou! Jak tam wekend minął? Pracowicie pewnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.08.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ktoś te zdjęcia musi pstrykać Ale pewnie można w aparacie ustawić, żeby Wam zrobił zdjątko :) ja z tych niefotogenicznych to prze zemnie padła fotografia kliszowa - wszytkie pękły Helou! Jak tam wekend minął? Pracowicie pewnie, co? a własnie nie staraliśmy się odpocząć, w sobotę sprzątanie a w niedzielę zakupy czyli standardowy odpoczynek polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.08.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ja z tych niefotogenicznych to prze zemnie padła fotografia kliszowa - wszytkie pękły To tak jak u mnie. Qrczę jedni nawet nie muszą się ustawiać, żeby dobrze wyszło zdjęcie, a niektórzy to lepiej niech nie podchodzą pod obiektyw, znaczy ja Helou! Jak tam wekend minął? Pracowicie pewnie, co? a własnie nie staraliśmy się odpocząć, w sobotę sprzątanie a w niedzielę zakupy czyli standardowy odpoczynek polaka Fakt typowy wekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry wszystkim w poniedziałkowy piękny poranek na zdjeciach wychodzęmniej więcej tak http://www.humor.sadurski.com/p1_materialy/MTk1ZjBjZDg1ZWU3/big_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Jak mnie tutaj dawno nie było. Ucałowania dla całej rodzinki, Co do zdjęć to ja też wolę być z tej drugiej strony obiektywu...(na tym zdjęciu to chyba ja -z tą gazeta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A dlaczego nazwa dziennika się zmieniła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A dlaczego nazwa dziennika się zmieniła??coś mi odpaliło mi cos i zmieniłem Teraz z punktu widzenia czasu czyli po całej dobie to sam nie wiem czemu Dośka sie ze mnie śmieje że jak coś raz na pół roku nie zmienię to jestem chory Najlepiej mi wychodzi przemeblowywanie pokoju wte i we wte :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dośka sie ze mnie śmieje że jak coś raz na pół roku nie zmienię to jestem chory Najlepiej mi wychodzi przemeblowywanie pokoju wte i we wte :D AA to normalne jest, tylko strasznie się Was naszukałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kurcze może masz rację może zmienię na stary bo mnie nikt nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zmieniłem tak jak było - masz racje nikt nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.09.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 o rany jak piekna psinka czyżby coś jamnikowatego? pozdrawiam serdecznie calą rodzinkę Cześć Ivo To jamniczka szorstkowłosa mojego taty tak mi wyglądało moje ulubione psiny pozdrawiam i melduję, że ja dalej 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Aaaa, tak sobie wpadłam, pozdrowienia i dzieńdoberki zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.09.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 pozdrawiam i melduję, że ja dalej 2 w 1 Ale Ty wytrwała dziewczyna jesteś tak mi wyglądało moje ulubione psiny Teraz mamy dwie na podwórku - szorstkowłosą i rudowłosą Jedyny problem w tym że to dwie babeczki ........ na jednym podwórku ........ i starsza chce dominować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.09.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Aaaa, tak sobie wpadłam, pozdrowienia i dzieńdoberki zostawić. Doberek miło nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dzień dobry. Słonecznego dzionka życzę, pełnego optymizmu i uśmiechu. A co! Jak ma być pozytywnie to niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dzień dobry. Słonecznego dzionka życzę, pełnego optymizmu i uśmiechu. A co! Jak ma być pozytywnie to niech będzie. No Ba jak każą to każą Piszą że jak się myśli pozytywnie to się przyciąga same pozytywne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Coś w tym jest. Jak się jest uśmiechniętym to i inni się do ciebie uśmiechną. Sprawdzałam to. Czasem boli mnie szczęka, ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts