kawika 03.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Doberek http://www.photos.a-vsp.com/fotodb/99_polish_landscape2.jpg przestrzeń życiowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzień dobry. mam nadzieję że wszystko u Was dobrze. Pozdrawiam na deserek (później) http://www.strykowski.net/francja/19Peche_Melba_6_francja_2831.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.09.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dzień dobry. mam nadzieję że wszystko u Was dobrze. Pozdrawiam na deserek (później) http://media5.mojageneracja.pl/oioqeutyoy/mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg Dzień dobry Wszytko ok - czyściłem komputer cleanerem i powyłaczało mi wszytkie powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dzień dobry Wszytko ok - czyściłem komputer cleanerem i powyłaczało mi wszytkie powiadomienia Cześć! To komputer tak może? Mnie i bez wyłączania, w większości, nie przychodzą powiadomienia. A tak człowiek z poczty by się dowiadywał, że coś jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.09.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć! To komputer tak może? Mnie i bez wyłączania, w większości, nie przychodzą powiadomienia. A tak człowiek z poczty by się dowiadywał, że coś jest napisane. Mnie normalnie przychodza wszystkie - no chyba że Doska mi odbierze pocztę i nie odpowiem to wtedy już nie Co jakiś czas czyszczę programem CCleaner - on usuwa wszelkie smieci z komputera - niestety hasła i zapamiętane strony też A w jakim programie otwierasz forum - u mnie były problemy z powiadomieniami gdy oglądąłem Explorerem - słabo pamieta hasła i zalogowane strony, jak przeszedłem na Mozillę to wszytko hula super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.09.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No pewnie, że Mozilla Jak zaglądam to mam 1-3 powiadomień, a postów gdzie były odpowiedzi jest koło 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 pozdrawiam i melduję, że ja dalej 2 w 1 Ale Ty wytrwała dziewczyna jesteś toz termin na 23 jest więc niech tam jeszcze siedzi pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Doberek mówię i lecę dalej pranie robić, bo pogoda po wekendzie paskudnym do roboty gna, że hej Dla Dosi i dzieciaków też buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.09.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A dzień dobry, co tam ciekawego u Was słychać?Mały daje popalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzień Dobry Mały grzeczniutki - fajny facecik, z mamusią sobie siedzi i gaworzy. Tylko czasu brak bo robota i ganianie po lekarzach przed październikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry. Gorące pozdrowienia z zimnej Krynicy przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadajcie do nas, u nas sliczne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 I My przesyłamy gorace pozdrowienia Dosia na tip-top bedzie wszystko jak młoody podrośnie, a teraz sa inne prirytety Trzymaj sie i duzo zdrówka zycze. Ja własnie odkrywam na nowo ze przy małym człowieku tip-top nie zawsze wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 doberek. miłego popoludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.09.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzien dobry.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.09.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Doberek Wszytkim - Dopiero teraz mam czas zerknąć do netu - ale normalnie urwanie głowy - rok szkony się zaczął i nie wiadomo gdzie łapy włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.09.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 I My przesyłamy gorace pozdrowienia Dosia na tip-top bedzie wszystko jak młoody podrośnie, a teraz sa inne prirytety Trzymaj sie i duzo zdrówka zycze. Ja własnie odkrywam na nowo ze przy małym człowieku tip-top nie zawsze wychodzi Tiaaaa my własnie odkrywamy jak rózni się wychowanie pierwszego a drugiego dziecka A różni się, oj bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 I My przesyłamy gorace pozdrowienia Dosia na tip-top bedzie wszystko jak młoody podrośnie, a teraz sa inne prirytety Trzymaj sie i duzo zdrówka zycze. Ja własnie odkrywam na nowo ze przy małym człowieku tip-top nie zawsze wychodzi Tiaaaa my własnie odkrywamy jak rózni się wychowanie pierwszego a drugiego dziecka A różni się, oj bardzo teraz to sam luzik, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.09.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 teraz to sam luzik, co? Na pewno wychowuje się na większym luzie - przy pierwszym człowiek chciał żeby wszytko było jak pisała Aga TipTop A przy drugim jest zadowolony że wszytko jest w miarę normalnie i udąło się dziecko wykąpać danego dnia - zresztą same normy "normalności" też się zmieniły. Teraz z uśmiechem patrzę na takie sprawy jak sterylizatory, gotowanie butelek czy pranie w specjalnych hiperalergicznych proszkach A najlepsza po kapieli jest zwykła oliwka Bambino a nie jakieś superaste Oilany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzień dobry. A dlaczego w dzienniku taka cisza hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts