Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :)

Wszytko ok - czyściłem komputer cleanerem i powyłaczało mi wszytkie powiadomienia :roll:

Cześć!

To komputer tak może? Mnie i bez wyłączania, w większości, nie przychodzą powiadomienia. A tak człowiek z poczty by się dowiadywał, że coś jest napisane.

Cześć!

To komputer tak może? Mnie i bez wyłączania, w większości, nie przychodzą powiadomienia. A tak człowiek z poczty by się dowiadywał, że coś jest napisane.

Mnie normalnie przychodza wszystkie - no chyba że Doska mi odbierze pocztę i nie odpowiem to wtedy już nie ;)

Co jakiś czas czyszczę programem CCleaner - on usuwa wszelkie smieci z komputera - niestety hasła i zapamiętane strony też

A w jakim programie otwierasz forum - u mnie były problemy z powiadomieniami gdy oglądąłem Explorerem - słabo pamieta hasła i zalogowane strony, jak przeszedłem na Mozillę to wszytko hula super

I My przesyłamy gorace pozdrowienia :lol:

Dosia na tip-top bedzie wszystko jak młoody podrośnie, a teraz sa inne prirytety 8) Trzymaj sie i duzo zdrówka zycze.

Ja własnie odkrywam na nowo ze przy małym człowieku tip-top nie zawsze wychodzi :wink: :)

Tiaaaa my własnie odkrywamy jak rózni się wychowanie pierwszego a drugiego dziecka :D

A różni się, oj bardzo ;)

I My przesyłamy gorace pozdrowienia :lol:

Dosia na tip-top bedzie wszystko jak młoody podrośnie, a teraz sa inne prirytety 8) Trzymaj sie i duzo zdrówka zycze.

Ja własnie odkrywam na nowo ze przy małym człowieku tip-top nie zawsze wychodzi :wink: :)

Tiaaaa my własnie odkrywamy jak rózni się wychowanie pierwszego a drugiego dziecka :D

A różni się, oj bardzo ;)

teraz to sam luzik, co? 8)

teraz to sam luzik, co? 8)

Na pewno wychowuje się na większym luzie - przy pierwszym człowiek chciał żeby wszytko było jak pisała Aga TipTop

A przy drugim jest zadowolony że wszytko jest w miarę normalnie i udąło się dziecko wykąpać danego dnia :D

- zresztą same normy "normalności" też się zmieniły.

Teraz z uśmiechem patrzę na takie sprawy jak sterylizatory, gotowanie butelek czy pranie w specjalnych hiperalergicznych proszkach :D A najlepsza po kapieli jest zwykła oliwka Bambino a nie jakieś superaste Oilany.