Ryska1719503950 10.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzień dobry Oj dawno mnie tu nie było, ale ja niestety z tych brakoczasowców Dopiero teraz mam czas zerknąć do netu - ale normalnie urwanie głowy - rok szkony się zaczął i nie wiadomo gdzie łapy włożyć He, he zapisuje się do "klubiu" U nas u starszego rok przedszkolny się zaczął. Przedszkolak wstaje o 6 rano i pada o 20. Z jednej strony dobrze bo niby więcej wieczorem czasu ale z drugiej to dopiero o tej godzinie wyjeżdżaliśmy z budowy a tu teraz trzeba zeby dziecko przed 20 było umyte i po kolacji. Młodszy natomiast szaleje do 23 Ach, i tak źle i tak nie dobrze Lece czytać Wasz dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzień dobry. A dlaczego w dzienniku taka cisza hę? Bo nic się nie dzieje Ale już nadrobiłem zaległości, niestety dzieje się tylko opał na zimę i pewnie za jakieś kilka tygodni właczę piec .... i pewnie tak do zimy nic się już nie będzie dziać. Teraz priorytet naprawić Doskę - operacja druga na październik umówiona , jak już będzie po i Dosia dojdzie do siebie to wtedy dopiero zaczynam dalsza walkę z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.09.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzień dobry Oj dawno mnie tu nie było, ale ja niestety z tych brakoczasowców Dopiero teraz mam czas zerknąć do netu - ale normalnie urwanie głowy - rok szkony się zaczął i nie wiadomo gdzie łapy włożyć He, he zapisuje się do "klubiu" U nas u starszego rok przedszkolny się zaczął. Przedszkolak wstaje o 6 rano i pada o 20. Z jednej strony dobrze bo niby więcej wieczorem czasu ale z drugiej to dopiero o tej godzinie wyjeżdżaliśmy z budowy a tu teraz trzeba zeby dziecko przed 20 było umyte i po kolacji. Młodszy natomiast szaleje do 23 Ach, i tak źle i tak nie dobrze Lece czytać Wasz dziennik. Z małym cały dzień jest Dosia a ja pracuje. (ja tylko mam nocne dyżury - karmienie i podawanie smoka) Starszy w sumie z musu musi dorośleć i sam już chodzi do szkoły - sytuacja wymusiła że sam się zaprowadza ale to chyba większy stres dla nas niż dla niego Problemowe sa bardziej zajęcia dodatkowe , tu go trzeba zawieźć i odebrać - angielski 2 razy w tygodniu i tenis (strasznie chciał się zapisać z kolegą) 2 lub 3 razy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzień dobry. A dlaczego w dzienniku taka cisza hę? Bo nic się nie dzieje Ale już nadrobiłem zaległości, niestety dzieje się tylko opał na zimę i pewnie za jakieś kilka tygodni właczę piec .... i pewnie tak do zimy nic się już nie będzie dziać. Teraz priorytet naprawić Doskę - operacja druga na październik umówiona , jak już będzie po i Dosia dojdzie do siebie to wtedy dopiero zaczynam dalsza walkę z budową No tak są inne priorytety, ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Secam - wszystko pomału się wyprostuje i będzie dobrze Trzymamy kciuki za Dosię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cześć We wrześniu zawsze jest jazda Trzeba wszystko na nowo poustawiać, zgrać, i jeszcze mieć czas na wszystko, co normalnie. U mnie odpuszczam sobie ten miesiąc i daje na lekki luz. Pozwalam sprawom, żeby sie same ułożyły. Ale bardzo w tym czasie przestrzegam zasad, które na czas szkoły i przedszkola dzieci posiadają, przed wyjściem zrobić łóżko, przebrać się po powrocie do domu, odrobić lekcje, a dopiero później przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cześć We wrześniu zawsze jest jazda Trzeba wszystko na nowo poustawiać, zgrać, i jeszcze mieć czas na wszystko, co normalnie. U mnie odpuszczam sobie ten miesiąc i daje na lekki luz. Pozwalam sprawom, żeby sie same ułożyły. Ale bardzo w tym czasie przestrzegam zasad, które na czas szkoły i przedszkola dzieci posiadają, przed wyjściem zrobić łóżko, przebrać się po powrocie do domu, odrobić lekcje, a dopiero później przyjemności Jejku, ja już mam te etapy z głowy i przyznam szczerze, że nie chcę wracać do dzieciństwa mojego dziecka, wolę jak już jest duża ( ja mam wreszcie wolne - fajrant Afrodytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Zapomniałam dodać, że miałam jedno, więc tym bardzie Cię podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 teraz to sam luzik, co? Na pewno wychowuje się na większym luzie - przy pierwszym człowiek chciał żeby wszytko było jak pisała Aga TipTop A przy drugim jest zadowolony że wszytko jest w miarę normalnie i udąło się dziecko wykąpać danego dnia - zresztą same normy "normalności" też się zmieniły. Teraz z uśmiechem patrzę na takie sprawy jak sterylizatory, gotowanie butelek czy pranie w specjalnych hiperalergicznych proszkach A najlepsza po kapieli jest zwykła oliwka Bambino a nie jakieś superaste Oilany. to prawda....pierwsze dziecko to jednak takie strachy na lachy czasami przy drugim mniej sytuacji stresowych....zobaczymy niedługo jak to wygląda przy trzecim pozdrawiam PS. fajnie że termin dla Dosi juz jest - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 12.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 fajnie że termin dla Dosi juz jest - trzymam kciuki witam wszystkich owszem, termin wyznaczony a Pan doktor dostał motywację by mnie zapamiętać więc myślę, że w okolicach I połowy października pozbędę się problemu...staję się coraz mocniejsza fizycznie ale czuję, że psychika mi siada, mam stresa nie wiem jak sobie wytłumaczyć żeby się nie denerwować tym bardziej, że nie mam innego wyjścia jak się poddać tej operacji...a poza tym to jestem na co dzień z moimi "robaczkami"...z Piotrusia jestem bardzo dumna: sam chodzi do szkoły i z niej wraca, odrabia lekcje które tylko sprawdzam i kontroluję, czyta lektury i przynosi dobre oceny, nawet chodzi do sklepu po drobne zakupy, ostatnio uśmialiśmy się do łez bo wysłałam go po sałatę i śmietanę...dźwiga w reklamówce i mówi że strasznie ciężka jest ta sałata, ja zaglądam a tam ....kapusta ale teraz juz wie czym się różni sałata od kapusty Pawełek za to gaduliński się zrobił, gaworzy na całego...nie wiem, może jaki polityk z niego wyrośnie albo co bo uwielbia towarzystwo i rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać tak więc jak to mawia kabaretowy Krzynówek :"staramy się cały czas do przodu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.09.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzień Dobry Wszytkim Normalnie się podzielę - zasłuchujemy się od wczoraj tym utworkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dosia - bedzie dobrze! musi byc dobrze! ale się uśmiałam z tej sałato-kapusty secam - ładne pozdrawiam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.09.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 secam - ładne pozdrawiam sobotnio Taka normalnie "pościelówa" że Hej My sobotnio zaraz na małe zakupy, w tygodniu nie ma czasu - a mleko w proszku i woda mineralna idą jak woda ja nie wiem po kim On ma taki apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 secam - ładne pozdrawiam sobotnio Taka normalnie "pościelówa" że Hej My sobotnio zaraz na małe zakupy, w tygodniu nie ma czasu - a mleko w proszku i woda mineralna idą jak woda ja nie wiem po kim On ma taki apetyt u nas też zakupy raczej w soboty a dziś jeszcze mecz mamy....bo tak jak Szymek Agi-scur, tak nasz Franek sportuje się nawet tego samego trenera mają, tylko w innych grupach są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam wieczorową porą Secamku - normalnie ciarki mi przeszły jak słuchałam tego. Skąd Ty takie rzeczy wynajdujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.09.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 To nie ja To Dosia wynalazła ona jest mistrzynią w znajdowaniu takich numerów w necie To jest facet który jest "głosem" u Michaela Cretu w Enigmie Enigma się zasłuchujemy od lat - to nasza ulubiona muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ty to masz fajnie, u mnie prawie non stop leci TIK-TAK, Fantazja itp. - to tytuły bo autorów nie znam. Z lepszych kawałków to dzieciaki słuchają "Bo jo Cie kochom" i "Tak, tak, tam w lustrze to niestety ja, tak, tak, ten sam" ale od tego robi mi się nie dobrze Moją płyte z Shade wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Enigma...jejku kiedys miałam pospisywane utwory i artystów /jeszcze z czasów liceum/ których bedę szukać, jak będę mieć neta. W akcie jakiejś głupiej porządkowej wendety wywaliłam. O ja głupia, jakiś rok później mieliśmy neta. A spisywałam to przez ponad 10 lat, same perełki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 to ja powiem tak pozdrawiam Wszystkich którzy mają dzieci w wieku szkolno- przedszkolnym i życzę sił im i sobie Grzesiu teraz to już tylko będzie lepiej, Dorota przesyłam uściski, nie martw się na zapas XX trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ty to masz fajnie, u mnie prawie non stop leci TIK-TAK, Fantazja itp. - to tytuły bo autorów nie znam. Z lepszych kawałków to dzieciaki słuchają "Bo jo Cie kochom" i "Tak, tak, tam w lustrze to niestety ja, tak, tak, ten sam" ale od tego robi mi się nie dobrze Moją płyte z Shade wcięło Rysko - to również nasza ulubiona wykonawczyni - Shade. Michał powiedział, że jak będziesz grzeczna, to Ci przegra płytkę ( i jak znajdzie drugie dwie - po przeprowadzce, to dostaniesz następne) My słuchamy co noc od 5 lat do spania ( jak tak mam i tylko przy tym zasnę ) :) Śpiewa pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts