Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dosiu to co przeszłaś to jest wyczyn, teraz to tylko "poprawki" i napewno będzie to pestka. Silna jesteś !

Będziemy Cię wspierać na duchu, będzie Ci raźniej :D

O chłopaków się nie martw, dadzą sobie napewno radę - już pokazali że umieją :D Kurcze teraz to spokojnie mogłabyś sama jechać na dwutygodniowe wczasy i dali by sobie radę :)

Moi to by całe 2 tygodnie jedli pizze i ikeowe hotdogi :roll:

Meganko dzisiaj jestem grzeczna, prosto z pracy jade do domku :) żadnych wybryków :)

Boże aż 800 zł czy oni z choinki się urwali??????

jak myślisz na ile ci wystarczy??? Na cała zimę?

Mam nadzieję ze starczy a własciwie to mam nadzieję ze zostanie - ale czas okaze dom jeszcze nie do końca uszczelniony , wełny tylko jedna warstwa i drzwi tymczasowe....... zobaczymy ..... ale grzac chcę tylko tylko ........

Dzień dobry.

Prosze się czasem odezwać bo jakoś taksmutno bez Was.

Jak tam maluszek?? Katar przeszedł. A Dosia jak - trzyma się??

Pozdrawiam gorąco. Buziaki dla wszystkich.

a dzień dobry, dzień dobry :D dziękujemy za pozdrowienia :D

Pawełek już ma się lepiej, praktycznie można powiedzieć że wyzdrowiał, na szczęście obyło się bez antybiotyków tylko na zwykłych kroplach, wit C i wapnie mu przeszło także nie jest źle, starszy zaczął chodzić na tenisa i widzę że sport trafiony w dziesiątkę (jak dla niego), podoba mu się i nawet dobrze mu idzie tyle że po kieszeni ciągnie :-?

ja zaczynam się mocno dołować :( czuję że mnie ścina myśl o zabiegu :cry: tyle że nie mam innego wyjścia i muszę to zrobić a nawet chcę tyle że się boję :cry:

myślę że po zabiegu zaczniemy domek wykańczać, teraz to będzie etap na który tak długo czekałam :D już mam w głowie dużo pomysłów i nie mogę się doczekać wybierania, projektowania, dekorowania, oby tylko mężuś mnie teraz nie blokował bo w sumie on twierdzi, że dom już zbudował a teraz to na linoleum możemy się wprowadzić :( ale na razie inwestujemy w firmę i podatki a później siłą perswazji biorę się za domek :D :D :D

Dosieńko - cieszę się ża mały ma się ok. Fajnie że straszakowi podoba się taki sport, to że po kieszeni ciągnie to nic pieniądze rzecz nabyta, a radość dziecka bezcenna.(zabrzbiało jak reklama karty kredytowej)

Dosiu - nie martw się. Wiem że się boisz pewnie każdy by się bał. Ale bądź dobrej mysli. Ja kciuki mocno będę za Ciebie trzymać i pewna jestem że najgorsze już za Tobą. Będzie dobrze. Musisz myśleć pozytywnie - wtedy na pewno szybciej wrócisz do zdroiwa.

A jak juz wrócisz to sobie wyobrażam jak będziesz szybko domek urządzać. :D

Dzień dobry,

przyszłam sie przywitać i powiedzieć, że tęsknię za Wami.

Przyniosłam świeżutkie ciasto ze śliwkami.

Częstujcie się, wystarczy dla wszystkich.

http://www.gotujmy.pl/ri/49173_sliwkowy-placek_0_2.jpg

witaj scur-ko

my też tęsknimy za Tobą i chętnie poczęstujemy się ciastem :) ja co prawda muszę być ostrożna co do tych śliwek ale myślę, że z umiarem to mi nie zaszkodzi :wink:

napisz co tam słychać u ludzisków, którzy już sobie mieszkają w wykończonym domeczku :wink: jak tam ogródek Twój, czy plony zebrałaś ? :roll:

z naszymi drzewkami to mizernie, wierzba padła :( ale co zrobić, w życiu nie wszystko idzie z godnie z planem :-?

Cześć Dorotko,

w wykończonym, powiadasz ?? Ciagle mam wrażenie, że tyle jeszcze brakuje.

A pracy wcale nie ubywa. Całą sobotę i niedzielę spędziliśmy w ogrodzie. Przesadzanie, dosadzanie itd.... niekończąca się historia. Trochę roślinek zasadzonych wiosną nam sie zniszczyło przez te deszcze i stojącą wodę. Niektóre całkiem spore okazy i z reguły te najdroższe i na których najbardziej mi zależało.

Wierzbą mandżurską się nie przejmuj. Dostaniesz ich ode mnie ile będziesz chciała.

A co w domku?

Wczoraj skręcaliśmy nowe meble dla Szyma. Zostało nam jeszcze co najmniej na 2 popołudnia. Ale w końcu można będzie te książki z kartonów wyjąć. ;)

W tygodniu raczej trudno sie do czegokolwiek zabrać bo po pracy to jestem kierowcą moich dzieci i codziennie na jakieś zajęcia dodatkowe je wożę. Samo życie,tak jak pisaliście z Grzesiem kilka postów wyżej.

Mój kolega potrzebowałby kozy. Czy jest Wam jeszcze potrzebna? Oczywiście osy możecie sobie zatrzymać. ;))

POzdrawiam całą waszą 4 bardzo gorąco.