secam 22.09.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Mój kolega potrzebowałby kozy. Czy jest Wam jeszcze potrzebna? Oczywiście osy możecie sobie zatrzymać. ) W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ODDAĆ piecyk mam nadzieję będzie działał więc chyba nie jest potrzebna a nawet jak by nie chciał działać to i tak kominek pewnie wstawimy niedługo Co do wierzby - jak masz taka której można uciąć kilka gałązek i zaszczepić - to ja bardzo chętnie. Mieliśmy właśnie taką na początku budowy i pięknie rosła , potem rozjechały ją koparki - a ta kupiona na jej miejsce ze sklepu uschła (piękna droga i w ogóle) ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Na dzień Dobry http://i.demotywatory.pl/uploads/1253382375_by_garrett53_500.jpg http://i.demotywatory.pl/uploads/1253303045_by_gacjan_500.jpg http://i.demotywatory.pl/uploads/1253112757_by_Athlan_500.jpg http://i.demotywatory.pl/uploads/1252749744_by_PewienDominik_500.jpg dzień dobry no świadectwo i automatyczne drzwi - normalnie komputer oplułam ze śmiechu (hmmm koleżanka na mnie dziwnie popatrzyla) ciesze się że się odezwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.09.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Na dzień Dobry http://i.demotywatory.pl/uploads/1253303045_by_gacjan_500.jpg dzień dobry no świadectwo i automatyczne drzwi - normalnie komputer oplułam ze śmiechu (hmmm koleżanka na mnie dziwnie popatrzyla) ciesze się że się odezwałeś A wiesz że ja mam jeszcze nasze ostatnie świadectwo tak wyglądało na początku..... (to oryginał ) http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4927472402290.jpg A świadectwo po 12 miesiącach wygląda tak http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4927482402290.jpg Uświadomiłem sobie ze właśnie mija rok od tamtej chwili :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Boże jaki On już duży, jaki kochany, zmienił się troszke (to normalne jest). Normalnie chłopak jak cukiereczek. Matko jak mi brakuje takich małych szkrabów. Udały Ci się dzieciaczki Grzesiu. Ja też zachowałam to "świadectwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.09.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Muszę powiedzieć że zajefajny jest taki się chłopczyk zrobił już nie wygląda jak mały dzidziuś pewnie dla tego że wielki jest 6,5 kg w 3 miesiącu :D:D mówią ze po ojcu ale nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Muszę powiedzieć że zajefajny jest taki się chłopczyk zrobił już nie wygląda jak mały dzidziuś pewnie dla tego że wielki jest 6,5 kg w 3 miesiącu :D:D mówią ze po ojcu ale nie wiem czemu to faktycznie duży chłopak (mój Wiktor na bilans 2 latków ważył 10,5 kg) no tez nie wiem czemu mówią że po ojcu ale się dzieci szybko zmianiają nie. co miesiąc innne są, każyd dzień coś nowego przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.09.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dzień doberek ale Pawełek urósł Dosia - trzymam kciuki - bedzie dobrze:-) pozdrawiam całą rodzinkę PS. Jutro u mnie godzina W...ale widzę że się mu nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja też, ja też! Zachowałam podobne świadectwa! Ale po 8 latach dostały eksmisję, ze względu na jakość. Mam natomiast, między innymi, buciki z Roczku Najstarszej, komplecik z chrztu od każdego, wszystkie pamiątki, kilka odrysowanych stópek i karteczkę na której lekarz napisał co będzie. Wiadomość była dla Dużego w prezencie, i kazałam zaszyć zszywaczem Dosiu myślami jestem z Tobą kuruj, lecz i zdrowiej! A jakbyś miała wątpliwości, to zajrzyj do podpisu w swoim linku Ivonesca powodzenia! Pozdrawiam secamku wszystkich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.09.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cześć Secamki, ale zmiany u Was! Aż miło popatrzeć. Oczywiście nie dostawałam powiedomień i evil: No i Pawełek, fantastyczny chłopak! Ty jednak Grzegorz zdolny jesteś. U nas akcja "płot", konieczna przed przyjęciem "lwa" ze schroniska. Karczujemy nasze krzaczory, wywalamy wszystko i zanim nie zrobimy nowego plotu, z uwagi na nasze wielkie okna żyjemy w "Big Braderze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Grzesiu - Pawełek to Twoja kopia - cudny jest . Nie narzekaj na ciężar - moja Olka ważyła w na koniec 3 miecha 8 kg (3,75 ur. + przyrosty 1,5+1,5+1,3 w kolejnych miesiącach ). Przy czym skubana tylko mnie miała i w dodatku spała ładnie i jadła co 2-3 godziny . Wyglądała jak ludzik z opon Michelin . Nadal nie jest kruszynką , ale wyciąga się coraz bardziej (to juz 5 lat mineło ). Duże buziaki dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja mam nadzieje ze moja Helena wage odziedziczy po tatusiu czesc Grzesiu i Dorotko w ten piekny jesienny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.09.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzień Dobry wszystkim U nas akcja "płot", konieczna przed przyjęciem "lwa" ze schroniska. Karczujemy nasze krzaczory, wywalamy wszystko i zanim nie zrobimy nowego plotu, z uwagi na nasze wielkie okna żyjemy w "Big Braderze" Ale i Tak zazdraszczam Waszych okien efekt jest niezaprzeczalny. Grzesiu - Pawełek to Twoja kopia - cudny jest . Ciiiii na glos tego nie mów bo się Dośka wkurza - wszyscy tak mówią i ona mówi że to chyba nie jej dziecko Nie narzekaj na ciężar - moja Olka ważyła w na koniec 3 miecha 8 kg (3,75 ur. + przyrosty 1,5+1,5+1,3 w kolejnych miesiącach ). Przy czym skubana tylko mnie miała i w dodatku spała ładnie i jadła co 2-3 godziny . Wyglądała jak ludzik z opon Michelin . Nadal nie jest kruszynką , ale wyciąga się coraz bardziej (to juz 5 lat mineło ). Duże buziaki dla całej rodzinki To mnie zaskoczyłaś 8 kilo no no - a teraz jaka fajna dziewczynka Chociaż jak sobie przypominam to Piotrek też był jak mały michelinek a zgubił jak zaczął chodzić w roczek, a teraz to chudy jak tyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.09.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja mam nadzieje ze moja Helena wage odziedziczy po tatusiu czesc Grzesiu i Dorotko w ten piekny jesienny dzionek Czy Helena to już coś potwierdzonego czy to taki "pseudonim" na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Secam, ale dzidziuś urósł, fajny już facet z niego Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dzień dobry Grzesiu - Pawełek to Twoja kopia - cudny jest . Ciiiii na glos tego nie mów bo się Dośka wkurza - wszyscy tak mówią i ona mówi że to chyba nie jej dziecko no to to prawdziutka prawda jest. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja mam nadzieje ze moja Helena wage odziedziczy po tatusiu czesc Grzesiu i Dorotko w ten piekny jesienny dzionek Czy Helena to już coś potwierdzonego czy to taki "pseudonim" na razie pseudonim w poniedzialek sie dowiem (mam nadzieje dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dorotka bedzie dobrze, choć starch w tej sytuacji jest normalny. Kciuki bedziemy zaciskać i napewno wszytsko pójdzie gładko, a potem to już zostaną Ci same przyjemności Synuś słodki, My też mamy ludzika z reklamy Pozdrawiam Was gorąco Ps. A Ivo wczoraj urodziłą Maciusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dzień dobry. Pozdrowionka przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzień dobry. Co u Was słychać. dzieciaczki zdrowe? Dosia ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.10.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam wszystkich Muszę Was poinformować ze skasowałem dziennik a komentarze zmieniłem na pogaduchy - one zostaną powód ..... Dzisiaj nas okradli już po raz drugi do domu się nie włamano bo jest ochrona, ale skradziono sprzed domu moją nową przyczepę teraz do wykońzeniówki miała nam być najbardziej potrzebna Oby złodziej się bardzo długo cieszył Tą przyczepą ........ bo wierzę w kątwy......... i jestem przekonany że wraz z przyczepą zabrał sobie nasze nieszczęścia i ostatniego pecha miłych dni panie złodzieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts