Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Witam wszystkich

Muszę Was poinformować ze skasowałem dziennik a komentarze zmieniłem na pogaduchy - one zostaną

powód .....

Dzisiaj nas okradli już po raz drugi :evil: do domu się nie włamano bo jest ochrona, ale skradziono sprzed domu moją nową przyczepę :evil: teraz do wykońzeniówki miała nam być najbardziej potrzebna :evil:

Oby złodziej się bardzo długo cieszył Tą przyczepą ........ bo wierzę w

kątwy......... i jestem przekonany że wraz z przyczepą zabrał sobie

nasze nieszczęścia i ostatniego pecha :D miłych dni panie złodzieju :D

Cześć Grzegorz,

co za s........

Przykro nam, a j już miałam nadzieję, że w naszej wsi, to jest spokojnie i takich gnojków, to nie nie będzie :evil: :evil:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

już się miałam pytać co to za zmiana komentarzy...ale doczytałam :evil: :evil: :evil:

trzymam kciuki za Dosię i pozdrawiam całą rodzinkę :D :D :D

PS. czy można skopiowac w jakiś sposób dziennik albo jeszcze lepiej - wydrukowac go w jakiejś sensownej postaci? ja juz dawno chciałam usunąc swój ale trochę mi szkoda - tyle rzeczy tam zapisałam....próbowałam wklejac strona po stronie do worda....ale to strasznie żmudne jest - mozna szybciej i prościej?

jeśli znasz jakiś sposób prosze wyslij mi instrukcję na priva