Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

PS. czy można skopiowac w jakiś sposób dziennik albo jeszcze lepiej - wydrukowac go w jakiejś sensownej postaci? ja juz dawno chciałam usunąc swój ale trochę mi szkoda - tyle rzeczy tam zapisałam....próbowałam wklejac strona po stronie do worda....ale to strasznie żmudne jest - mozna szybciej i prościej?

jeśli znasz jakiś sposób prosze wyslij mi instrukcję na priva

Kiedyś już skasowałem dziennik i wtedy kopiowałem do Worda i wydrukowałem - oj żmudna to praca :(

Teraz skasowałem przede wszystkim foty, bo one dużo mówią o stanie obecnym a widzę ze niestety w naszym kraju nie można ufać "pewnej częsci społeczeństwa" :(

Też mi było ciężko skasować bo to kawał zycia i świetna pamiątka, ale widzę jedno że np ta kradzież musiała się odbyć przez kogoś z okolicy bo widać że dom był obserwowany, jak na budowie byliśmy często to nic się nie działo a teraz jak są problemy i nas tam nie było to wykorzystali sytuację i ....

Policja twierdzi że takie kradzieze to robi albo ktoś z okolicy albo osoby będące "blisko" domu mające wgląd czy informacje np ekipy budowlane itp.... a niestety taki dziennik daje sporo informacji chociażby o tym co się w domu znajduje.... dlatego tez ta trudna decyzja o skasowaniu

Przesyłam serdeczne życzenia zdrowia dla Doroty!!!

a jak męska część ekipy dajecie jakoś radę :wink:

Tak, spokojnie, sytuacja opanowana :) mężczyźni (trzej) rządzą domem, więc bałagan , telewizja , pizza na obiad, i takie tam różne męskie pomysły :D

:lol: :lol:

dobra pizza nie jest zla

buziaki braciszku :D

Jeśli chodzi o skopiowanie dzienika i wydrukowanie go to poproście Ponurego :D On to jakos tak potrafi zrobić, ze się da bez problemu wszystko wydrukowac. Mój pięciostronicowy dziennik "zmieścił" się na 160stronach :o wydruku. Ale warto było.

Pozdrawiam żeńską i męską część :D

dzień dobry

jakie dobre wieści z rana czytam

kciuki dlaej trzymam za szybki powrót Dosi do całkowitego ozdrowienia.

Bradzo się cieszę że wszystko dobrze.

BBBBBBBBBAAAAAAAARRRRRRRDDDDDDDDZZZZZZOOOOOO!!!!!!!!!!!

Pozdrowienia dla Was przesyłam gorące.

http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2818_DSCN9350.jpg