secam 10.10.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 jestem, nie zapomniałam i kciuki dalej trzymam Wiem że jesteś wiem Nawet Dorotka ostatnio o Tobie mówiła , że masz taki fajny opis pod postami i że często teraz o tym myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.10.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 PS. czy można skopiowac w jakiś sposób dziennik albo jeszcze lepiej - wydrukowac go w jakiejś sensownej postaci? ja juz dawno chciałam usunąc swój ale trochę mi szkoda - tyle rzeczy tam zapisałam....próbowałam wklejac strona po stronie do worda....ale to strasznie żmudne jest - mozna szybciej i prościej? jeśli znasz jakiś sposób prosze wyslij mi instrukcję na priva Kiedyś już skasowałem dziennik i wtedy kopiowałem do Worda i wydrukowałem - oj żmudna to praca Teraz skasowałem przede wszystkim foty, bo one dużo mówią o stanie obecnym a widzę ze niestety w naszym kraju nie można ufać "pewnej częsci społeczeństwa" Też mi było ciężko skasować bo to kawał zycia i świetna pamiątka, ale widzę jedno że np ta kradzież musiała się odbyć przez kogoś z okolicy bo widać że dom był obserwowany, jak na budowie byliśmy często to nic się nie działo a teraz jak są problemy i nas tam nie było to wykorzystali sytuację i .... Policja twierdzi że takie kradzieze to robi albo ktoś z okolicy albo osoby będące "blisko" domu mające wgląd czy informacje np ekipy budowlane itp.... a niestety taki dziennik daje sporo informacji chociażby o tym co się w domu znajduje.... dlatego tez ta trudna decyzja o skasowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Przesyłam serdeczne życzenia zdrowia dla Doroty!!! a jak męska część ekipy dajecie jakoś radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.10.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Przesyłam serdeczne życzenia zdrowia dla Doroty!!! a jak męska część ekipy dajecie jakoś radę Tak, spokojnie, sytuacja opanowana mężczyźni (trzej) rządzą domem, więc bałagan , telewizja , pizza na obiad, i takie tam różne męskie pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Przesyłam serdeczne życzenia zdrowia dla Doroty!!! a jak męska część ekipy dajecie jakoś radę Tak, spokojnie, sytuacja opanowana mężczyźni (trzej) rządzą domem, więc bałagan , telewizja , pizza na obiad, i takie tam różne męskie pomysły dobra pizza nie jest zla buziaki braciszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jeśli chodzi o skopiowanie dzienika i wydrukowanie go to poproście Ponurego On to jakos tak potrafi zrobić, ze się da bez problemu wszystko wydrukowac. Mój pięciostronicowy dziennik "zmieścił" się na 160stronach wydruku. Ale warto było. Pozdrawiam żeńską i męską część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.10.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Także trzymam kciuki. Mocno, mocno. Pozdrawiam żeńską i męską część buziaki braciszku Dzieki dobra pizza nie jest zla Nooooo szczególnie wegetarian plus szynka pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 secam, kaśka maciej - dzięki za info nt dziennika trzymam kciuki za Dosię - poniedziałek juz blisko...pozdrawiam całą rodzinkę http://prowincjawobiektywiee.blox.pl/resource/slonecznik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Secam - kciuki trzymam bardzo mocno za Dosię, wiem, że wszystko będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry. Kciuki trzymam dalej. http://www.zgodzinski.com/galeria/i/g-kwiaty-botaniczny-2004/images/Kwiaty-Botaniczny-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jestem. Kciuki trzymam aż mnie bolą.na popołudniehttp://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2534_DSCN44.jpg ddddddddduuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżooooooooooo zdrowia przesyłam od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.10.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Bry na chwilę wpadłem ze szpitalnych wycieczek. Dorotlka jest już po operacji. Jak mówią lekarze wszystko przebiegło prawidłowo i bez komplikacji. Czyli się udało . Teraz jeszcze minimum tydzień w szpitalu "uruchamiania" i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Super, cieszymy się razem z Wami Życzymy Dorotce dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Braciszku ucaluj dzielna Dosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dołączamy się gremialnie - duuuże buziaki dla Dośki. Za kilka dni będziecie znów razem ! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 uff.... no to kamień z serca mi spadł, przesyłam życzenia: dużo zdrowia !!! Dorota buziaki i.... za długo nie leniuchuj bo chłopaki dom zapuszczą że przez rok nie odsprzątasz Za chłopaków trzymam kciuki dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień dobryjakie dobre wieści z rana czytam kciuki dlaej trzymam za szybki powrót Dosi do całkowitego ozdrowienia.Bradzo się cieszę że wszystko dobrze.BBBBBBBBBAAAAAAAARRRRRRRDDDDDDDDZZZZZZOOOOOO!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla Was przesyłam gorące. http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2818_DSCN9350.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ściskam Was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ciesze się że operacja się udała pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.10.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Dziękuje Wszystkim za życzenia Wszytkie przekażę Dosi Dosia powoli dochodzi do siebie ,czuje się troszeczkę lepiej ale jest strasznie obolała - jak to po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts