secam 20.10.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wiadomości piecowe powolutku dochodze do sedna Na razie udało mi sie ustawić tak ze piec nie wygasa w domku 14 stopni Ale w pierwszą noc pożarł mnóstwo węgla - teraz po przestawieniu zjada trochę mniej ale jeszcze dużo, walczę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wiadomości piecowe powolutku dochodze do sedna Na razie udało mi sie ustawić tak ze piec nie wygasa w domku 14 stopni Ale w pierwszą noc pożarł mnóstwo węgla - teraz po przestawieniu zjada trochę mniej ale jeszcze dużo, walczę dalej To trzymam kciuki, walcz z tym piecem, bo jak będziemy już mieć, to liczymy na pomoc sąsiedzką - Nawet przy dziecku pomogę w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzień dobry. Dobre myśli przesyłam dla wszystkich dla Dosi i czekających na Nią mężczyzn. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 i ode mnie buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry Mam nadzieję że Dosieńka ok i że juz w tym tygodniu będzie z Wami w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.10.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jak to po takich poważnych operacjach coś tam jeszcze się leczy ale wszytkoo na dobrej drodze może w piatek już wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no to trzymam kciuki za jutrzejszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ale Ci wleję za tą kuchnie Dlaczego zrobiłaś taka jaka nam się podoba A tak na poważnie to gdzie zamawiałaś ?? i ile mniej więcej wyniosła - mamy bardzo podobny kształt kuchni i tez strasznie chcę mieś taki barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ale Ci wleję za tą kuchnie Dlaczego zrobiłaś taka jaka nam się podoba A tak na poważnie to gdzie zamawiałaś ?? i ile mniej więcej wyniosła - mamy bardzo podobny kształt kuchni i tez strasznie chcę mieś taki barek kuchnia na zamówienie za wykonanie 6.000 ale i tam mam "tańszą wersję" - zrezygnowałam ze spowalniaczy na górze, są tylko na dole - bo dzieci ale się ciesze że ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wszytkoo na dobrej drodze może w piatek już wyjdzie na taki wpis właśnie czekałam i tego Wam sredecznie życzę ps pamiętaj o kwiatach dla Dosi na przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.10.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ps pamiętaj o kwiatach dla Dosi na przywitanie Jasne - Przyjdzie przeczyta i powie że nawet się sam nie domyśliłem :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 e... kobiety nie są takie, a wiesz w ogniu walki o takich małych drobiazgach się zapomina i dlatego moja uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.10.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 e... kobiety nie są takie, a wiesz w ogniu walki o takich małych drobiazgach się zapomina i dlatego moja uwaga wiem wiem cenna uwaga teraz nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 witanko uściski dla dzielnej Dosi i męskiej części również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Trzymając kciuki i mając nadzieję że Dosia do domu dzisiaj wraca kwiaty - takie awaryjne jakby cohttp://www.bank-zdjec.com/foto3/7193_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.10.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 witanko uściski dla dzielnej Dosi i męskiej części również odwzajemniamy Trzymając kciuki i mając nadzieję że Dosia do domu dzisiaj wraca kwiaty - takie awaryjne jakby co http://www.bank-zdjec.com/foto3/7193_b.jpg Będą będą zaraz jadę kupić Dosia wychodzi w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 NOOOOOOOOOO To teraz już tylko z górki. Ciesze sie PRZEOGROMNIE Dobre takie wieści od rana, aż chce się żyć No to teraz spokoju, odpoczynku i radości zyczę.ps. aż ciarki z radości mam, a co ja taka przezywająca wszystko jestem , o i oczka mi się zaszkliły http://www.obrazky.pl/obrazky/gowniarz-631-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cały czas byłam myslami z Wami tylko jakoś czasu na pisanie zabrakło. Cieszę się że operacja się udała a Dosia wraca do odmu teraz to już bedzie z górki Pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.10.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dosia jest w domu :D:D:D Razem jest dużo lepiej :D:D:D więcej napisze jutro bo padam na nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dosia jest w domu :D:D:D Razem jest dużo lepiej :D:D:D więcej napisze jutro bo padam na nos Super Pozdrawiamy więc całą rodzinkę Secamów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts