Anna Wiśniewska 23.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ogromnie, ogromnie się cieszę razem z wami! We czwórkę zawsze najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 26.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzień dobry,witam w poniedziałkowy poranek. Życzę miłego dnia i tygodnia.Wracaj Dorotko do zdrowia. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witamy Dosię w domu i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jak dobrze się czyta takie wieści Wracaj Dorotko szybko do pełni sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dorotko jak zdrowko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 30.10.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witam wszystkich razem i z osobna bardzo wszystkim dziękuję za pamięć i dobre słowo, bardzo to miłe jest i podtrzymujące na duchu jestem już w domku, jeszcze obolała i słaba ale w domku....no cóż, przeżycia miałam nie za ciekawe, badania przeszły pomyślnie, operacja się udała ale to co się działo później, hmmm.....proces uruchamiania czegoś co nie chodziło 4 miesiące to nie jest niestety pikuś, a tak mi mówiono....mam jeszcze kilka spraw zdrowotnych do załatwienia ale myślę, że zakończę to pozytywnie...jestem jeszcze słaba bo "trochę" schudłam i biorę antybiotyki, gdy poczuję się mocniejsza na pewno więcej napiszę... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dorotko, wypoczywaj i nabieraj sil. pozdroweinia dla Twoich chlopakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 30.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dorotko dbaj o siebie.duzo zdrowka i spokoju.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dorota pozdrawiam Cię serdecznie, bardzo się cieszę, że się odezwałaś bo to oznacza że wszystko poszło dobrze i jesteś silną dziewczyną która szybko wraca do formy za co mocno nadal trzymam kciuki dla chłopaków buziaki ( młodszych gorące ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No.jestem już, bo mnie nie było ale jestem i myślałam ciągle o Was tzn. codziennie, bo jakoś przyzwyczaiłam się do codziennego Was odwiedzania cieszę się że Dosiu jesteś w domku, bo tutaj na pewno najszybciej dojdziesz do siebie buziaki zostawiam i dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.11.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzień Dobry Wszystkim. Na chwile wpadłem ( z wywalonym jęzorem w amoku pracy przedświątecznej ) się przywitać Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 i ja milego zycze, a co tam porabiasz ze wywalony jezor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dorotko dużo zdrówka Fajnie że piszesz i oby do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.11.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i ja milego zycze, a co tam porabiasz ze wywalony jezor? Można powiedzieć że sektor reklamowy Dzień dobry wszystkim (znowu po przerwie) Ze spraw rodzinno budowlanych - odbyło się pierwsze wyjście z domu po operacji Oczywiście czym się zakończyło ....... zakupem parapetów "Calacatta" http://www.belmontemarmores.com.br/images/Trad_Calacatta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 bardzo ladne Grzes mam nadzieje ze nastepne wyjscie Dosi i przyjedziecie do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.11.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 bardzo ladne Grzes mam nadzieje ze nastepne wyjscie Dosi i przyjedziecie do nas Na pewno Was odwiedzimy za jakiś czas Dośia pomalutku się uruchamia i adoptuje do świata Dzisiaj planuję Lerojek i oglądanie kafeleczków Dzwonił Pan który robił garaż, mówi że strasznie chce do nas wejść i robić coś zimą - to wymyśliliśmy z Doską żeby zrobił pralnię na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 bardzo ladne Grzes mam nadzieje ze nastepne wyjscie Dosi i przyjedziecie do nas Na pewno Was odwiedzimy za jakiś czas Dośia pomalutku się uruchamia i adoptuje do świata Dzisiaj planuję Lerojek i oglądanie kafeleczków Dzwonił Pan który robił garaż, mówi że strasznie chce do nas wejść i robić coś zimą - to wymyśliliśmy z Doską żeby zrobił pralnię na gotowo. bede czekac cierpliwie byle przed marcem tzn po marcu tez mozecie ale bedzie glosniej zazdroszcze pralni na gotowo, ja mam pralnio-kotlownie do tej pory nie pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.11.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dobra może być głośno jesteśmy przyzwyczajeni Co do "na gotowo" to patent Dorotki - ona tak zarządziła - ja się nie przeciwstawiam Ale pomysł chyba dobry - w garażu się sprawdziło, tylko śmiesznie to wygląda - gotowe pomieszczenie a reszta w rozpindzielu Wczoraj nawet zostałem zmuszony do narysowania "projektu" pralni http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5097713655224.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zdolniacha z Ciebie no jak kuchnia wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts