Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam wszystkich razem i z osobna :D :D :D :D

bardzo wszystkim dziękuję za pamięć i dobre słowo, bardzo to miłe jest i podtrzymujące na duchu :D :D :D :D

jestem już w domku, jeszcze obolała i słaba ale w domku....no cóż, przeżycia miałam nie za ciekawe, badania przeszły pomyślnie, operacja się udała ale to co się działo później, hmmm.....proces uruchamiania czegoś co nie chodziło 4 miesiące to nie jest niestety pikuś, a tak mi mówiono....mam jeszcze kilka spraw zdrowotnych do załatwienia ale myślę, że zakończę to pozytywnie...jestem jeszcze słaba bo "trochę" schudłam i biorę antybiotyki, gdy poczuję się mocniejsza na pewno więcej napiszę...

pozdrawiam wszystkich :D :D :D

i ja milego zycze, a co tam porabiasz ze wywalony jezor?

Można powiedzieć że sektor reklamowy

Dzień dobry wszystkim (znowu po przerwie)

Ze spraw rodzinno budowlanych - odbyło się pierwsze wyjście z domu po operacji :D

Oczywiście czym się zakończyło ....... zakupem parapetów :)

"Calacatta"

http://www.belmontemarmores.com.br/images/Trad_Calacatta.jpg

bardzo ladne ;)

Grzes mam nadzieje ze nastepne wyjscie Dosi i przyjedziecie do nas :wink:

Na pewno Was odwiedzimy za jakiś czas ;)

Dośia pomalutku się uruchamia i adoptuje do świata :D Dzisiaj planuję Lerojek i oglądanie kafeleczków

Dzwonił Pan który robił garaż, mówi że strasznie chce do nas wejść i robić coś zimą - to wymyśliliśmy z Doską żeby zrobił pralnię na gotowo.

bardzo ladne ;)

Grzes mam nadzieje ze nastepne wyjscie Dosi i przyjedziecie do nas :wink:

Na pewno Was odwiedzimy za jakiś czas ;)

Dośia pomalutku się uruchamia i adoptuje do świata :D Dzisiaj planuję Lerojek i oglądanie kafeleczków

Dzwonił Pan który robił garaż, mówi że strasznie chce do nas wejść i robić coś zimą - to wymyśliliśmy z Doską żeby zrobił pralnię na gotowo.

bede czekac cierpliwie :D

byle przed marcem :D :wink:

tzn po marcu tez mozecie ale bedzie glosniej :lol: :lol: :lol: :lol:

zazdroszcze pralni na gotowo, ja mam pralnio-kotlownie do tej pory nie pomalowana :x

Dobra może być głośno :) jesteśmy przyzwyczajeni

Co do "na gotowo" to patent Dorotki - ona tak zarządziła - ja się nie przeciwstawiam ;)

Ale pomysł chyba dobry - w garażu się sprawdziło, tylko śmiesznie to wygląda - gotowe pomieszczenie a reszta w rozpindzielu :D

Wczoraj nawet zostałem zmuszony do narysowania "projektu" pralni

http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5097713655224.jpg