aga1401 07.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 extra ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.11.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 extra ten projekt Tylko już kombinujemy i chyba coś zmienimy - nie ma miejsca na mopy i wiadra i chyba trzeba bedzie zrobić jakąś sprytną wnękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 My w kuchni musieliśmy po kombinować, bo nie ma miejsca na miski kocie , a na środku postawić nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.11.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cześć Mordki,po przerwie wpadłam, żeby się przywitać i co dobrego zapytać. Pozdrawiam serdecznie wszystkie znajome Mordki. Dorotce życzę żeby wracała do zdrówka. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.11.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 My w kuchni musieliśmy po kombinować, bo nie ma miejsca na miski kocie , a na środku postawić nie można My mamy problem z miskami psimi - też na nie nie ma miejsca , i na psa nie ma miejsca .... kurde za mały dom wybudowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.11.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cześć Mordki, po przerwie wpadłam, żeby się przywitać i co dobrego zapytać. Pozdrawiam serdecznie wszystkie znajome Mordki. Dorotce życzę żeby wracała do zdrówka. Buziaki Cześć Aguś U nas po mału ku lepszemu , jak mawia Krzynówek "cały czas do przodu " Tez pozdrawiamy gorąco p.s. jak Tato ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień doberek. Słoneczka życzę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.11.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień doberek. Słoneczka życzę i pozdrawiam Doberek łapię słoneczko i pozdrawiam szczęsliwie mieszkających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Z perspektywy czasu zadroszczę, że robicie wszystko na tip-top, bo u nas nadal wiele rzeczy nie wykończonych, a jak się mieszka to zawsze są ważniejsze sprawy Dosi gratuluję wyjścia z domku i zakupów - parapety sliczne Pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.11.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 pozdrawiamy całą rodzinke - a w szczególności dochodzącą do zdrowia Dosię - z północy Wrocka PS. u nas miski kocie prawie na srodku kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dzień dobry. pogoda nie rozpieszcza więc rozpieszczania się nawzajem życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień Dobry wszytkim Na poprawę humoru w deszczowy dzień P.S. Aga nie zostawiaj Nastki z Marcinem - on do teraz ma traume :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry dobre słówko na weekend zostawiam i słonka zyczę a deszcz sioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.11.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzień Dobry wszystkim dzień dobry dobre słówko na weekend zostawiam i słonka zyczę a deszcz sioooo No i przegoniłaś deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.11.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Pralnia z małymi zmianami http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5142620058373.jpg Pojemnik na pranie ze zsypu wylądował do górnej szafki na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 o rany ja tak żadnego pokoju nie miałam zaprojektowanego tak jak Ty pralnię pozdrawiamy P.S. Ciekawe co ta Nastka wyprawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 15.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kochani....jest akcja a tu tyle dobrych ludzików się zbiera wokół Secamków: akcja świąteczna: Zelijka wymysliła by preznaczyć ją na naszego forumowego Frania Walecznego...wiecie, to nasz bohater forumowy, synek Agnes...przezywał cięzkie chwile wtedy kiedy Wy...zagłosujcie i szykujcie fantyhttp://forum.muratordom.pl/post3788735.htm#3788735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry Co tam Secamki u Was??? Mam nadzieję że Dosia już dobrze się czuje i zbiera siły na urządzanie domku i świąteczne zakupy Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kochani....jest akcja a tu tyle dobrych ludzików się zbiera wokół Secamków: akcja świąteczna: Zelijka wymysliła by preznaczyć ją na naszego forumowego Frania Walecznego...wiecie, to nasz bohater forumowy, synek Agnes...przezywał cięzkie chwile wtedy kiedy Wy... zagłosujcie i szykujcie fanty http://forum.muratordom.pl/post3788735.htm#3788735 jestem za wpisałam się tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.11.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 o rany ja tak żadnego pokoju nie miałam zaprojektowanego tak jak Ty pralnię pozdrawiamy My nie chcemy żadnych architektów sami wiemy co sie nam podoba - a jak coś spapramy to będziemy z tym zyć To sa rysunki z programu do projektowania z Ikea P.S. Ciekawe co ta Nastka wyprawiała Nie wiem nie przyznał się p.s. fajnie że masz chrzest z głowy - my jeszcze mamy to przed sobą - nie możemy się zebrać i chyba dopiero na wiosnę zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts