Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Kochani....jest akcja a tu tyle dobrych ludzików się zbiera wokół Secamków: akcja świąteczna: Zelijka wymysliła by preznaczyć ją na naszego forumowego Frania Walecznego...wiecie, to nasz bohater forumowy, synek Agnes...przezywał cięzkie chwile wtedy kiedy Wy...

zagłosujcie i szykujcie fanty

http://forum.muratordom.pl/post3788735.htm#3788735

jestem za

wpisałam się tam gdzie trzeba

Nawet nie wiem jeszcze o coc chodzi - przeczytam wieczorem - teraz muszę lecieć pozałatwiać zaległe sprawy

dzień dobry

Co tam Secamki u Was???

Mam nadzieję że Dosia już dobrze się czuje i zbiera siły na urządzanie domku i świąteczne zakupy :D :D

Pozdrawiam gorąco :wink:

Dosia coraz lepiej, dochodzi pomału do siebie, teraz juz chyba bardziej psychicznie

Z domem coś tam dłubiemy - teraz pralnię chcemy zacząc a ja sobie po mału garaż urządzam. To tak chyba bardziej dla powrotu do rzeczywistości a nie samego budowania

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dosia coraz lepiej, dochodzi pomału do siebie, teraz juz chyba bardziej psychicznie

Z domem coś tam dłubiemy - teraz pralnię chcemy zacząc a ja sobie po mału garaż urządzam. To tak chyba bardziej dla powrotu do rzeczywistości a nie samego budowania

najważniesze że coraz lepiej pomalutku

mam nadzieję że Święta naładują Was wszystkim optymizmem

a to juz całkiem niedługo

jak moja forumowa siostra zauwazyła do Świąt 38 dni

zdróweczka dużo i pozdrowionka dla Dosi i kochanych synusiów

ps. A zdjęcie aktualne chłopaków to mógłbyś wkleić

witajcie moi kochani :D :D :D

my a szczególnie ja pomalutku wracam do siebie tzn do zdrowia, jestem jeszcze trochę obolała, poszyta jak Frankestein (przeraża mnie wygląd mojego brzucha :cry: :cry: :cry: ) a do tego wyszła mi mała przepuklina na szwie i nie wiadomo co z tym będzie, czy za pół roku nie czeka mnie kolejny zabieg :roll: :cry:

poza tym dzieciaczki rosną i są cudowne :D :D :D Piotruś staje się opiekuńczym starszym bratem a Pawełek ciekawy jest świata, chce się bawić, potrafi już krzyczeć i uderzać rączkami we wszystko co ma pod ręką, ulubiona zabawka to nasza Gala bo sama się rusza i jeszcze potrafi szczekać i machać ogonem...

Grześ sie śmieje że Pawełek ma mamę i "drugą mamę" tylko nie wiem która to ta druga (ja czy Grześ :roll: )...

jeżeli chodzi o domek to chcę już działać w nim bo marzę o tym żeby być wreście u siebie i nie żyć w tej okropnej ciasnocie...jestem cała szczęśliwa że mogę wybierać te kafle i urządzać...mam praktycznie wszystko w swojej głowie poukładane co chcę i jak, Grześ jest świetny w rysunkach więc uzupełniamy sie rewelacyjnie :D :D :D

a co będzie dalej to czas pokaże...trochę jestem zdołowana psychicznie tymi przeżyciami...wydaje mi się że cos się we mnie pozmieniało tyle że nie wiem czy na drobre czy na złe :roll:

dziękuję jeszcze raz za ciepłe słowa i zainteresowanie, to naprawdę tak wiele znaczy !!! (wiem co piszę)

Normalnie Grześ jakie cudne te Wasze dzieciaki

Pawełek - super chłopczyk

i Piotruś oczywiście też

a co będzie dalej to czas pokaże...trochę jestem zdołowana psychicznie tymi przeżyciami...wydaje mi się że cos się we mnie pozmieniało tyle że nie wiem czy na drobre czy na złe

każde cieżkie przeżycia wzruszają ukryte w nas pokłady i żalu i niezrozumienia chwili, dlaczego ja??? po co???? itd

Teraz jesteś wszystkim przemęczona, ale myślę ze zmieni się wszystko na to "dobre", po takich przejściach doceniamy rzeczy na które wcześniej nie zwrócilibyśmy żadej uwagi

Patrząc na Twoje uśmiechnięte zdjęcie z Pawełkiem, jestem pewna że wszystko będzie DOBRZE, a szczęście z Twojej twarzy bije bezgraniczne :D

P.S.

Ciekawe co ta Nastka wyprawiała :lol:

Nie wiem ;) nie przyznał się :D

:lol: :lol: :lol:

p.s. fajnie że masz chrzest z głowy - my jeszcze mamy to przed sobą - nie możemy się zebrać i chyba dopiero na wiosnę zrobimy

my zdecydowalśmy się na teraz, choć bałam sie że Maciek rozedrze się z głodu w kościele...a on jak aniołeczek cały czas spał ;-)