secam 16.11.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kochani....jest akcja a tu tyle dobrych ludzików się zbiera wokół Secamków: akcja świąteczna: Zelijka wymysliła by preznaczyć ją na naszego forumowego Frania Walecznego...wiecie, to nasz bohater forumowy, synek Agnes...przezywał cięzkie chwile wtedy kiedy Wy... zagłosujcie i szykujcie fanty http://forum.muratordom.pl/post3788735.htm#3788735 jestem za wpisałam się tam gdzie trzeba Nawet nie wiem jeszcze o coc chodzi - przeczytam wieczorem - teraz muszę lecieć pozałatwiać zaległe sprawy dzień dobry Co tam Secamki u Was??? Mam nadzieję że Dosia już dobrze się czuje i zbiera siły na urządzanie domku i świąteczne zakupy Pozdrawiam gorąco Dosia coraz lepiej, dochodzi pomału do siebie, teraz juz chyba bardziej psychicznie Z domem coś tam dłubiemy - teraz pralnię chcemy zacząc a ja sobie po mału garaż urządzam. To tak chyba bardziej dla powrotu do rzeczywistości a nie samego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dosia coraz lepiej, dochodzi pomału do siebie, teraz juz chyba bardziej psychicznie Z domem coś tam dłubiemy - teraz pralnię chcemy zacząc a ja sobie po mału garaż urządzam. To tak chyba bardziej dla powrotu do rzeczywistości a nie samego budowania najważniesze że coraz lepiej pomalutku mam nadzieję że Święta naładują Was wszystkim optymizmem a to juz całkiem niedługo jak moja forumowa siostra zauwazyła do Świąt 38 dni zdróweczka dużo i pozdrowionka dla Dosi i kochanych synusiów ps. A zdjęcie aktualne chłopaków to mógłbyś wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki Kawika dzięki Secamki.....to jest o Franku:http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm dosia dobrze że do przodu z każdym dniem.......powolutku wracaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.11.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ps. A zdjęcie aktualne chłopaków to mógłbyś wkleić mniejszy SMOK http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5148080801393.jpg http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5148100801393.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.11.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Większy SMOK (Ten w granatowej koszulce) podczas swojego ulubionego zajęcia (oczywiście poza siedzeniem przed komputerem ) http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5148090801393.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.11.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No i maja Dosia http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5148110801393.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 sliczny ten Wasz maluszek i jaki juz duzy pozdrowienia dla calej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 16.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witajcie moi kochani my a szczególnie ja pomalutku wracam do siebie tzn do zdrowia, jestem jeszcze trochę obolała, poszyta jak Frankestein (przeraża mnie wygląd mojego brzucha ) a do tego wyszła mi mała przepuklina na szwie i nie wiadomo co z tym będzie, czy za pół roku nie czeka mnie kolejny zabieg poza tym dzieciaczki rosną i są cudowne Piotruś staje się opiekuńczym starszym bratem a Pawełek ciekawy jest świata, chce się bawić, potrafi już krzyczeć i uderzać rączkami we wszystko co ma pod ręką, ulubiona zabawka to nasza Gala bo sama się rusza i jeszcze potrafi szczekać i machać ogonem... Grześ sie śmieje że Pawełek ma mamę i "drugą mamę" tylko nie wiem która to ta druga (ja czy Grześ )... jeżeli chodzi o domek to chcę już działać w nim bo marzę o tym żeby być wreście u siebie i nie żyć w tej okropnej ciasnocie...jestem cała szczęśliwa że mogę wybierać te kafle i urządzać...mam praktycznie wszystko w swojej głowie poukładane co chcę i jak, Grześ jest świetny w rysunkach więc uzupełniamy sie rewelacyjnie a co będzie dalej to czas pokaże...trochę jestem zdołowana psychicznie tymi przeżyciami...wydaje mi się że cos się we mnie pozmieniało tyle że nie wiem czy na drobre czy na złe dziękuję jeszcze raz za ciepłe słowa i zainteresowanie, to naprawdę tak wiele znaczy !!! (wiem co piszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dorotko, będzie dobrze i nie zamartwiaj się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Normalnie Grześ jakie cudne te Wasze dzieciaki Pawełek - super chłopczyk i Piotruś oczywiście też a co będzie dalej to czas pokaże...trochę jestem zdołowana psychicznie tymi przeżyciami...wydaje mi się że cos się we mnie pozmieniało tyle że nie wiem czy na drobre czy na złe każde cieżkie przeżycia wzruszają ukryte w nas pokłady i żalu i niezrozumienia chwili, dlaczego ja??? po co???? itd Teraz jesteś wszystkim przemęczona, ale myślę ze zmieni się wszystko na to "dobre", po takich przejściach doceniamy rzeczy na które wcześniej nie zwrócilibyśmy żadej uwagi Patrząc na Twoje uśmiechnięte zdjęcie z Pawełkiem, jestem pewna że wszystko będzie DOBRZE, a szczęście z Twojej twarzy bije bezgraniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.11.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dzień dobry. Dobrego dnia życze i pozdrowionka ślę dla całej rodzinki secamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.11.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dzień Dobry Kawiczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 czesc Braciszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.11.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 czesc Braciszku czesc siostrzyczko mieszkasz już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 czesc Braciszku czesc siostrzyczko mieszkasz już ?? no od 13 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.11.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no od 13 wrzesnia Ja pikole i ja nic nie wiem Fajnie Masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no od 13 wrzesnia Ja pikole i ja nic nie wiem Fajnie Masz no i oczywiscie ponawiam zaproszenie do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 POZDRAWIAM rodzinkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.11.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 O Daro !! Siemka - pozdrawiamy Cię i Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 P.S. Ciekawe co ta Nastka wyprawiała Nie wiem nie przyznał się p.s. fajnie że masz chrzest z głowy - my jeszcze mamy to przed sobą - nie możemy się zebrać i chyba dopiero na wiosnę zrobimy my zdecydowalśmy się na teraz, choć bałam sie że Maciek rozedrze się z głodu w kościele...a on jak aniołeczek cały czas spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts