Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja wpadnę się też przywitać wieczorową porą

cieszę się strasznie że Dosia do zdrówka wraca i będę za Was kciuki trzymać cobyście wytrzymali do końca z wykańczaniem pomieszczeń na tip-top.

U nas wiele jeszcze do zrobienia a jak się już mieszka to trudniej, jak dacie radę i wytrzymacie to będziecie mieć już z głowy i jaka radość z pięknych wykończonych nowych pomieszczeń, a bałaganu coraz mniej i mniej i mniej :)

Nie wiem jak wy ale ja odmierzam już czas do świąt.. zostało 28 dni :):):)

Dzień Dobry wszystkim :)

Mało zaglądam bo ciśnienie przedświąteczne w pracy ......

No my też Was ściskamy.

Fajnie, że mnie paimętasz :wink:

:D Widocznie wryłeś się w pamięć ;) oczywiście pozytywnie

pozdrowienia z północy Wrocka ;-)

Pozdrowienia z południa :D

Dzień dobry

Jak zdróweczko??

Przywlokłem jakies przeziębienie :D i Dosię chyba zaraziłem ;) - ale domowe sposoby działają i poza bólem gardła i katarem nic się nie dzieje i powoli przechodzi

to ja wpadnę się też przywitać wieczorową porą

cieszę się strasznie że Dosia do zdrówka wraca i będę za Was kciuki trzymać cobyście wytrzymali do końca z wykańczaniem pomieszczeń na tip-top.

U nas wiele jeszcze do zrobienia a jak się już mieszka to trudniej, jak dacie radę i wytrzymacie to będziecie mieć już z głowy i jaka radość z pięknych wykończonych nowych pomieszczeń, a bałaganu coraz mniej i mniej i mniej :)

Nie wiem jak wy ale ja odmierzam już czas do świąt.. zostało 28 dni :):):)

Cześć Smiejuski :) Fajnie że piszesz

Jak dzieciaczki ??

Wiesz co z tym naszym na "Tip top" to nie tak że już mają być firanki i na "gotowo" chodzi o to ze nie chcemy rozgrzebywać danego pomieszczenia i zaczynać kolejhnego - wiesz ekipy tak lubią zaczną na raz kilka pomieszczen potem idą do innej roboty a tą uwarzają za zaklepaną Chcemy zeby każde pomieszczenia zaczynać i dopiero po skończeniu przechodzić do kolejnego.

A w naszym systemie budowy to pewnie i tak się wprowadzimy na "niewykończony" dom

Teraz pan robi pralnię - układa kafle, robi gładzie , maluje. Kupiliśmy już szafki do pralni i zlewozmywak w Ikei , Jak skończy kaflę i ustawię szafki to wkleję zdjecia

kawika napisał:

Dzień dobry

Jak zdróweczko??

Przywlokłem jakies przeziębienie i Dosię chyba zaraziłem - ale domowe sposoby działają i poza bólem gardła i katarem nic się nie dzieje i powoli przechodzi

Ale paskuda z Ciebie.......to jak przeziębiony jesteś to na Dosie już nie dmuchaj i nie chuchaj

dzień dobry

zdrówka Wam życzę

kawika napisał:

Dzień dobry

Jak zdróweczko??

Przywlokłem jakies przeziębienie i Dosię chyba zaraziłem - ale domowe sposoby działają i poza bólem gardła i katarem nic się nie dzieje i powoli przechodzi

Ale paskuda z Ciebie.......to jak przeziębiony jesteś to na Dosie już nie dmuchaj i nie chuchaj

dzień dobry

zdrówka Wam życzę

ja nie chuchałem - sama się klei ;)

Czesć Robaczki Wy nasze :)

U nas wszystko dobrze

Lekki jesienne przeziębienie nas trzyma i pokaszlujemy trochę ale nic poważnego się nie dzieje

Nie odpisuje bo prawie w ogóle nie zaglądam teraz do netu - urwanie głowy w pracy mamy.

Zdjecia pralni oczywiście wstawię ja tylko się skończy - a to już lada dzień :)

:D Wg najnowszego zalecenia Dosi u nas w domku mikołaj ma być przeniesieny na sobote :D - Doska tweirdzi ze w ten sposób będzie się można nacieszyc prezentami w weklnd ;) Nie wiem co kombinuje ale ciekaw jestem niezmiernie :D

kurcze ja też jestem ciekawa

super że Dosia ma się dobrze

naprawdę bardzo się cieszę