Daro_K 21.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 O Daro !! Siemka - pozdrawiamy Cię i Dziewczyny No my też Was ściskamy. Fajnie, że mnie paimętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 pozdrowienia z północy Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień dobry Jak zdróweczko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 25.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to ja wpadnę się też przywitać wieczorową porą cieszę się strasznie że Dosia do zdrówka wraca i będę za Was kciuki trzymać cobyście wytrzymali do końca z wykańczaniem pomieszczeń na tip-top. U nas wiele jeszcze do zrobienia a jak się już mieszka to trudniej, jak dacie radę i wytrzymacie to będziecie mieć już z głowy i jaka radość z pięknych wykończonych nowych pomieszczeń, a bałaganu coraz mniej i mniej i mniej Nie wiem jak wy ale ja odmierzam już czas do świąt.. zostało 28 dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.11.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzień Dobry wszystkim Mało zaglądam bo ciśnienie przedświąteczne w pracy ...... No my też Was ściskamy. Fajnie, że mnie paimętasz Widocznie wryłeś się w pamięć oczywiście pozytywnie pozdrowienia z północy Wrocka Pozdrowienia z południa Dzień dobry Jak zdróweczko?? Przywlokłem jakies przeziębienie i Dosię chyba zaraziłem - ale domowe sposoby działają i poza bólem gardła i katarem nic się nie dzieje i powoli przechodzi to ja wpadnę się też przywitać wieczorową porą cieszę się strasznie że Dosia do zdrówka wraca i będę za Was kciuki trzymać cobyście wytrzymali do końca z wykańczaniem pomieszczeń na tip-top. U nas wiele jeszcze do zrobienia a jak się już mieszka to trudniej, jak dacie radę i wytrzymacie to będziecie mieć już z głowy i jaka radość z pięknych wykończonych nowych pomieszczeń, a bałaganu coraz mniej i mniej i mniej Nie wiem jak wy ale ja odmierzam już czas do świąt.. zostało 28 dni :) Cześć Smiejuski Fajnie że piszesz Jak dzieciaczki ?? Wiesz co z tym naszym na "Tip top" to nie tak że już mają być firanki i na "gotowo" chodzi o to ze nie chcemy rozgrzebywać danego pomieszczenia i zaczynać kolejhnego - wiesz ekipy tak lubią zaczną na raz kilka pomieszczen potem idą do innej roboty a tą uwarzają za zaklepaną Chcemy zeby każde pomieszczenia zaczynać i dopiero po skończeniu przechodzić do kolejnego. A w naszym systemie budowy to pewnie i tak się wprowadzimy na "niewykończony" dom Teraz pan robi pralnię - układa kafle, robi gładzie , maluje. Kupiliśmy już szafki do pralni i zlewozmywak w Ikei , Jak skończy kaflę i ustawię szafki to wkleję zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 czekamy na zdjęcia gotowej pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 kawika napisał: Dzień dobry Jak zdróweczko?? Przywlokłem jakies przeziębienie i Dosię chyba zaraziłem - ale domowe sposoby działają i poza bólem gardła i katarem nic się nie dzieje i powoli przechodzi Ale paskuda z Ciebie.......to jak przeziębiony jesteś to na Dosie już nie dmuchaj i nie chuchaj dzień dobry zdrówka Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.11.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 czekamy na zdjęcia gotowej pralni Pokarzę dopiero efekt końcowy Czyli dopiero jak skończy Pan Krzysztof - a wolno mu idzeie więc trzeba będzie poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.11.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 kawika napisał: Dzień dobry Jak zdróweczko?? Przywlokłem jakies przeziębienie i Dosię chyba zaraziłem - ale domowe sposoby działają i poza bólem gardła i katarem nic się nie dzieje i powoli przechodzi Ale paskuda z Ciebie.......to jak przeziębiony jesteś to na Dosie już nie dmuchaj i nie chuchaj dzień dobry zdrówka Wam życzę ja nie chuchałem - sama się klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 akurat nie chuchałeś...już w to wierzę a jak się ma nie kleić...jak chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry czy tutaj to Wszyscy zdrowii ?????? nie przyjmuję do wiadomosci innej odpowedzi jak TAAKKK!!! jak tam kochane dzieciaczki i Dosia no i oczywiście Ty Grzesiu, no i robiąca się pralnia???? za dużo pytań ehhh spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 witanko jak tam chłopaki duże i małe? i mamusia? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 oj Grzesiu to sie chyba na serio ta pralnią zajął bo cisza tuuuu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 chyba tak.cichutko cos bardzo.ale mam nadzieje ze zobaczymy efekty tej ciszy.jakas fotke czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.12.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Czesć Robaczki Wy nasze U nas wszystko dobrze Lekki jesienne przeziębienie nas trzyma i pokaszlujemy trochę ale nic poważnego się nie dzieje Nie odpisuje bo prawie w ogóle nie zaglądam teraz do netu - urwanie głowy w pracy mamy. Zdjecia pralni oczywiście wstawię ja tylko się skończy - a to już lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no nareszcie się odezwał prosze Mikołajowe życzenia dla wszystkich przekazać no szczególnie dla Pawełka bo to jego pierwsze spotkanie z Mikołajem wiem że Mikołaki w niedzielę ale znając moje zabieganie nie będe dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.12.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wg najnowszego zalecenia Dosi u nas w domku mikołaj ma być przeniesieny na sobote - Doska tweirdzi ze w ten sposób będzie się można nacieszyc prezentami w weklnd Nie wiem co kombinuje ale ciekaw jestem niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wg najnowszego zalecenia Dosi u nas w domku mikołaj ma być przeniesieny na sobote - Doska tweirdzi ze w ten sposób będzie się można nacieszyc prezentami w weklnd Nie wiem co kombinuje ale ciekaw jestem niezmiernie kurcze ja też jestem ciekawa super że Dosia ma się dobrze naprawdę bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 super że Dosia ma się dobrze naprawdę bardzo się cieszę Ja też sie cieszę P>S A jak sie mieszka ?? Ty to masz już fajnie - my musimy jeszcze sie pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 mieszka się bardzo fajnie chociaż bardzo jestem zakręcona, nie moge pewnych rzeczy ogarnąć ale mam nadzieję że pomalutku mi się to uda trochę zgrzytów było ale pomału do przodu, pomału trochę jeszcze do zrobienia, ale teraz nie ma ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts