Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszyscy mówią ze jak się juz człowiek wprowadzi to potem już się nie chce ta szybko wykańczać i wiele spraw się przekłada - bo po co skoro się fajnie mieszka ;)

Ale ja i tak bym wolał już mieszkać

no coś w tym jest

ale mimo to fajnie jest

już niedługo zamieszkasz - sory ZAMIESZKACIE

Powiem Ci Grzesiu, że my cały czas coś robimy. W zasadzie codziennie i końca nie widać. Teraz wykańczamy wiatrołap, a jeszcze przed nami garaż, gabinet itp.Mówię Ci , niekończący się plac budowy. Niby nie ma ciśnienia, ale mnie denerwuje, że nie ma tego czy owego, że lampy do salonu leżą od ponad pół roku i nie ma czasu ich zamontować itd. :roll:

Powiem Ci Grzesiu, że my cały czas coś robimy. W zasadzie codziennie i końca nie widać. Teraz wykańczamy wiatrołap, a jeszcze przed nami garaż, gabinet itp.Mówię Ci , niekończący się plac budowy. Niby nie ma ciśnienia, ale mnie denerwuje, że nie ma tego czy owego, że lampy do salonu leżą od ponad pół roku i nie ma czasu ich zamontować itd. :roll:

Wiem Jolu :(

Ale na pocieszenie Powiem Ci że na pewno wiesz że są pozytywne strony naszej sytuacji. Choć muszę przyznać ten ostatni bieg przed metą jest nie do zniesienia - nie mogę się doczekać do wprowadzenia a to dopiero za rok

Dobre Grzegorz, jak piszesz "na bank nie będę miał tego czy tego", ale powiem Ci, że jeszcze, że na bank, nie bedziesz miał banku nad sobą do emertyury :lol: i będziesz wolnym człowiekiem, we własnym domku i popijajacym piwko na własnym tarasie i to już wkrótce :p

Pewnie tak , ale czasami zastanawiam się czy warto się męczyć tak długo z budową czy nie lepiej szybciej i już.

czujemy sie jak słon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale jeszcze tylko 3 miesiace :D

tak serio to wszystko ok :D

Cieszę się i trzymam kciuki :D

Mówisz jak słoń ..... ale to słoniątko to chyba trąbki nie ma ?? :D

co mówi pan doktor, dalej dziewczynka ??

dalej dziewczynka, jutro jedziemy na sg 3d to juz bedziemy mieli wieksza pewnosc :D :D

ale cala wyprawka kupiona dla dziewczynki i maly zonk by byl, gdyby Helena miala trabke :D

Dobre Grzegorz, jak piszesz "na bank nie będę miał tego czy tego", ale powiem Ci, że jeszcze, że na bank, nie bedziesz miał banku nad sobą do emertyury :lol: i będziesz wolnym człowiekiem, we własnym domku i popijajacym piwko na własnym tarasie i to już wkrótce :p

Pewnie tak , ale czasami zastanawiam się czy warto się męczyć tak długo z budową czy nie lepiej szybciej i już.

Teraz już mogę Ci powiedzieć na 100%, że warto. Zresztą sam się przekonsz.

pozdrawiamy z drugiej strony Wrocka :-)

anjamen - czy mogę Ci tutajpogratulować? chyba secam mnie nie wygoni :p .... i niech to będzie dziewczynka....bo same chłopaki ostatnio się rodziły ;-)

dziekuje :D

jest dziewczynka na 100%

Helenka :D

:D Ja pikole ale fajnie :D:D:D WIELKIE GRATULACJE - pewnie tatuś przeszczęsliwy ;)

PS>

Dasz ponosić i uściskac jak się urodzi :D:D:D oczywiście delikatnie :D:D:D

doberek

Grzesiu - co z ta pralnią hę??

anjamen - gratuluję tych 100%

BRY

Skończona tylko zdjęć ładnych nie zrobiłem jeszcze

W sumie wyszła fajnie (poza silikonem którego pan jednak nadużywa i nie umie nakładać - ale sobie wytnę i sam położę) zostało mi jeszcze baterię podłączyć zawisic jakiś plafon którego jeszcze nie ma i karnisz który sobie Dosia wybrała

pozdrawiamy z drugiej strony Wrocka :-)

anjamen - czy mogę Ci tutajpogratulować? chyba secam mnie nie wygoni :p .... i niech to będzie dziewczynka....bo same chłopaki ostatnio się rodziły ;-)

dziekuje :D

jest dziewczynka na 100%

Helenka :D

:D Ja pikole ale fajnie :D:D:D WIELKIE GRATULACJE - pewnie tatuś przeszczęsliwy ;)

PS>

Dasz ponosić i uściskac jak się urodzi :D:D:D oczywiście delikatnie :D:D:D

pewnie braciszku :D