secam 04.12.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wszyscy mówią ze jak się juz człowiek wprowadzi to potem już się nie chce ta szybko wykańczać i wiele spraw się przekłada - bo po co skoro się fajnie mieszka Ale ja i tak bym wolał już mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wszyscy mówią ze jak się juz człowiek wprowadzi to potem już się nie chce ta szybko wykańczać i wiele spraw się przekłada - bo po co skoro się fajnie mieszka Ale ja i tak bym wolał już mieszkać no coś w tym jest ale mimo to fajnie jest już niedługo zamieszkasz - sory ZAMIESZKACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Powiem Ci Grzesiu, że my cały czas coś robimy. W zasadzie codziennie i końca nie widać. Teraz wykańczamy wiatrołap, a jeszcze przed nami garaż, gabinet itp.Mówię Ci , niekończący się plac budowy. Niby nie ma ciśnienia, ale mnie denerwuje, że nie ma tego czy owego, że lampy do salonu leżą od ponad pół roku i nie ma czasu ich zamontować itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.12.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Powiem Ci Grzesiu, że my cały czas coś robimy. W zasadzie codziennie i końca nie widać. Teraz wykańczamy wiatrołap, a jeszcze przed nami garaż, gabinet itp.Mówię Ci , niekończący się plac budowy. Niby nie ma ciśnienia, ale mnie denerwuje, że nie ma tego czy owego, że lampy do salonu leżą od ponad pół roku i nie ma czasu ich zamontować itd. Wiem Jolu Ale na pocieszenie Powiem Ci że na pewno wiesz że są pozytywne strony naszej sytuacji. Choć muszę przyznać ten ostatni bieg przed metą jest nie do zniesienia - nie mogę się doczekać do wprowadzenia a to dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Grzes ale wprowadzisz sie na gotowe. u nas tylko kostka na zewnatrz sie konczy ale mamy tam ladowisko dla samolotów 160m2 wiec troche to trwa caluski dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.12.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Co Ty na jakie gotowe - tyko podstawy do mieszkania - na bank nie będzie ogrodu, elewacji podbitki chodników i w srodku tez pewnie nie wszytko A tak wogóle Cześć Aniu Jak się czujecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czujemy sie jak słon ale jeszcze tylko 3 miesiace tak serio to wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dobre Grzegorz, jak piszesz "na bank nie będę miał tego czy tego", ale powiem Ci, że jeszcze, że na bank, nie bedziesz miał banku nad sobą do emertyury i będziesz wolnym człowiekiem, we własnym domku i popijajacym piwko na własnym tarasie i to już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.12.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czujemy sie jak słon ale jeszcze tylko 3 miesiace tak serio to wszystko ok Cieszę się i trzymam kciuki Mówisz jak słoń ..... ale to słoniątko to chyba trąbki nie ma ?? co mówi pan doktor, dalej dziewczynka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.12.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dobre Grzegorz, jak piszesz "na bank nie będę miał tego czy tego", ale powiem Ci, że jeszcze, że na bank, nie bedziesz miał banku nad sobą do emertyury i będziesz wolnym człowiekiem, we własnym domku i popijajacym piwko na własnym tarasie i to już wkrótce Pewnie tak , ale czasami zastanawiam się czy warto się męczyć tak długo z budową czy nie lepiej szybciej i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czujemy sie jak słon ale jeszcze tylko 3 miesiace tak serio to wszystko ok Cieszę się i trzymam kciuki Mówisz jak słoń ..... ale to słoniątko to chyba trąbki nie ma ?? co mówi pan doktor, dalej dziewczynka ?? dalej dziewczynka, jutro jedziemy na sg 3d to juz bedziemy mieli wieksza pewnosc ale cala wyprawka kupiona dla dziewczynki i maly zonk by byl, gdyby Helena miala trabke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.12.2009 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam. Dawno mnie tu jawnie nie było ale czytam, oglądam i życzę Wam duużo dobrego tak z całego serducha Fajnie się czyta, że Dosia już po tym większym stresie a zdjęcie Dosi i małego Smoka śliczne! Pozdrawiam i zamieniam się w cichoczytaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Dobre Grzegorz, jak piszesz "na bank nie będę miał tego czy tego", ale powiem Ci, że jeszcze, że na bank, nie bedziesz miał banku nad sobą do emertyury i będziesz wolnym człowiekiem, we własnym domku i popijajacym piwko na własnym tarasie i to już wkrótce Pewnie tak , ale czasami zastanawiam się czy warto się męczyć tak długo z budową czy nie lepiej szybciej i już. Teraz już mogę Ci powiedzieć na 100%, że warto. Zresztą sam się przekonsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 pozdrawiamy z drugiej strony Wrocka anjamen - czy mogę Ci tutajpogratulować? chyba secam mnie nie wygoni .... i niech to będzie dziewczynka....bo same chłopaki ostatnio się rodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 pozdrawiamy z drugiej strony Wrocka anjamen - czy mogę Ci tutajpogratulować? chyba secam mnie nie wygoni .... i niech to będzie dziewczynka....bo same chłopaki ostatnio się rodziły dziekuje jest dziewczynka na 100% Helenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 doberek Grzesiu - co z ta pralnią hę?? anjamen - gratuluję tych 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.12.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 pozdrawiamy z drugiej strony Wrocka anjamen - czy mogę Ci tutajpogratulować? chyba secam mnie nie wygoni .... i niech to będzie dziewczynka....bo same chłopaki ostatnio się rodziły dziekuje jest dziewczynka na 100% Helenka Ja pikole ale fajnie :D:D WIELKIE GRATULACJE - pewnie tatuś przeszczęsliwy PS> Dasz ponosić i uściskac jak się urodzi :D:D oczywiście delikatnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.12.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 doberek Grzesiu - co z ta pralnią hę?? anjamen - gratuluję tych 100% BRY Skończona tylko zdjęć ładnych nie zrobiłem jeszcze W sumie wyszła fajnie (poza silikonem którego pan jednak nadużywa i nie umie nakładać - ale sobie wytnę i sam położę) zostało mi jeszcze baterię podłączyć zawisic jakiś plafon którego jeszcze nie ma i karnisz który sobie Dosia wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 pozdrawiamy z drugiej strony Wrocka anjamen - czy mogę Ci tutajpogratulować? chyba secam mnie nie wygoni .... i niech to będzie dziewczynka....bo same chłopaki ostatnio się rodziły dziekuje jest dziewczynka na 100% Helenka Ja pikole ale fajnie :D:D WIELKIE GRATULACJE - pewnie tatuś przeszczęsliwy PS> Dasz ponosić i uściskac jak się urodzi :D:D oczywiście delikatnie :D:D pewnie braciszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.12.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Obiecane zdjęcia - oczywiście jak pisałem jeszcze nie skończone wszytko , zostało parę rzeczy do zrobieniahttp://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5302284057494.jpghttp://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5302294157693.jpghttp://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5302304157693.jpghttp://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5302314157693.jpghttp://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5302324157693.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts