Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

dzień dobry!!!!!!!!

A dlaczego tutaj taka cisza coooooo????????????

Jak tam Dosia i przygotowania do świąt?????

Chłopaki jak po mIkołajkach, żadnych relacjiii??? nic???

no ja sobie wypraszam......

Bry :D

Już zdaję relacje :D

Mikołaj:

Pawełek dostał wielkiego misia i śpią razem w łóżeczku

Piotruś dostał wymarzoną grę na kompa

Dosia dostała płytę enigmy i bieliznę (bielizna się sprawdziła :D )

A ja dostałem grę na Pleja - i nie mam czasu grać :( :( :(

Święta - nic nie zrobione bo jak zwykle budowa ważniejsza

Pewnie do swiat wszystko kupimy gotowe i już

Ale i tak Swiętak będa super, pierwsze które robimy sobie sami w czwórkę - do nikogo w wigilię nie jedziemy :D

No a teraz napiszę dlaczego taka cisza...........

Wiec jak wiecie pralnia zrobiona ( jak zrobiona tak zrobiona :-? mowa o silikonie ) .......

I kilka dni temu dzwoni nasza stara ekipa ( z którą umawialiśmy się na przyszły rok ) że w sumie to im wypadła jakaś robota i by sobie cos u nas porobili do świąt :o :o :o :o

No więc na gwałt kupiłem co było najprostrze do roboty i chłopaki robią gładzie, poprawiaja spitolone tynki po poprzednich partaczach. Już pierwsze pomieszczenia zaczynają fajnie wyglądać , parapety zamontowane ślicznie w całym domu :D . I w ogóle jest fajnie jak się coś dzieje :D

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam i już sie poprawiam :D

co do świąt to choinka (a raczej chioneczka czy choinusia bo taka mała) już ubrana, zakupy świąteczne spożywcze nie zrobione za to prezenty prawie już wszystkie wszyscy posiadają tyle że nie popakowane, w tym roku nic nie robię tzn nie lepię uszek, nie piekę ciast itd, no pewnie odpocząć trzeba wszystko kupuję gotowe...za to mam plany na przyszły rok :o , czego ja nie ulepię w przyszłe święta i co ja nie upiekę i jaką wielką choinkę ubiorę w nowym domciu :wink: zobaczymy co życie pokaże :roll:

Piotruś cały zadowolony z Diablo, kiedy może to gra, no i dzięki temu (bo taki był warunek dostarczenia tejże gry pod poduszkę) nauczył się wreście samemu spać u siebie i nie przychodzi już do nas ( no czasami w nocy jak cos mu się przyśni), dzięki temu, że Piotruś śpi u siebie ja mogę wykorzystać prezent który dostałam od Mikołaja :oops: dzięki czemu Mikołaj jest zadowolony 8) wow nawet nie pytam co to, natomiast Mikołaj na razie nie miał czasu wykorzystać swojego prezentu bo "zapiernicza" w pracy i tak będzie miał zapewne aż do samych świąt :-?

za to na budowie praca wre, chłopaki kładą gładzie, zamontowali parapety i czekam jak Grześ będzie miał luz to poprawi mi ten cholerny silikon :evil: w pralni i zrobi tam całą resztę, po nowym roku przymierzam się do położenia ostatniej warstwy ocieplenia na poddaszu i położenia regipsów także dom pomału nabiera charakteru mieszkalnego, mysle że do końca zimy zakończymy te etapy, tym bardziej że między czasie czekają mnie jeszcze chrzciny i trochę spraw zawodowych no a po drodze przecież jest samo życie :roll:

bardzo się cieszę do zimy na pewno skończycie te grubsze roboty i będzie juz super w domku

chciny przeleca tylko zbytnio się tym nie przejmuj i podejdź na luzie

Grzesiu - Ci silikon poprawi bo się tu publicznie zobowiązał więc wyjścia nie ma :D

ciesze się że dzieciaki ok i wszystko ku lepszemu zmierza

buziaki zostawiam

Bry :D

Już zdaję relacje :D

Mikołaj:

Pawełek dostał wielkiego misia i śpią razem w łóżeczku super moja też śpi z misiemPiotruś dostał wymarzoną grę na kompa - Diablo czy cuś

Dosia dostała płytę enigmy i bieliznę (bielizna się sprawdziła :D ) no to już wiem bo nie pytałamA ja dostałem grę na Pleja - i nie mam czasu grać :( :( :( - silikon Grzesiu silikon

Święta - nic nie zrobione bo jak zwykle budowa ważniejsza

Pewnie do swiat wszystko kupimy gotowe i już

Ale i tak Swiętak będa super, pierwsze które robimy sobie sami w czwórkę - do nikogo w wigilię nie jedziemy :D

No a teraz napiszę dlaczego taka cisza...........

Wiec jak wiecie pralnia zrobiona ( jak zrobiona tak zrobiona :-? mowa o silikonie ) .......

I kilka dni temu dzwoni nasza stara ekipa ( z którą umawialiśmy się na przyszły rok ) że w sumie to im wypadła jakaś robota i by sobie cos u nas porobili do świąt :o :o :o :o

No więc na gwałt kupiłem co było najprostrze do roboty i chłopaki robią gładzie, poprawiaja spitolone tynki po poprzednich partaczach. Już pierwsze pomieszczenia zaczynają fajnie wyglądać , parapety zamontowane ślicznie w całym domu :D . I w ogóle jest fajnie jak się coś dzieje :D

no i będzie super i wo ogóle

no pozachwycałam się

bo naprawdę się cieszę

Kochani!

Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.

Samych jasnych dni życzy Wasza DPS.

http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif

Wszystkim naszym przyjaciołom z Forum Muratora (czyli Wam robaczki ) pragniemy złożyć najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam

P.S. Jesteśmy z Wami w te święta tak jak Wy jesteście z Nami cały czas

Dziękujemy serdecznie za to że jesteście i za Wasze życzenia :D

http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg