Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety, przed nami ocieplanie, a na samą myśl o kładzeniu wełny, to mnie wszystko swędzi................ :evil: :wink:

Fajnie wygląda, już ocieplone :) :)

Oj, kuje pieruństwo masakrycznie. Ja nie układam tylko łazę pod tym i sprawdzam czy nie ma dziur, a się w domu drapię jak opętany :(

Ta niemiecka wełna fajna, bardziej sztywna od Unimaty, praktycznie sama się trzyma międzu rusztem bez wiązania ale fakt trochę mocniej kuje. Mimo wszytko polecam, wygląda na dobrej jakości

Secam, Ty się nie zbliżaj do dzieciaczków i Dosi, bo się zadrapią , jak nic :cry:

Zastanawiamy się, czy nie położyć na razie tylko jednej warstwy ( nie będziemy tam mieszkać) , a później kiedyś tam, resztę. Tylko dwa razy za tą samą robotę brać się, to ja czegoś takiego nie lubię

:evil:

już nie łaze pod wełną więc się nie drapię ;)

Gorzej że znowu mam problemy z mrozem - przez wekend nie byłem na budowie myślałem że wszystko będzie ok a okazało się ze w piecu się skończył węgiel i mi przymarzło główne ujęcie wody i dwa grzejniki w garażu :evil: :evil: :evil:

Kotłownia na szczęscie nie zamarzła i udało się uruchomić z powrotem....... teraz jest jedyne -17 na dworze :evil: :evil: :evil: :evil:

Wam bez wełny na dachu nie marznie ??

Wam bez wełny na dachu nie marznie ??

Hej Secam - Nie, nie marznie, albo nie wiemy , że przemarza :wink:

Na górze jest zimno, ale palimy cały czas, więc chyba nie jest najgorzej.

Dzisiaj w dzień Michał był w domu, to było +1,5 stopnia na górze. Na dole było +14 i +20 w sypialni :)

A może w ramach sąsiedzkiej pomocy chcesz, żeby Michał od czasu do czasu dołożył Ci do pieca ( dosłownie do pieca), to nie ma problemu.

Pozdrowienia dla reszty Secamków :D :D

Hej wszystkim

Jak pisała Dosia załatwiłem się na całego

od trzech dni leżę z gorączką i się nie mam siły ruszyć z miejsca

Ekipa robi a w sumie kończy regipsy , coś sie co chwilę dzieje , a to czegoś brakuje , a to jakiś problem a to się zawleczka w piecu zerwała ....... a ja chory leżę i wszytko telefonicznie i wirtualnie masakra

Ale jedyne co rękąpensuje to wygląd domu w środku z zabudowanym poddaszem jest tak super ze dośka stwierdziłą ze się wprowadza jak najszybciej bez wykańczania reszty :D