secam 03.02.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5514493414323.jpghttp://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5514503414323.jpghttp://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5514513414323.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Secam, Michał jest w Galowicach prawie codziennie, jeśli coś może Ci pomóc to dzwoń do niego!!!!!!!!! SERIO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Secam, Michał jest w Galowicach prawie codziennie, jeśli coś może Ci pomóc to dzwoń do niego!!!!!!!!! SERIO! Dziekuję Gosiu za pamięć, to bardzo cenne - może skorzystam w wekend lub w przyszłym tygodniu, ekipa idzie w poniedziałek do Trabiego a ja ciągle rozłożony przez grypę. Jak by co to się odezwę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 04.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam wsztystkich dzieci już prawie zdrowe (piszę prawie bo Piotruś jeszcze trochę smarka ale już wszystko raczej z nimi jest ok), Grześ rano zdrowieje za to wieczorami "zdycha" i panikuje ale myśle że jeszcze ze dwa do trzech dni i też mu przejdzie teraz na budowę ja jeżdżę, robię zdjęcia i się zachwycam jak mi domek robi się w srodku po domowemu jest cudnie !!!! domek jest taki słoneczny, promyczki słońca rozświetlają go z każdej strony uwielbiam to !!! no i ta przestrzeń !!! po prostu rewelacja chyba się skusze i przeprowadzimy się gdy skończymy to co niezbędne do zamieszkania, bardzo mnie to kusi na samą myśl dostaję aż gęsiej skórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Potwierdzam slowa malzonki, wlasnie zdycham, 38,4 Dorotka twierdzi ze wyzdrowieje wiec pewnie tak bedzie ..... Ponoc chory facet w domu to straszna plaga w marudzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Secam - w sobotę też tam będziemy, ale widzę, że Dosia dzielnie Cię zastępuje i wcale nie dziwię się, że chce tam już mieszkać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.02.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Pięknieje, oj pięknieje Wam domek. Także nie czekałabym do chwili aż skarpetki będą poukładane w szufladach tylko niezbędne minimum i przeprowadzka! Z tą ciasnotą Dosiu to doskonale Ciebie rozumiem. Secamku zdrowiej szybciutko, chociaż Dosia doskonale Cię zastępuje to co cztery ręce to nie dwie. Dużo zdrówka dla całej czwóreczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Secam - w sobotę też tam będziemy, ale widzę, że Dosia dzielnie Cię zastępuje i wcale nie dziwię się, że chce tam już mieszkać :) Przez to że musiała tam jeździć codziennie zamiast mnie to się tak nakręciła ze o niczym innym nie gada jak o przeprowadzce :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Pięknieje, oj pięknieje Wam domek. Także nie czekałabym do chwili aż skarpetki będą poukładane w szufladach tylko niezbędne minimum i przeprowadzka! Z tą ciasnotą Dosiu to doskonale Ciebie rozumiem. Secamku zdrowiej szybciutko, chociaż Dosia doskonale Cię zastępuje to co cztery ręce to nie dwie. Dużo zdrówka dla całej czwóreczki. Cześć Ryska U Was też widziałem ze zaczyna się dużo dziać - wstawiaj zdjecia do dziennika bo ciekawość mnie zżera Co do ciasnoty to niektórzy nazywają to syndromem ciasnego mieszkania ale fakt że jak się pojedzie na dubowęi stanie w oknie popatrzy na przestrzeń na wpadające światło to aż inaczej się robi My mamy już dośc CIASNOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Grzes przeprowadzajcie sie jak najszybciej buziaki braciszku dla calej rodzinki i zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć Anu co u Was jeszcze w dwupaku ?? Jak sobie dajesz radę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jeszcze 4 tygodnie dajemy rade, nie jest zle urzadzamy pokoik prasujemy rzeczy Helenki no i czekamy na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dobry secam - ale się ładny zrobiłeś taki zielony.............ale to chyba nie od tej grypy zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ciesze się z Wami za miesiąc najszęsliwsze chwile Twojego życia :D Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dobry secam - ale się ładny zrobiłeś taki zielony.............ale to chyba nie od tej grypy zdrówka życzę Zielony bardziej do mnie podobny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale fajnie ze dziennik wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale fajnie ze dziennik wrocil no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale fajnie ze dziennik wrocil Tesknilem za nim Motywuje do dzialania w chwilach podlamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jeszcze 4 tygodnie dajemy rade, nie jest zle urzadzamy pokoik prasujemy rzeczy Helenki no i czekamy na nia Hyyyy Helena - moja babcia cudowna kobieta miała tak na imię, była bardzo elegancką i mądrą kobietą, miała piękne długie włosy - do pasa i kochające serce Na pewno będzie super człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Secam - w sobotę też tam będziemy, ale widzę, że Dosia dzielnie Cię zastępuje i wcale nie dziwię się, że chce tam już mieszkać :) Przez to że musiała tam jeździć codziennie zamiast mnie to się tak nakręciła ze o niczym innym nie gada jak o przeprowadzce :D:D Ja też chcę juuuuuuż się przeprowadzić, ciasnota mnie dobija ( z naciskiem na słowo DOBIJA), nawet posprzątane pomieszczenie wygląda na nie posprzątane. Myślałam, że w marcu będziemy mogli już położyć kafle, a tu chyba dopiero w kwietniu Jak fajnie, że Wasz dziennik działa i możemy się przyjrzeć, jak robione jest ocieplenie Ja poproszę zdjęcie chłopców - pewnie rosną jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts