Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Secam, Michał jest w Galowicach prawie codziennie, jeśli coś może Ci pomóc to dzwoń do niego!!!!!!!!! SERIO!

Dziekuję Gosiu za pamięć, to bardzo cenne :D

- może skorzystam w wekend lub w przyszłym tygodniu, ekipa idzie w poniedziałek do Trabiego a ja ciągle rozłożony przez grypę. Jak by co to się odezwę,

witam wsztystkich :)

dzieci już prawie zdrowe (piszę prawie bo Piotruś jeszcze trochę smarka ale już wszystko raczej z nimi jest ok), Grześ rano zdrowieje za to wieczorami "zdycha" i panikuje ale myśle że jeszcze ze dwa do trzech dni i też mu przejdzie :roll:

teraz na budowę ja jeżdżę, robię zdjęcia i się zachwycam jak mi domek robi się w srodku po domowemu :D :D :D

jest cudnie !!!! domek jest taki słoneczny, promyczki słońca rozświetlają go z każdej strony :D uwielbiam to !!! no i ta przestrzeń !!! po prostu rewelacja :D

chyba się skusze i przeprowadzimy się gdy skończymy to co niezbędne do zamieszkania, bardzo mnie to kusi :roll: :roll: :roll:

na samą myśl dostaję aż gęsiej skórki :roll: :D

Pięknieje, oj pięknieje Wam domek. Także nie czekałabym do chwili aż skarpetki będą poukładane w szufladach tylko niezbędne minimum i przeprowadzka!

Z tą ciasnotą Dosiu to doskonale Ciebie rozumiem.

Secamku zdrowiej szybciutko, chociaż Dosia doskonale Cię zastępuje to co cztery ręce to nie dwie.

Dużo zdrówka dla całej czwóreczki.

Pięknieje, oj pięknieje Wam domek. Także nie czekałabym do chwili aż skarpetki będą poukładane w szufladach tylko niezbędne minimum i przeprowadzka!

Z tą ciasnotą Dosiu to doskonale Ciebie rozumiem.

Secamku zdrowiej szybciutko, chociaż Dosia doskonale Cię zastępuje to co cztery ręce to nie dwie.

Dużo zdrówka dla całej czwóreczki.

Cześć Ryska :D

U Was też widziałem ze zaczyna się dużo dziać - wstawiaj zdjecia do dziennika bo ciekawość mnie zżera ;)

Co do ciasnoty to niektórzy nazywają to syndromem ciasnego mieszkania ;)

ale fakt że jak się pojedzie na dubowęi stanie w oknie popatrzy na przestrzeń na wpadające światło to aż inaczej się robi

My mamy już dośc CIASNOTY :roll: :roll: :roll:

jeszcze 4 tygodnie ;)

dajemy rade, nie jest zle :wink:

urzadzamy pokoik prasujemy rzeczy Helenki no i czekamy na nia :D

Hyyyy Helena - moja babcia cudowna kobieta miała tak na imię, była bardzo elegancką i mądrą kobietą, miała piękne długie włosy - do pasa i kochające serce :) Na pewno będzie super człowiekiem :)

Secam - w sobotę też tam będziemy, ale widzę, że Dosia dzielnie Cię zastępuje :) i wcale nie dziwię się, że chce tam już mieszkać :) :)

Przez to że musiała tam jeździć codziennie zamiast mnie to się tak nakręciła ze o niczym innym nie gada jak o przeprowadzce :D:D:D

Ja też chcę juuuuuuż się przeprowadzić, ciasnota mnie dobija ( z naciskiem na słowo DOBIJA), nawet posprzątane pomieszczenie wygląda na nie posprzątane. Myślałam, że w marcu będziemy mogli już położyć kafle, a tu chyba dopiero w kwietniu :(

Jak fajnie, że Wasz dziennik działa i możemy się przyjrzeć, jak robione jest ocieplenie :)

Ja poproszę zdjęcie chłopców - pewnie rosną jak na drożdżach :D :D :D