anjamen 05.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Megana mam nadzieje ze moja Helenka tez kiedys bedzie piekna madra kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jak fajnie, że Wasz dziennik działa i możemy się przyjrzeć, jak robione jest ocieplenie Ja poproszę zdjęcie chłopców - pewnie rosną jak na drożdżach O! podpisuje się obydwoma ręcyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.02.2010 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Megana mam nadzieje ze moja Helenka tez kiedys bedzie piekna madra kobieta Bedzie na pewno, przeciez po mamie i tacie dostala w genach co najlepsze, a poza tym to moja siostrzenica to musi byc piekna i madra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.02.2010 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jak fajnie, że Wasz dziennik działa i możemy się przyjrzeć, jak robione jest ocieplenie Ja poproszę zdjęcie chłopców - pewnie rosną jak na drożdżach O! podpisuje się obydwoma ręcyma Wstawie, wstawie i chlopcow i reszte poddasza i gladzie i skonczona kotlownie, bo ta welna to juz troche nieaktualna, to byl poczatek stycznia. Tylko musze sie wykurowac , juz po drugim antybiotyku jest troche lepiej , temperatura wreszcie spadla, ale slaby jestem i glowa mnie nap... ze masakra tak ze spac nie moge i na telefonie forum ogladam i odpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 06.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ... a poza tym to moja siostrzenica to musi byc piekna i madra z naciskiem na piękna... A jak dzwoniłeś to o choróbsku ani słowa się nie zdradziłeś !!! Majstry we wtorek dopiero mają dzwonić kiedy przyjdą - kuszę ich, że będą mieli letnią wodę do mycia bo solary grzeją tak do ok. 30-34 stopni !!! Super sprawa. Sorry za takie rzadkie odwiedziny ale zarobiony jestem jak jasny szlag a parkieciarzy juz od września przesuwam bo nie ma czasu przypilnować budowania. Jak się zepnę to coś popiszę w dzienniku. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam Ja też się cieszę, że nastąpiła reaktywacja dziennika Bardzo proszę o dalszą porcję tak dokładnych, pouczających zdjęć i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.02.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam Ja też się cieszę, że nastąpiła reaktywacja dziennika Bardzo proszę o dalszą porcję tak dokładnych, pouczających zdjęć i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Zdjecia będą nawet zaraz coś jeszcze wstawię Za zdrówko dziekuję , już lepiej chyba będzie dobrze , już się poruszam bez temperatury więc jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.02.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 z naciskiem na piękna... Że niby wujek secam nie piękny ?? Piekno jest poczuciem względnym, mój drogi kolego I zależy wiele od okoliczności Np ja w świetle świec bardzo ładnie wyglądam - rzucam duży piękny cień na ścianę A najładniej wyglądam w ogóle przy zgaszonych świecach :D:D:D A jak dzwoniłeś to o choróbsku ani słowa się nie zdradziłeś !!! A co się miałem chwalić, nie gadał byś ze mną bo pewnie bym Cie zaraził Majstry we wtorek dopiero mają dzwonić kiedy przyjdą - kuszę ich, że będą mieli letnią wodę do mycia bo solary grzeją tak do ok. 30-34 stopni !!! Super sprawa. A to dziwne bo jak w piątek gadali to twierdzili że u nas tylko w poniedziałem się składają z manelami i czekają na telefon od ciebie ze jestes na budowie i jadą do Was ???????? Sorry za takie rzadkie odwiedziny ale zarobiony jestem jak jasny szlag a parkieciarzy juz od września przesuwam bo nie ma czasu przypilnować budowania. No jak zobaczyłem że Trabi napisał to pomyślałem że chyba wojna bydzie (cytat z filmu Ryś dla niewtajemniczonych ;D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 i ja Trabiego sto lat nie widzialam Trabik kiedy uzupelnisz dziennik? no i pozdrow rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Trabi, a co Pan Marek z ekipą będzie u Ciebie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Secam, szukamy kogoś do płytek, ale takich co nie biorą cen z kosmosu, jeśli masz kogoś, to prosimy o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Trabi, a co Pan Marek z ekipą będzie u Ciebie robił? Gładzie, psze pani, gładzie. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Trabi, a co Pan Marek z ekipą będzie u Ciebie robił? Gładzie, psze pani, gładzie. Pozdrav A aaaaaaa , bo tak się dziwiłam - jak byliśmy u Ciebie to coś już było na ścianach, tylko nie mogłam przypomnieć sobie co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.02.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Secam, szukamy kogoś do płytek, ale takich co nie biorą cen z kosmosu, jeśli masz kogoś, to prosimy o namiary Gosiu. Nie mam kompletni nikogo. W sumie to sam będę szukać dobrego kafelkarza. Ten co go miałem to się nadaje najwyżej do wiejskiej stodoły a nie do kafelek, jeszcze prosta podłoga to powiedzmy względnie (ale tęz mam zastrzeżenia) ale trudniejsze łazienki to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.02.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Gładzie, psze pani, gładzie. Muszę Cię najechac i obejrzeć co poczyniłeś od mej ostatniej dawnej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry no rposzę dziennik wrócił to się towarzystwo od razu rozgadało Grzesiu - zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.02.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry no rposzę dziennik wrócił to się towarzystwo od razu rozgadało Grzesiu - zdrówka Cześć Kawiczku Jak tam w lepszym świecie tych mieszkających ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry no rposzę dziennik wrócił to się towarzystwo od razu rozgadało Grzesiu - zdrówka Cześć Kawiczku Jak tam w lepszym świecie tych mieszkających ?? ja wiem czy lepszym?? jakoś się do przodu ciągnie teraz dopiero widzi się co by się zmieniło, co by się zrobiło inaczej zawsze jest jakieś ale..... ale....... ważne że się mieszka u Was też już robi się domowo... Dosia już pewnie wszystko ma obmyślane co, gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.02.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ..... ale....... ważne że się mieszka...... Z Rodzicami już się ułożyło , czy się omijacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ..... ale....... ważne że się mieszka...... Z Rodzicami już się ułożyło , czy się omijacie ?? raczej każdy żyje własnym życiem są wspólne rozmowy ale tylko o dzieciach kiedyś znowu był zgrzyt, szkoda gadać na ten temat - zdrowsza będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts