Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak fajnie, że Wasz dziennik działa i możemy się przyjrzeć, jak robione jest ocieplenie :)

Ja poproszę zdjęcie chłopców - pewnie rosną jak na drożdżach :D :D :D

O! podpisuje się obydwoma ręcyma :D

Wstawie, wstawie i chlopcow i reszte poddasza i gladzie i skonczona kotlownie, bo ta welna to juz troche nieaktualna, to byl poczatek stycznia.

Tylko musze sie wykurowac , juz po drugim antybiotyku jest troche lepiej , temperatura wreszcie spadla, ale slaby jestem i glowa mnie nap... ze masakra tak ze spac nie moge i na telefonie forum ogladam i odpisuje :)

... a poza tym to moja siostrzenica to musi byc piekna i madra ;)

z naciskiem na piękna...

A jak dzwoniłeś to o choróbsku ani słowa się nie zdradziłeś !!! Majstry we wtorek dopiero mają dzwonić kiedy przyjdą - kuszę ich, że będą mieli letnią wodę do mycia bo solary grzeją tak do ok. 30-34 stopni !!! Super sprawa.

Sorry za takie rzadkie odwiedziny ale zarobiony jestem jak jasny szlag a parkieciarzy juz od września przesuwam bo nie ma czasu przypilnować budowania.

Jak się zepnę to coś popiszę w dzienniku.

Pozdrav

Witam :D

Ja też się cieszę, że nastąpiła reaktywacja dziennika :)

Bardzo proszę o dalszą porcję tak dokładnych, pouczających zdjęć i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :D

:D

Zdjecia będą nawet zaraz coś jeszcze wstawię

Za zdrówko dziekuję , już lepiej chyba będzie dobrze , już się poruszam bez temperatury więc jest dobrze ;)

z naciskiem na piękna...

Że niby wujek secam nie piękny ??

Piekno jest poczuciem względnym, mój drogi kolego

I zależy wiele od okoliczności

Np ja w świetle świec bardzo ładnie wyglądam - rzucam duży piękny cień na ścianę :D

A najładniej wyglądam w ogóle przy zgaszonych świecach :D:D:D:D

A jak dzwoniłeś to o choróbsku ani słowa się nie zdradziłeś !!!

A co się miałem chwalić, nie gadał byś ze mną bo pewnie bym Cie zaraził :D

Majstry we wtorek dopiero mają dzwonić kiedy przyjdą - kuszę ich, że będą mieli letnią wodę do mycia bo solary grzeją tak do ok. 30-34 stopni !!! Super sprawa.

A to dziwne bo jak w piątek gadali to twierdzili że u nas tylko w poniedziałem się składają z manelami i czekają na telefon od ciebie ze jestes na budowie i jadą do Was ????????

Sorry za takie rzadkie odwiedziny ale zarobiony jestem jak jasny szlag a parkieciarzy juz od września przesuwam bo nie ma czasu przypilnować budowania.

No jak zobaczyłem że Trabi napisał to pomyślałem że chyba wojna bydzie

8) (cytat z filmu Ryś dla niewtajemniczonych ;D)

Secam, szukamy kogoś do płytek, ale takich co nie biorą cen z kosmosu, jeśli masz kogoś, to prosimy o namiary :) :D

Gosiu. Nie mam kompletni nikogo. W sumie to sam będę szukać dobrego kafelkarza. Ten co go miałem to się nadaje najwyżej do wiejskiej stodoły a nie do kafelek, jeszcze prosta podłoga to powiedzmy względnie (ale tęz mam zastrzeżenia) ale trudniejsze łazienki to masakra.

dzień dobry

no rposzę dziennik wrócił to się towarzystwo od razu rozgadało

Grzesiu - zdrówka

Cześć Kawiczku :D

Jak tam w lepszym świecie tych mieszkających ?? ;)

ja wiem czy lepszym??

jakoś się do przodu ciągnie :D

teraz dopiero widzi się co by się zmieniło, co by się zrobiło inaczej

zawsze jest jakieś ale.....

ale....... ważne że się mieszka

u Was też już robi się domowo... :D

Dosia już pewnie wszystko ma obmyślane co, gdzie i jak