secam 08.02.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 raczej każdy żyje własnym życiem są wspólne rozmowy ale tylko o dzieciach kiedyś znowu był zgrzyt, szkoda gadać na ten temat - zdrowsza będę Jasne , lepiej nie dążyć tematu Cierpliwości życzę i dystansu 3maj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Gładzie, psze pani, gładzie. Muszę Cię najechac i obejrzeć co poczyniłeś od mej ostatniej dawnej wizyty Hehe, zdaje mi się, że jutro zostaniesz zaproszony w sprawie rozruchu samochodu tynkarzy na kable. Ja będę dopiero w weekend, ale zrób sobie rekonesans, a jakże... Dźwi mi się panie dzisiaj wstawiły, jak wymienią wkładki to polecę wytwórcę. Na razie cena i obsługa ok. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.02.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 a po co ja - niech pchają - nie mają daleko :D:D Hehe, zdaje mi się, że jutro zostaniesz zaproszony w sprawie rozruchu samochodu tynkarzy na kable. Niech się tak za bardzo na mnie nie nastawiają - jutro jestem lekko mówiąc zaganiany i nie ma mnie na miejscu - więc może być ciężko mnie dorwać Zrobili wszystko dokładnie ?? Skończyli już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.02.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 http://www.rotfl.com.pl/data/media/162/2354830ccw1p727dj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/32365720_walentynkowe-misie.jpg dużo, dużo MIŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 secam - dzięki.......... dzień dobry ale się u Was superowo robi parapety śliczne ps. sorki to tak z rozpędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.02.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 To ja Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 18.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ale się u Was superowo robi parapety śliczne to prawda, że u nas robi sie coraz bardziej po domowemu kiedy zajadę do domku to aż mi się serce raduje a z drugiej strony smuci że jeszcze tyle jest do zrobienia tyle jeszcze trzeba czekać chłopaki mają zamiar skończyć na początku przyszłego tygodnia i dobrze , bo jestesmy już nimi zmęczeni (TROLE JEDNE !!! ) a później wielkie sprzątanie !!! (po nich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.02.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ale się u Was superowo robi parapety śliczne to prawda, że u nas robi sie coraz bardziej po domowemu kiedy zajadę do domku to aż mi się serce raduje a z drugiej strony smuci że jeszcze tyle jest do zrobienia tyle jeszcze trzeba czekać chłopaki mają zamiar skończyć na początku przyszłego tygodnia i dobrze , bo jestesmy już nimi zmęczeni (TROLE JEDNE !!! ) a później wielkie sprzątanie !!! (po nich ) no tego to Wam nie zadroszczę..... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 No wreszcie dorwałam Wasz dziennik. Dosia, dopiero co, pamiętam jak u mnie był ten etap wkończeniówki. Jakby to było wczoraj. Zobaczysz jak szybko zleci czas do przeprowadzki. Szykuje się piękny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.02.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 (TROLE JEDNE !!! ) U nas skończyli po dwóch poprawkach. Mają jedną zaletę - są tańsi niż nasz p. Leszek, ale jakość wprost proporcjonalna do ceny. Przy okazji dowiedziałem się, że cena za gładź i gruntowanie to jedno, a za gładź i gruntowanie z domieszką farby to już +2 PLN/m2. Twardo jednak stałem przy swoim i nie poddałem się argumentacji - no ja zawsze tak liczę, niech Pan zadzwoni do Grzecha. Mistrzu ponadprzeciętnie intensywnie wyszukuje co inni spieprzyli i o tym chętnie mówi. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.02.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Taaaa ale są tańsi i też musiałem przeboleć, dobre to że nie doliczają specjalnie za jakieś rzeczy które robią przy okazji "przy okazji" W sumie u nas wczoraj skończyli i większych baboli nie widzę, drobiazgi które nie mają większego znaczenia. Zdjecia wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.02.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No wreszcie dorwałam Wasz dziennik. Dosia, dopiero co, pamiętam jak u mnie był ten etap wkończeniówki. Jakby to było wczoraj. Zobaczysz jak szybko zleci czas do przeprowadzki. Szykuje się piękny domek! Wienm Wiem to już ścisły finał, ostatnie okrążenie do mety, więc zmęczenie daje się we znaki Ale w sumie to już tuż tuż , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 24.02.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Mistrzu ponadprzeciętnie intensywnie wyszukuje co inni spieprzyli i o tym chętnie mówi. Pozdrav tak, to prawda, pan M. bardzo krytykuje wszystkich poprzedników, jak się zagalopuje to może poprzez zapomnienie skrytykować siebie tak było u ciotki, robili lewiznę a kiedy szef przyjechał , nie wiedząc kto robił gładzie, bardzo skrytykował tych co robili i polecał swoich fachowców, nie wiedząc, że to Ci sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 czesc Dosienko. jak zdrowie? jak Maluszek sie chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dzień dobry wiosna idzie....... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 24.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 czesc Dosienko. jak zdrowie? jak Maluszek sie chowa? witajcie Wszyscy a dziękuję, fizycznie daje radę, jestem zmęczona ale daję radę, gorzej jeszcze z psychiką, tym bardziej, że rodzina mnie dobija ale daję radę a propos : ślę zapytanie do wszystkich matek czytających nasz dziennik, jak radzicie sobie psychicznie ze zmęczeniem, czy po drugim dziecku kiedyś przyjdzie wytchnienie ??? poradźcie drogie mamuśki, bo ja odnoszę wrażenie, że robota jest nie do przerobienia i że już tak zostanie na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 jak to Cie rodzina dobija? dawaj tu Grzesia, my sobie z nim pogadamy na temat zmeczenia dzieciowego nic jeszcze nie moge powiedziec mysle ze ktos z zewnatrz do pomocy, do posprzatania, poprasowania i czasem ugotowania czegos zdaje egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.02.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 jak to Cie rodzina dobija? dawaj tu Grzesia, my sobie z nim pogadamy na temat zmeczenia dzieciowego nic jeszcze nie moge powiedziec mysle ze ktos z zewnatrz do pomocy, do posprzatania, poprasowania i czasem ugotowania czegos zdaje egzamin Ania no co Ty Przecież mąż to nie rodzina :D:D To nie ja ją dobijam tylko rodzice można rzec że podobnie jak u Kawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no, masz szczescie braciszku to duzo cierpliwosci zycze, bo z rodzina to wiadomo, najlepiej na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts