Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gładzie, psze pani, gładzie.

Muszę Cię najechac i obejrzeć co poczyniłeś od mej ostatniej dawnej wizyty ;)

Hehe, zdaje mi się, że jutro zostaniesz zaproszony w sprawie rozruchu samochodu tynkarzy na kable.

Ja będę dopiero w weekend, ale zrób sobie rekonesans, a jakże...

Dźwi mi się panie dzisiaj wstawiły, jak wymienią wkładki to polecę wytwórcę. Na razie cena i obsługa ok.

Pozdrav

a po co ja - niech pchają - nie mają daleko :D:D:D

Hehe, zdaje mi się, że jutro zostaniesz zaproszony w sprawie rozruchu samochodu tynkarzy na kable.

Niech się tak za bardzo na mnie nie nastawiają - jutro jestem lekko mówiąc zaganiany i nie ma mnie na miejscu - więc może być ciężko mnie dorwać

Zrobili wszystko dokładnie ?? Skończyli już ??

ale się u Was superowo robi

parapety śliczne

to prawda, że u nas robi sie coraz bardziej po domowemu :D :D :D

kiedy zajadę do domku to aż mi się serce raduje a z drugiej strony smuci że jeszcze tyle jest do zrobienia :( tyle jeszcze trzeba czekać :roll:

chłopaki mają zamiar skończyć na początku przyszłego tygodnia i dobrze , bo jestesmy już nimi zmęczeni (TROLE JEDNE !!! :evil: :evil: :evil: ) a później wielkie sprzątanie !!! (po nich :evil: :evil: :evil: )

ale się u Was superowo robi

parapety śliczne

to prawda, że u nas robi sie coraz bardziej po domowemu :D :D :D

kiedy zajadę do domku to aż mi się serce raduje a z drugiej strony smuci że jeszcze tyle jest do zrobienia :( tyle jeszcze trzeba czekać :roll:

chłopaki mają zamiar skończyć na początku przyszłego tygodnia i dobrze , bo jestesmy już nimi zmęczeni (TROLE JEDNE !!! :evil: :evil: :evil: ) a później wielkie sprzątanie !!! (po nich :evil: :evil: :evil: )

no tego to Wam nie zadroszczę.....

dzień dobry

(TROLE JEDNE !!! :evil: :evil: :evil: )

U nas skończyli po dwóch poprawkach. Mają jedną zaletę - są tańsi niż nasz p. Leszek, ale jakość wprost proporcjonalna do ceny.

Przy okazji dowiedziałem się, że cena za gładź i gruntowanie to jedno, a za gładź i gruntowanie z domieszką farby to już +2 PLN/m2.

Twardo jednak stałem przy swoim i nie poddałem się argumentacji - no ja zawsze tak liczę, niech Pan zadzwoni do Grzecha.

Mistrzu ponadprzeciętnie intensywnie wyszukuje co inni spieprzyli i o tym chętnie mówi.

Pozdrav

No wreszcie dorwałam Wasz dziennik. Dosia, dopiero co, pamiętam jak u mnie był ten etap wkończeniówki. Jakby to było wczoraj. Zobaczysz jak szybko zleci czas do przeprowadzki. :lol: Szykuje się piękny domek!

Wienm Wiem :)

to już ścisły finał, ostatnie okrążenie do mety, więc zmęczenie daje się we znaki

Ale w sumie to już tuż tuż ,

Mistrzu ponadprzeciętnie intensywnie wyszukuje co inni spieprzyli i o tym chętnie mówi.

Pozdrav

tak, to prawda, pan M. bardzo krytykuje wszystkich poprzedników, jak się zagalopuje to może poprzez zapomnienie skrytykować siebie :lol:

tak było u ciotki, robili lewiznę a kiedy szef przyjechał , nie wiedząc kto robił gładzie, bardzo skrytykował tych co robili i polecał swoich fachowców, nie wiedząc, że to Ci sami :lol:

czesc Dosienko. jak zdrowie? jak Maluszek sie chowa?

witajcie Wszyscy :)

a dziękuję, fizycznie daje radę, jestem zmęczona ale daję radę, gorzej jeszcze z psychiką, tym bardziej, że rodzina mnie dobija ale daję radę :roll:

a propos : ślę zapytanie do wszystkich matek czytających nasz dziennik, jak radzicie sobie psychicznie ze zmęczeniem, czy po drugim dziecku kiedyś przyjdzie wytchnienie ??? poradźcie drogie mamuśki, bo ja odnoszę

wrażenie, że robota jest nie do przerobienia i że już tak zostanie na zawsze :o

jak to Cie rodzina dobija? :x

dawaj tu Grzesia, my sobie z nim pogadamy :wink:

na temat zmeczenia dzieciowego nic jeszcze nie moge powiedziec :lol: :lol:

mysle ze ktos z zewnatrz do pomocy, do posprzatania, poprasowania i czasem ugotowania czegos zdaje egzamin :wink:

Ania no co Ty

Przecież mąż to nie rodzina :D:D:D

To nie ja ją dobijam tylko rodzice ;) można rzec że podobnie jak u Kawiczki :roll: