kawika 01.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Normalnie skóra ze mnie zdjęta to się zgodz ę ....... :D:D Ale niegrzeczny chyba po mamusi daje nam tak łobuz popalić ze japierdziu jakbym mojego męża słyszała no wiesz na aniołka to Ty nie wyglądasz, no to nie wiem czy tu Dosi wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 korytarz piekny jest ale przestronnie...... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.03.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 secam - oświetlenie korytarza wygląda zaczepiście Pozwoliłam sobie podprowadzić jedno zdjęcie - mam nadzieję, że się nie pogniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Secam - ja też nie dostawałam powiadomień ( nie wiem jak Michał), skończyłam czytanie na 07.02.2010 Wszystko wygląda na zdjęciach bardzo ładnie Bardzo duuuuuża zmiana odkąd u Was byliśmy i wcale nie dziwię się Dosi, że już chce tam mieszkać. Wyszły Wam piękne duże pomieszczenia - gratuluję Teraz czekam na kolorki na ścianach Zdjęcia dzidziusia są super, szczególnie to z podpisem o skarpetkach w biedronki Jejku, jak te dzieci szybko rosną......................................................., a może to nie Wasz synek, tylko sąsiada ? Jednak nie sąsiada, bo podobny do Ciebie ------------------- bardzo Fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja pierdziu, ale ślicznie u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.03.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ...... jakbym mojego męża słyszała Przeciez wszyscy faceci sa tacy sami :D:D korytarz piekny jest ale przestronnie...... super Chyba normalny , tylko zdjęcia robione szerokim obiektywem i taki wrażenie Ale efekt takiego światła bardzo mi się podoba (choć byłem sceptykiem ;" ) Daje wrażenie własnie dużej przestrzeni. Ponoć światło z sufitu spłaszcza - Tak twierdzi Doską gdzieś to wyoglądąła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.03.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 secam - oświetlenie korytarza wygląda zaczepiście Pozwoliłam sobie podprowadzić jedno zdjęcie - mam nadzieję, że się nie pogniewasz Jasne nie ma sprawy nawet kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.03.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja pierdziu, ale ślicznie u Was Ślicznie to dopiero będzie jak osiągnę Wasz etap :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzień dobry...zima wraca???? bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 04.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzień dobry... zima wraca???? bleeeee na dobre to nie sądzę żeby wróciła ale jak to mówi przysłowie " w marcu jak w garncu" a i "kwiecień, plecień, poprzelata, troche zimy trochę lata" więc trzeba uzbroić się wcierpliwość...wcześniej , czy później wiosna przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzień dobry... zima wraca???? bleeeee na dobre to nie sądzę żeby wróciła ale jak to mówi przysłowie " w marcu jak w garncu" a i "kwiecień, plecień, poprzelata, troche zimy trochę lata" więc trzeba uzbroić się wcierpliwość...wcześniej , czy później wiosna przyjdzie przyjdzie przyjdzie Dosia jaki lądny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 jak tamm mniejsza kopia Grzesia - czyli Pawełek?? zdrowi jestetście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 jak tamm mniejsza kopia Grzesia - czyli Pawełek?? zdrowi jestetście?? Dzińdybry Klonik zaczyna już mówić ze zrozumieniem pierwsze słowo - sylaby ......... mówi MAMA , TATA, I KURDE :D:D:D normalnie rewelacja :D:D A zdrowi na szczęscie jesteśmy ( i zaganiani - ale tak to ponoć jest przy dwójce no nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 jak tamm mniejsza kopia Grzesia - czyli Pawełek?? zdrowi jestetście?? Dzińdybry Klonik zaczyna już mówić ze zrozumieniem pierwsze słowo - sylaby ......... mówi MAMA , TATA, I KURDE :D:D:D normalnie rewelacja :D:D A zdrowi na szczęscie jesteśmy ( i zaganiani - ale tak to ponoć jest przy dwójce no nie ) No to się zaczyna fajne gadanie A któż to klonika uczy takich słów ?? (u nas był zamiast "pomidora" - "pitol") Gdzie wy się chowacie, że wszyscy zdrowi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 (u nas był zamiast "pomidora" - "pitol") :D:D Gdzie wy się chowacie, że wszyscy zdrowi ?? My już wszyscy wychorowani Zrobiliśmy sobie szpital z domu mieisąc temu teraz czekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A wtemacie budowlanym - macie jakieś sprawdzone namiary na bramę garazowa i drzwi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A wtemacie budowlanym - macie jakieś sprawdzone namiary na bramę garazowa i drzwi ?? mojej nie polecam chociaż wiele osób kupuje - brama Krispol, na naszym terenie wiele kupuje też Wiśniowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 U nas też dużo jest krispolu na rynku - a co się dzieje z nia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 My mamy bramę garażową z firmy ESTER polecam.Wyszło taniej niż w polecanej na forum Irdze (fakt że nie brama Hormanna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 U nas też dużo jest krispolu na rynku - a co się dzieje z nia ?? no może nie wina bramy ale monterów, na poczatku miałam problemy z otwieraniem poza ty wkurza mnie to że uchwyt do podnoszenia nie jest na środku - przez to ciężej się ręcznie otwiera teraz jest otwierana elektrycznie niby wszystko ok, ale niesmak z poczatku pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts