secam 04.03.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 My mamy bramę garażową z firmy ESTER polecam. Wyszło taniej niż w polecanej na forum Irdze (fakt że nie brama Hormanna) biorę ich własnie mocno pod uwagę rozmawiałem telefonicznie tylko ale wrażenie zobili dobre Fajnie ze się u Ciebie sprawdza Oni mają jakąś wystawę czy salon firmowy w Kobierzycach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 U nas też dużo jest krispolu na rynku - a co się dzieje z nia ?? no może nie wina bramy ale monterów, na poczatku miałam problemy z otwieraniem poza ty wkurza mnie to że uchwyt do podnoszenia nie jest na środku - przez to ciężej się ręcznie otwiera teraz jest otwierana elektrycznie niby wszystko ok, ale niesmak z poczatku pozostał To widać kiepskich dystrybutorów mają i u mas w regionie - ja byłem kiedyś u ich dystrybutora i wrazenie z obsługi i wiedzy miałem lekko mówiąc średnie Panienka wiedziął o bramach tyle co ja o cąłkach i różniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 U nas też dużo jest krispolu na rynku - a co się dzieje z nia ?? no może nie wina bramy ale monterów, na poczatku miałam problemy z otwieraniem poza ty wkurza mnie to że uchwyt do podnoszenia nie jest na środku - przez to ciężej się ręcznie otwiera teraz jest otwierana elektrycznie niby wszystko ok, ale niesmak z poczatku pozostał To widać kiepskich dystrybutorów mają i u mas w regionie - ja byłem kiedyś u ich dystrybutora i wrazenie z obsługi i wiedzy miałem lekko mówiąc średnie Panienka wiedziął o bramach tyle co ja o cąłkach i różniczkach no nie bardzo to wszystko wyszło teraz działa, ale musieliśmy ich wzywać do poprawki bo nie chciała się otwierać okazalo się że w ogóle katy nie były ustawione wiesz wziąć kasę - a potem niech się klient martwi człowiek uczy się na błędach - tych związanych z budową też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 My mamy bramę garażową z firmy ESTER polecam. Wyszło taniej niż w polecanej na forum Irdze (fakt że nie brama Hormanna) biorę ich własnie mocno pod uwagę rozmawiałem telefonicznie tylko ale wrażenie zobili dobre Fajnie ze się u Ciebie sprawdza Oni mają jakąś wystawę czy salon firmowy w Kobierzycach ?? Nic nie wiem o salonie/wystawie. Znajoma ma od nich bramę ponad 5 lat i nie ma z bramą żadnych problemów. Brałam z polecenia. Na razie nie narzekam. Brama działa W razie czego blisko serwis. Jakby co to zapraszam do siebie na oglądanie. U mnie egzemplarz - orzech RAL8016 ( w przybliżeniu) bo barwy mają nieokreslone RAL-owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Secam, my mamy normstahla z bingo, polecam, takze serwis bezproblemowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Własnie się umówiłem za rozmowę z Ester - ma pan przyjechac i obejrzeć Do Bingo też zadzwonię - już kiedyś z nimi gadałem i było ok. Ania czy ja dobrze liczę ze to już tylko 3 dni :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tak Grzesiu a ja juz czytam o ciazach przenoszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tak Grzesiu a ja juz czytam o ciazach przenoszonych Wiem że nawet tydzień po terminie to jeszcze nie jest przenoszona - więc za dużo nie czytaj W ogóle czytanie przed, nie jest wskazane - odpoczywaj a resztą się zajmą w szpitalu - jak mała stwierdzi że wychodzi to wyjdzie - tak jest najlepiej Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 sekamki... ależ wam szkrabik urósł, toż to już całkiem duży dzieć No i pogratulować muszę udanego startu wykończeniówki, będę za was kciuki trzymać żeby was całkiem nie wykończyła Dosia jak chcesz złapać oddech to moje patenty sa takie: - jak dzieci śpią to ja mam czas na kawę i nic nierobienie, obiad gotujemy razem, sprzątamy razem, a nie że ja gonię co mogę jak one śpią. Śpimy w domu a nie na spacerach - czasem odpuszczam sobie gotowanie i kupuję coś gotowego - dom urządzamy tak żebym przy sprzątaniu nie dostała zawału (jasne podłogi, zmiękczacz wody ułatwia sprzątanie w łazienkach) - odpuszczam ze sprzątaniem bo i tak na błysk nie posprzątam - poszłam do pracy i wypoczywam od dzieci, całodzienna opieka jak dla mnie jest trudna do zrealizowania bo tak jak piszesz padam na .... Po pójściu do pracy mimo że teoretycznie czasu mniej jest lepiej. - gdybym miała pod ręką babcie wykorzystywałabym pewnie bez skrupułów, ale nie mam więc babcie mają wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 05.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dosia jak chcesz złapać oddech to moje patenty sa takie: - jak dzieci śpią to ja mam czas na kawę i nic nierobienie, obiad gotujemy razem, sprzątamy razem, a nie że ja gonię co mogę jak one śpią. Śpimy w domu a nie na spacerach - czasem odpuszczam sobie gotowanie i kupuję coś gotowego - dom urządzamy tak żebym przy sprzątaniu nie dostała zawału (jasne podłogi, zmiękczacz wody ułatwia sprzątanie w łazienkach) - odpuszczam ze sprzątaniem bo i tak na błysk nie posprzątam - poszłam do pracy i wypoczywam od dzieci, całodzienna opieka jak dla mnie jest trudna do zrealizowania bo tak jak piszesz padam na .... Po pójściu do pracy mimo że teoretycznie czasu mniej jest lepiej. - gdybym miała pod ręką babcie wykorzystywałabym pewnie bez skrupułów, ale nie mam więc babcie mają wolne dziękuję za porady ja też niestety nie mam nikogo do pomocy, jestem z tym całym majdanem sama i pewnie dlatego jestem taka zmęczona wydaje się że Piotrek to duży chłop ale i koło niego trzeba zrobić pewne rzeczy, inne niż koło małego ale zawsze, przez ten wypadek pewne sprawy były niedokończone i teraz trzeba wszystko pouzupełniać (np wizyty u stomatologa, bilans 10-latka ze szczepieniem, nie mówiąc o lekcjach - dlaczego oni mają tyle zadawane do domu ? no i zajęcia dodatkowe - angielski, tenis a przeciez to tylko część obowiązków, gdzie cała reszta ??? ) pocieszam się tym, że są dzieciaczki naprawde udane i kocham je bardzo, bardzo mocno do tego to cholerne sprzątanie ( u nas niestety jest zbyt duzo ludzi, nas czworo i do tego 3 pracowników), toaleta po tygodniu to masakra !!! do tego góry prania, no i codzienne obiadki myslę o tym żeby mały poszedł do żłobko-przedszkola, mam blisko tyle że prywatnego, do państwówki boję się dac bo będzie ciągle chory a do tego mam daleko i nie wiem czy mi przyjmą, znowu prywatny jest drogi a przeciez jest jeszcze budowa w toku już sama nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 05.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A wtemacie budowlanym - macie jakieś sprawdzone namiary na bramę garazowa i drzwi ?? Grześki, bramę mam Normstahl z Romisu z Dzierżoniowa (mega tanio bo za 3760 z napędem Beninca, ale prawie rok ich męczyłem). Natomiast drzwi mamy z Art-Tom z Błot k. Oławy. Bardzo jestem zadowolony z ceny, obsługi i jakości. Zapraszam do mnie na wizję lokalną, jak będziesz miał się wybierać to dzwoń. W drewnie tej grubości i i z takim wyposażeniem mimo półrocznych poszukiwań nie udało mi się znaleźć. Dla forum uzgodniłem specjalne traktowanie. Zdjęcia zaraz pójdą na PW. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 05.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 trabi-wrc Czy ja tez moge prosic o zdjecia drzwi wejsciowych z art-tom. Najbardziej mi sie podobaja (szczegolnie jeden model) a nikt inny takiego nie ma (przynajmniej nie znalazlem). Jakie masz opinie na temat tych drzwi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 05.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 trabi-wrc Czy ja tez moge prosic o zdjecia drzwi wejsciowych z art-tom. Najbardziej mi sie podobaja (szczegolnie jeden model) a nikt inny takiego nie ma (przynajmniej nie znalazlem). Jakie masz opinie na temat tych drzwi? Pozdrawiam Opinię mam taką, że są i są ładne - więcej powiem za 2-3 lata. Fotki poszły na pw. Polecam kontakt ze współwłaścicielem Tomasz Świtajło 602754195. Powołaj się na forum Grupę Wrocławską. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.03.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A wtemacie budowlanym - macie jakieś sprawdzone namiary na bramę garazowa i drzwi ?? Grześki, bramę mam Normstahl z Romisu z Dzierżoniowa (mega tanio bo za 3760 z napędem Beninca, ale prawie rok ich męczyłem). Natomiast drzwi mamy z Art-Tom z Błot k. Oławy. Bardzo jestem zadowolony z ceny, obsługi i jakości. Zapraszam do mnie na wizję lokalną, jak będziesz miał się wybierać to dzwoń. W drewnie tej grubości i i z takim wyposażeniem mimo półrocznych poszukiwań nie udało mi się znaleźć. Dla forum uzgodniłem specjalne traktowanie. Zdjęcia zaraz pójdą na PW. Pozdrav No faktycznie zajefajne Szczególnie mina czujkowa, panowie faktycznie ceną nie grzesza ale trole sa - teraz to widzę - mi dzięki nim cieknie jeden grzejnik Dopiero na sam koniec odkryłem ze jak malują sciany to grzejnika używają sobie jako stołka czy drabiny - myślałem ze zabiję dzieki temuy treraz jeden mi popuszcza na śrubunku Na wizję sie wybierzemy na pewno tylko nie wiem kiedy - muszę z moją siłą zwierzchnia uzgodnić żeby znalazła trochę energii i jeszcze na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.03.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A wtemacie budowlanym - macie jakieś sprawdzone namiary na bramę garazowa i drzwi ?? Secam, my mamy z OBI ( Hormanna) i były w bardzo dobrej cenie, chcesz to przyjedź obejrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dosia jestes Wielka.pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobryyyyyyyy Dosia - A dzisiaj Dzień Kobiet he już widzę Grzesia jak lata po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.03.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkim kobiałkom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Ich święta http://www.albumik.pl/albumy/gpal/NATURA/1831224612649.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 08.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobryyyyyyyy Dosia - A dzisiaj Dzień Kobiet he już widzę Grzesia jak lata po sklepach nie lata bo nie ma czasu ale prezent dostałam wczoraj, sama wybierałam i jestem baaaaaaaardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.03.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 nie lata bo nie ma czasu ale prezent dostałam wczoraj, sama wybierałam i jestem baaaaaaaardzo zadowolona I wcale ze nie bielizna - zeby nie było podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts