Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Secam, dobra decyzja z POŚ-em :)

Jak słucham opowieści mojej kierowniczki o szambie, które przecieka, wylewa, ciągły stres, czy przyjadą na czas i wywiozą, a jak rodzina przyjedzie, czy nie naleje się za dużo, albo dzwonią, a Pan mówi, że przyjedzie za 2 dni, to jakiś horror

Mam podobne odczucia - myślałem o szambie bo mają niby robić kanalizację ,m ale jak widzę jak nasza gmina się do tego zabiera i że to same problemy wole być niezależny :roll:

Z szambem jeszcze jest jeden problem , te betonowe trzeba porządnie uszczelnić żeby nie nabierały wody gruntowej ...... po wczorajszym badaniu miałem wodę gruntową na METRZE :o :o :o :o fakt że to zima mocna i roztopy sniegów wielkie ..... ale na metrze :roll: . Dobra wiadomośc taka ze choć woda wysoko to pod chumusem i cieniuteńką warstewką gliny piasek piasek pasek :) więc spokojnie można robić zrzut , tylko muszę saczki wysoko zrobić

Poza tym chyba należymy do tych co nie oszczędzają wody :oops: :oops: ..... długie kapiele w wannie z dolewaniem goracej wody to jest to co tygryski lubią najbardziej :D:D:D

Poza tym chyba należymy do tych co nie oszczędzają wody :oops: :oops: ..... długie kapiele w wannie z dolewaniem goracej wody to jest to co tygryski lubią najbardziej :D:D:D

my tez nie oszczedzamy wody

Szczęściarze :D

My też chcieliśmy POŚ-a ale nam nie pozwolili :cry: Robi się kanalizacja - tak od dwóch lat :evil: i końca nie widać.

Także będziemy mieli horrorki :(

Dobry,

widzę, że p. Robert wiercił. Fakt - szybko i rzeczowo. Chyba ja ich polecałem Meganom.

A zastanawiałeś się nad posiem ze studnią chłonną skoro taki fajniutki piasek?

U nas woda na 2,2m i oczyszczalnia biologiczna ze studnią, bo ogródek mini mini i ciężko z rozsączaniem. Tym bardziej, że kupiłem posia z drugiej ręki dużo taniej.

Pozdrav

Dobry,

widzę, że p. Robert wiercił. Fakt - szybko i rzeczowo. Chyba ja ich polecałem Meganom.

A zastanawiałeś się nad posiem ze studnią chłonną skoro taki fajniutki piasek?

U nas woda na 2,2m i oczyszczalnia biologiczna ze studnią, bo ogródek mini mini i ciężko z rozsączaniem. Tym bardziej, że kupiłem posia z drugiej ręki dużo taniej.

Pozdrav

To znaczy ze za polecany adres od polecanego tez się flaszka należy ........

kurde ale wyjdę na tym interesie :D:D:D

U mnie woda na metrze więc pewnie studnia się nie sprawdzi - no chyba ze do nabierania a nie do zrzucania wody ;)