anjamen 08.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 to teraz musicie zdradzic co to bo umre z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobryyyyyyyy Dosia - A dzisiaj Dzień Kobiet he już widzę Grzesia jak lata po sklepach nie lata bo nie ma czasu ale prezent dostałam wczoraj, sama wybierałam i jestem baaaaaaaardzo zadowolona szczęściara nie dosyć że dostała to jeszcze zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 08.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 szczęściara nie dosyć że dostała to jeszcze zadowolona lokówko-suszarka + prostownica bajka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 szczęściara nie dosyć że dostała to jeszcze zadowolona lokówko-suszarka + prostownica bajka !!!! super prezent!!!!!!!!! ale nie dla mnie mam super krótkie włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Secam, dobra decyzja z POŚ-em Jak słucham opowieści mojej kierowniczki o szambie, które przecieka, wylewa, ciągły stres, czy przyjadą na czas i wywiozą, a jak rodzina przyjedzie, czy nie naleje się za dużo, albo dzwonią, a Pan mówi, że przyjedzie za 2 dni, to jakiś horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2010 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Secam, dobra decyzja z POŚ-em Jak słucham opowieści mojej kierowniczki o szambie, które przecieka, wylewa, ciągły stres, czy przyjadą na czas i wywiozą, a jak rodzina przyjedzie, czy nie naleje się za dużo, albo dzwonią, a Pan mówi, że przyjedzie za 2 dni, to jakiś horror Mam podobne odczucia - myślałem o szambie bo mają niby robić kanalizację ,m ale jak widzę jak nasza gmina się do tego zabiera i że to same problemy wole być niezależny Z szambem jeszcze jest jeden problem , te betonowe trzeba porządnie uszczelnić żeby nie nabierały wody gruntowej ...... po wczorajszym badaniu miałem wodę gruntową na METRZE fakt że to zima mocna i roztopy sniegów wielkie ..... ale na metrze . Dobra wiadomośc taka ze choć woda wysoko to pod chumusem i cieniuteńką warstewką gliny piasek piasek pasek więc spokojnie można robić zrzut , tylko muszę saczki wysoko zrobić Poza tym chyba należymy do tych co nie oszczędzają wody ..... długie kapiele w wannie z dolewaniem goracej wody to jest to co tygryski lubią najbardziej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 doberek my tez nie oszczedzamy wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 11.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Poza tym chyba należymy do tych co nie oszczędzają wody ..... długie kapiele w wannie z dolewaniem goracej wody to jest to co tygryski lubią najbardziej :D:D my tez nie oszczedzamy wody Szczęściarze My też chcieliśmy POŚ-a ale nam nie pozwolili Robi się kanalizacja - tak od dwóch lat i końca nie widać. Także będziemy mieli horrorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dobry, widzę, że p. Robert wiercił. Fakt - szybko i rzeczowo. Chyba ja ich polecałem Meganom. A zastanawiałeś się nad posiem ze studnią chłonną skoro taki fajniutki piasek? U nas woda na 2,2m i oczyszczalnia biologiczna ze studnią, bo ogródek mini mini i ciężko z rozsączaniem. Tym bardziej, że kupiłem posia z drugiej ręki dużo taniej. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 doberek my tez nie oszczedzamy wody A właśnie, a basen gotowy ?? Kiedy będzie sie Pawełek z Helenką plumkał w baseniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Szczęściarze My też chcieliśmy POŚ-a ale nam nie pozwolili Robi się kanalizacja - tak od dwóch lat i końca nie widać. Także będziemy mieli horrorki Ja jeszcze nie wiem czy pozwolą przez telefon mówili ze tak ale skoro Gosia może to i pewnie ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dobry, widzę, że p. Robert wiercił. Fakt - szybko i rzeczowo. Chyba ja ich polecałem Meganom. A zastanawiałeś się nad posiem ze studnią chłonną skoro taki fajniutki piasek? U nas woda na 2,2m i oczyszczalnia biologiczna ze studnią, bo ogródek mini mini i ciężko z rozsączaniem. Tym bardziej, że kupiłem posia z drugiej ręki dużo taniej. Pozdrav To znaczy ze za polecany adres od polecanego tez się flaszka należy ........ kurde ale wyjdę na tym interesie :D:D U mnie woda na metrze więc pewnie studnia się nie sprawdzi - no chyba ze do nabierania a nie do zrzucania wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 doberek my tez nie oszczedzamy wody A właśnie, a basen gotowy ?? Kiedy będzie sie Pawełek z Helenką plumkał w baseniku pewnie ze gotowy, juz w ubieglym roku plywalismy no musicie przyjechac koniecznie jest motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 pewnie ze gotowy, juz w ubieglym roku plywalismy no musicie przyjechac koniecznie jest motywacja Największa motywacja to zeby poznać Helenkę - przeciez mam dla niej kawalera trochę starszego :D:D Kiedyś z Niej synowa będzie (może moja) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 nie wiem czy Dejw pozwoli zeby byla czyjas synowa pod kloszem bedzie trzymal i nie wypusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To zamiast siatki powinien zawczasu zrobić ogrodzenie z drutu kolczastego i czarcią zapadkę. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 nie wiem czy Dejw pozwoli zeby byla czyjas synowa pod kloszem bedzie trzymal i nie wypusci Nie upilnuje - sprzedam synowi najlepsze triki wyciągania dziewczyny z domu :D:D przecwiczyłem na mej żonie - sprawdzone - a tez ją pilnowali że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To zamiast siatki powinien zawczasu zrobić ogrodzenie z drutu kolczastego i czarcią zapadkę. Pozdrav A w czarciej zapadce bunkier z lodówką i piwem - bedziemy często wpadali :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 "Och gdyby nie ta dziura w desce,och gdyby nie ta dziura w desce,byłaby Kasia, Kasia by była,byłaby Kasia panną jeszcze!" Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts