Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"Och gdyby nie ta dziura w desce,

och gdyby nie ta dziura w desce,

byłaby Kasia, Kasia by była,

byłaby Kasia panną jeszcze!"

Pozdrav

Gdybym ci ja miała

Gdybym ci ja miała

tatusia liberalnego

miała bym ci ja

chłopaka fajnego

:D:D:D

:D :D :D :D :D :D

Witam ponownie, po dłuuuugiej nieobecności :wink:

Witaj Dosiu. W pracy to właściwie nie wiem....już nie pracuję...

nie martw się, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...trzeba walczyć dalej, sama wiem coś na ten temat, nie wolno sie poddawać i jak to mówi kabaretowy Krzynówek " staramy się cały czas do przodu" :D

Tego się trzymam :D

Spoko, dam radę :D

A na jutrzejszy Wielki Dzień życzę Wam wielu wspaniałych chwil, pięknych wspomnień i dużo, dużo radości. Grześ się u mnie pochwalił, że do Chrzcin się szykujecie :wink:

Grześ się u mnie pochwalił, że do Chrzcin się szykujecie:wink:

Ano szykują się szykują,trzeba w końcu to załatwić bo za chwilę będzie głupio - przez te problemy się odwlekło i wśród niemowlaków będzie jeden dziewięciomiesięczny co w miejscu nie usiedzi i ciągle po swojemu gada :)

A stresy sa, niestety bez nich się nie da - jak to się mówi rodzina ach rodzina :roll:

Ale przeżyjemy oby do jutra wieczora :D

Ano szykują się szykują,trzeba w końcu to załatwić bo za chwilę będzie głupio - przez te problemy się odwlekło i wśród niemowlaków będzie jeden dziewięciomiesięczny co w miejscu nie usiedzi i ciągle po swojemu gada :)

A stresy sa, niestety bez nich się nie da - jak to się mówi rodzina ach rodzina :roll:

Ło matko ty :o :o :o to już takie chłopiskooo :o :o :o Jak ten czas leci, normalnie przed chwilą dopiero na świat przyszedł :roll:

Taaa.... rodzina......jeszcze więcej spokoju i opanowania życzę :D

dokladnie pamietam bo krwi nie moglam oddac bo to byly moje pierwsze dni ciazy :wink:

no i po chrzcinach :D :D :D

w kościele Pawełek był bardzo grzeczny, rozglądał się, słuchał i bawił się Grzesiowym krawatem, wcale nie był najstarszy, był jeszcze jeden chłopczyk starszy od niego i zrobił rodzince taką jazdę że szok :o całą mszę przewrzeszczał :o

ja tak się bałam o naszego szkraba, że będzie z nim jazda a tu taka miła niespodzianka :D

imprezka tez się fajnie udała, jakoś przez to przebrneliśmy, Pawełek dał sobie świetnie radę, siedział przy stole jako gość honorowy, potem u każdego na kolanach, jadł rosół i szarlotkę, wszyscy go wybawili i w końcu padł na 1,5 godziny

później wstał, zjadł i znowu zabawa :o :o :o

wieczorem chyba bylismy bardziej zmęczeni od niego :wink:

Witajcie!

Bardzo dostojnie prezentowal sie Pawelek! Gratulacje dla calej Rodziny!

Serdecznie dziekujemy za oprowadzenie po domu. Robi wrazenie! Dosiu i Grzesiu - bedziecie miec przestronny i funkcjonalny domek. Najbardziej spodobal mi sie pokoj, ktory 'wyszedl tak przy okazji' nad garazem :D Szkoda, ze nam taki nie wyszedl...

Trzymam kciuki za szybka przeprowadzke :)

Witajcie!

Bardzo dostojnie prezentowal sie Pawelek! Gratulacje dla calej Rodziny!

Serdecznie dziekujemy za oprowadzenie po domu. Robi wrazenie! Dosiu i Grzesiu - bedziecie miec przestronny i funkcjonalny domek. Najbardziej spodobal mi sie pokoj, ktory 'wyszedl tak przy okazji' nad garazem :D Szkoda, ze nam taki nie wyszedl...

Trzymam kciuki za szybka przeprowadzke :)

Cześć Havena - miło było was gościć (choć goscić tro dużo powiedziane ;) )

zapraszamy częściej

Cieszę sie że pokoik się podobał nam też się podoba :D choć jak na razie ciągle brak pomysłu co z nim dalej ;) ale cioś sie wymyśli

Pozdrawiamy - do następnego :)

Przy Waszym Pawełku to jakiś Japończyk majstrować musiał. Widać czarodziejską moc miniaturyzacji - do chwili, w której zobaczyłem zdjęcie, nie mogłem sobie wyobrazić jak wygląda Grześ ale mniejszy niż zazwyczaj. A teraz jak malowany tylko 1:10. ;-)

Secam podrzuć mi linka do Helenki bo mi nikt nie dosłał buuuuuuuuu

Pozdrav

Pawełek , fakt , elegancki , ale ja ze chrzcin niewiele pamiętam, i nie z powodu upojenia alkoholowego. Miałem takiego stresa że ja pierdziu.

Ksiundz kazał tylko ojcu trzymac dziecko (powiedział ze ojciec wg kościoła jest najważniejszy bo Ewa była druga i coś o żebrach i jabłkach mówił ) Więc ja w roli głównego ojca i to w kościele to kiepskie połaczenie ;)