Afrodyta 20.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Cześć, będę się streszczać, bo już drugi raz mnie wywaliło i w końcu nigdy nie napiszę. Chciałam spytać czy nie mielibyście ochoty spotkać się na małym piwku we Wrocławiu? Po połowie kwietnia, mniej więcej Ja chętnie bym Was poznała Piszą się Ryska i Megana i ja. Jak ktoś chętny to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 czesc Secamki, dziekuje Wam (Wy juz wiecie za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.03.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 czesc Secamki, dziekuje Wam (Wy juz wiecie za co :D:D Cześć, będę się streszczać, bo już drugi raz mnie wywaliło i w końcu nigdy nie napiszę. Chciałam spytać czy nie mielibyście ochoty spotkać się na małym piwku we Wrocławiu? Po połowie kwietnia, mniej więcej Ja chętnie bym Was poznała Piszą się Ryska i Megana i ja. Jak ktoś chętny to zapraszam Zobaczymy , pewnie tak , jak pora będzie nie za późna i miejsce będzie jakies takie ze można z dziecmi i wózkiem posiedzieć to pewnie damy radę - my tylko z pełną ferajną wychodzimy bo nie ma z kiom zostawić natorośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dobra, macie 6 miejsce na liście obecności w moich komentach Informuję, że lista jest otwarta i chętnych zapraszam do wpisywania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Grześ, historia o soczkach powaliła mnie zupełnie, Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 21.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Grześ, historia o soczkach powaliła mnie zupełnie, Szok Trzeba przyznać, że trolle mają wszystkich i wszystko w dupie. Tym bardziej jestem szczęśliwy, że przy płaceniu twardy byłem jak nigdy i nie dodałem ani grosika ponad to co ustaliłem, a nie tyle ile się wydawało mistrzowi. Bo musicie wiedzieć drodzy inwestorzy, że gładź + gruntowanie = 8 PLN/m2, natomiast gładź + gruntowanie z domieszką śnieżki = 10 PLN. Buhehahahhahahaah, myślałem że się przewrócę jak mi to powiedział, a na pytanie czym się różni jednokrotne malowanie gruntem od jednokrotnego malowania gruntem z farbą polecał mi tylko "telefon do Grzecha" bo z nim tak ma ustalone. W końcu się nagiął próbując wywołać u mnie poczucie winy z powodu wyzysku uczciwie pracującej klasy robotniczej. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Grześ, historia o soczkach powaliła mnie zupełnie, Szok Trzeba przyznać, że trolle mają wszystkich i wszystko w dupie. Tym bardziej jestem szczęśliwy, że przy płaceniu twardy byłem jak nigdy i nie dodałem ani grosika ponad to co ustaliłem, a nie tyle ile się wydawało mistrzowi. Bo musicie wiedzieć drodzy inwestorzy, że gładź + gruntowanie = 8 PLN/m2, natomiast gładź + gruntowanie z domieszką śnieżki = 10 PLN. Buhehahahhahahaah, myślałem że się przewrócę jak mi to powiedział, a na pytanie czym się różni jednokrotne malowanie gruntem od jednokrotnego malowania gruntem z farbą polecał mi tylko "telefon do Grzecha" bo z nim tak ma ustalone. W końcu się nagiął próbując wywołać u mnie poczucie winy z powodu wyzysku uczciwie pracującej klasy robotniczej. Pozdrav trabi-wrc za mientka jestem na takie negocjacje, poległabym przy pierwszym podejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Secam, chyba bym ich zatłukła i następnej roboty nie zdążyliby zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.03.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Secam, chyba bym ich zatłukła i następnej roboty nie zdążyliby zrobić powiem tyle ..... Michał pokazał mi Wasze wykusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.03.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Grześ, historia o soczkach powaliła mnie zupełnie, Szok Trzeba przyznać, że trolle mają wszystkich i wszystko w dupie. Tym bardziej jestem szczęśliwy, że przy płaceniu twardy byłem jak nigdy i nie dodałem ani grosika ponad to co ustaliłem, a nie tyle ile się wydawało mistrzowi. Bo musicie wiedzieć drodzy inwestorzy, że gładź + gruntowanie = 8 PLN/m2, natomiast gładź + gruntowanie z domieszką śnieżki = 10 PLN. Buhehahahhahahaah, myślałem że się przewrócę jak mi to powiedział, a na pytanie czym się różni jednokrotne malowanie gruntem od jednokrotnego malowania gruntem z farbą polecał mi tylko "telefon do Grzecha" bo z nim tak ma ustalone. W końcu się nagiął próbując wywołać u mnie poczucie winy z powodu wyzysku uczciwie pracującej klasy robotniczej. Pozdrav No no no Secam powoływany jako budowlany ekspert do spraw rozwiązywania konfliktów między inwestorami a ekipami No ale cóż, Trabi jest usprawiedliwiony - nie miał czasu ekipy pilnować bo przy żonie majstrował :D:D:D:D jak wiadomo z dobrym skutkiem. Za jakiś czas Trabi jak będziesz patrzył na zachlapaną czujkę to powiesz dziecku "widzisz dziecko tą czujkę, to własnie przez ciebie:D:D:D" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.03.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Grześ, historia o soczkach powaliła mnie zupełnie, Szok A ja juz się przyzwyczaiłem , już nic mnie na budowie nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Secam, chyba bym ich zatłukła i następnej roboty nie zdążyliby zrobić powiem tyle ..... Michał pokazał mi Wasze wykusze Mój brat, to prawie nic nie robi, tylko poprawia po nich No nic, teraz to już nie ma co marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://i2.pinger.pl/pgr245/457900480001616349de9426/alleluja4%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Helloouuuu Cóż tam u Was słychać? Gniazdka już porobione na zajączka, czy dopiero w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gdy świat się wiosną opromienia, Wielkanocne ślę WAM życzeniaNiech Pan Jezus zmartwychwstały ma w opiece dom Wasz cały Wesołego ALLELUJA!!! http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.04.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim za życzenia Wam również życzymy zdrowych i spokojnych świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa PS> CO ONI NAROBILI Z FORUM !!!!!!!!! Wszystkie powiadomienia poszły w ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy42/394383/998093/previews/33121882_jaja.jpg Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Glamcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kurczę, jkoś i Was znalazłam... Całe szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts