DPS 03.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kurczę, jakoś i Was znalazłam... Całe szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.04.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Kurczę, jakoś i Was znalazłam... Całe szczęście! Ja własnego dziennika nie mogę znaleźć i połowy ludzi z forum, normalnie masakra, co oni narobili z tym forum Zrobili budowlaną naszą -klasę Zobaczymy jak to będzie działać - jeśli tak jak teraz to pewnie dużo forumowiczów odejdzie Ale bądzmy dobrej myśli może bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Echhhh......ciężka sprawa z nowym......nie podchodzi mi... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Echhhh......ciężka sprawa z nowym......nie podchodzi mi... Pozdr He, he, he... pół godziny się post ładował i nic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wysłałam priva. Miejmy nadzieję, że doszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.04.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Wysłałam priva. Miejmy nadzieję, że doszedł. Cześć Afrodytko Ostatnią wiadomość od Ciebie mam z 1 kwietnia więc chyba nic nie doszło W ogóle kiepsko chodzi i coraz rzadziej zaglądam na forum - nerwy mi puszczają ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To teraz wpadnij do mnie, tam wkleiłam mejla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hellou!!!! Proszę o znaki dymne, co by za wczasu wpisać "potwierdzone" Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY I jakby co to, u mnie jest adres mejlowy, będzie nam znacznie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzień doberekno prosze jaka impreza mnie ominęła Chrzciny...... Grzesiu super domek i w ogóle, więcej nie powiem bo w samoyuwielbienie popadniesz. Buziaki dla Dosi i chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.04.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hellou!!!! Proszę o znaki dymne, co by za wczasu wpisać "potwierdzone" Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY I jakby co to, u mnie jest adres mejlowy, będzie nam znacznie łatwiej Cześć Afrodytko O spotkaniu wiem - czytam ale nie odpisuję bo nie wiem jak z nami będzie Myślałem ze to będzie w sobotę raczej koło południa czy wczesnego popołudnia. A w piatek i to o 18 to nie wiem czy damy radę dziecmi a dokłądnie tym mniejszym , godzina 18 dla naszego dziesięciomiesięcznego szkraba to trochę za późno , około 19 to on się już marudny robi. Ale nie mówię na 100 % że nie, zobaczymy w jakiej będzie kondycji w dniu spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 czesc braciszku i Dosiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.04.2010 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 czesc braciszku i Dosiaczku Czesć Aniu Jak tam maleństwo - masz juz instrukcję obsługi No i powiedz jak się Tatuś sprawuje Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.04.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 moja instrukcja obslugi troche niepelna jeszcze, bo mala ma kolki a wtedy za wiele nie pomaga.ale na szczescie duzo spi i daje mi pospac. Dejw super-szkoda ze tylko w weekendy ma dla niej naprawde duzo czasu. a jak Wasze dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.04.2010 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 coś widziałem ze pisałaś w swoich komentach Dosia mówiła że jesli karmisz piersią to żebyś zwróciła uwagę na to co jesz, czyli wyeliminować rzeczy tłuste , potrawy wzdymające (por rzodkiewka kapusta czosnek) smażone ( powinnaś tylko duszone i gotowane) , i wyeliminować przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.04.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 m........ a jak Wasze dzieciaczki? A nasze super Starszego trudno zastać w domu a młodszego trudno złapać w domu nauczył się chodzić na czworakach i na dwóch nogach trzymając się mebli - masakra chwila i jest w innym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.04.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Grzes ja juz prawie nic nie jem... procz tego co napisales nie tylam mleka i przetworow mlecznych bo ponoc ma skaze bialkowa. ucaluj Dorotke i wpadnijcie w koncu do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.04.2010 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) jak masz czas to zadzwoń teraz do Dosi ona coś ci powie Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.05.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dorotka, Grześ żebyście nie ważyli się nawet nie być w piątek!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.05.2010 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dorotka, Grześ żebyście nie ważyli się nawet nie być w piątek!!!!!!!!!!!!!!!! Będziemy Będziemy Pisałem że Dosia powiedziała ze jedzie więc będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 03.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 A nasze super Starszego trudno zastać w domu a młodszego trudno złapać w domu nauczył się chodzić na czworakach i na dwóch nogach trzymając się mebli - masakra chwila i jest w innym pokoju Nie było do mnie ale wtrancam się... Jak nasz Jerz był tyci-tycieńki to dostał mocnego uczulenia na paszczy. Pierwsza pani Dokrór od razu wydała wyrok - atopowe pierdu pierdu, skaza, syf i katarakta... Pani Matka nie je wędlin kupnych, serów, pomidorów, owoców. Łaskawie pani Doktór zezwoliła na picie wody... Wypisała mega drogi krem znanej firmy na M., natomiast druga pani Doktor kazała prać nasze rzeczy w proszku dzieciowym i powinno zejść. Kazała też jeść normalnie, żeby Jerz zajadał też wartościowe, a nie białą wodę. Po jakimś tygodniu wpadliśmy na kontrolę do pierwszej pani Doktór. Młodemu już prawie zeszło, jeszcze trochę miał zaczerwienione - odtrąbiła sukces swojej diagnozy, na co stwierdziliśmy, że zaczęło schodzić od momentu jak Ania zaczęła jeść normalnie a wszystkie rzeczy, pościele i koce wypraliśmy w jelpie. Pani zrobiła minę z fochem i od tamtego czasu jej nie lubimy (choć inni rodzice ją cenią). Sprawdźcie może z tymi proszkami - najprostsze a u nas się akurat sprawdziło. A na marginesie dodam, że Helenka będzie miała koleżankę (chociaż już wiele historii słyszałem o nietrafionej pci na podstawie usg). Co się nie udało 4 lata temu to teraz prawdopodobnie się ziści - będzie Zocha. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts