trabi-wrc 03.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No my również. Grzesiek mnie tym pstrągiem omamił Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.05.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No my również. Grzesiek mnie tym pstrągiem omamił Pozdrav Super, czyli proponuję wspólne jechanie w peletonie samochodów rodzinno wyścigowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No chłopcy, ależ fajna nowina:wave:, bardzo się cieszymy na spotkanie z Wami wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No my również. Grzesiek mnie tym pstrągiem omamił Pozdrav Dobrze słyszę? Dobrze widzę? Znaczy dopisywać do listy na piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 04.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dobrze słyszę? Dobrze widzę? Znaczy dopisywać do listy na piątek? Jeśli na kartce jest jeszcze miejsce to tak (nawet maczkiem na marginesie) Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jeśli na kartce jest jeszcze miejsce to tak (nawet maczkiem na marginesie) Pozdrav Jak nie będzie miejsca to wezmę Cię na kolana :D:D (wolał bym wprawdzie Anię ale jak Cię znam to się nie zgodzisz Dozobaczyska - przed piątkiem ustalimy jak jedziemy , to znaczy kto za kim biorąc pod uwagę emisję spalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jeśli na kartce jest jeszcze miejsce to tak (nawet maczkiem na marginesie) Pozdrav No co ty! Wielkimi literami wpiszę! Możesz sprawdzić u mnie w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 05.05.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No co ty! Wielkimi literami wpiszę! Możesz sprawdzić u mnie w komentach To ja rozumiem ... Żeby tylko pstrągów nie wyżarli... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Trabik tak sie ciesze z Zochy ucaluj Anie-mocno, mocno a kiedy to spotkanie, moze i Helena dalaby rade przyjechac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.05.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzień dobry tak sobie przyszłam pozdrowionka jak macie słoneczko to podeślijcie go trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Trabik tak sie ciesze z Zochy ucaluj Anie-mocno, mocno a kiedy to spotkanie, moze i Helena dalaby rade przyjechac;) W ten piątek w sielskiej zagrodzie - o 18 ZAPRASZAMY Dawaj malenką w wózek się przewietrzy i wpadnijcie na piffko i rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Żeby tylko pstrągów nie wyżarli... Dlatego musimy przyjechać o 17.45 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzień dobry tak sobie przyszłam pozdrowionka jak macie słoneczko to podeślijcie go trochę dzińdybry Kawiczku fajnie ze jestes - słoneczka nie wyśle bo u nas tyż ni ma ......... takie mogę wysłać http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.05.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzińdybry Kawiczku fajnie ze jestes - słoneczka nie wyśle bo u nas tyż ni ma ......... takie mogę wysłać http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s070.gif może byc i takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.05.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam. Nareszcie dotarłam tutaj I jak drzwi ? Macie już czy jeszcze czekacie ? Słoneczko zaczyna wychodzić Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam. Nareszcie dotarłam tutaj I jak drzwi ? Macie już czy jeszcze czekacie ? Słoneczko zaczyna wychodzić Do zobaczenia Cześć Ryska Drzwi zaliczkowane czekają aż się zrobią na połowę czerwca max do 15 Kupiliśmy jeszcze kafle na podłogę gres polerowany 50x50 rozumiem że będziecie w sielskiej My na bank będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Zrobiłam wszystko (jedzenie, picie do samochodu dla dzieci na wynos) żeby się z Wami spotkać. Reszta zależy od wylewkarzy czy skończą do 15-tej wylewki. Jeśli tak to będziemy, jeśli nie to mąż musi czekać aż skończą. Z moich wywiadów telefonicznych powinni skończyć do 15-tej więc na 99% będziemy. Jedziemy z za Nowego Dworu więc trochę nam na tą podróż zejdzie, tym bardziej że dzisiaj piątek i pewnie będą nie małe korki na mieście. Mam nadzieje że nie będzie padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Chyba nie bedzie padać - jak będzi eto się schowamy pod zadaszeniem Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 a ja nie dojade, choc mam ochote, moje dziecie jest bardzo marudne, i mam flaka w wozku bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.05.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Dziekuję wszystkim za spotkanie - ubawiłem się że aż miło - do nastepnego razu - mam nadzieję ze jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts