Afrodyta 19.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No wiesz, jakby co to propozycje już padają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mam nadzieję, że Was nie zalało.Wrocław taki mokry... Słoneczko zostawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.05.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Mam nadzieję, że Was nie zalało. Wrocław taki mokry... Słoneczko zostawiam:D Nie , nie zalało, u nas sucho, wysoko jesteśmy A jak Wasze (nasze ) strony podlało coś z prosny ? U nas wszystko ok. Nie zaglądam na forum ostatnio za często bo urwanie głowy na budowie , wczoraj robili nam oczyszczalnie http://www.albumik.pl/albumy/secam/rozne/5793754652445.jpg http://www.albumik.pl/albumy/secam/rozne/5793764652445.jpg http://www.albumik.pl/albumy/secam/rozne/5793774652445.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.05.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dzień doberek dawno mnie nie było mam nadzieję że u Was wszystko dobrze, wszyscy zdrowi i w ogóle jest wszystko naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.05.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dzień doberek dawno mnie nie było mam nadzieję że u Was wszystko dobrze, wszyscy zdrowi i w ogóle jest wszystko naj.... Wszyscy zdrowi i bardzo naj naj Jak widać poniżej ..... http://www.albumik.pl/albumy/secam/rozne/5793781007572.jpg Strasznie się spinamy żeby w tym roku skończyć prowizorycznie i się w końcu wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 25.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Nie... no ... rzeczywiscie widać, że wszyscy naj, naj Jak najmłodszy naj i zdrowy to reszta nie ważna ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.05.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Matko jak Pawelek urósł....no śliczny chłopczyk.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 03.06.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Mnie osobiście nic woda nie zrobiła. Są jednak w bliskiej okolicy domy z których piwnic kilka razy dziennie wypompowywali wodę. Łąki jak pola ryżowe, strumyczki pełne po samiutkie brzegi. Pola ziemniaków jak górki wystające z wody. Porobiłam trochę fotek, ale nie mogę zgrać na kompa. Dam znać jak bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 A dziś w gazecie lokalnej pisali, że Bolesławiec i Podbolesławiec zalany, Siemianice też, Wieruszów...To te ulewy, które były tydzień temu... wcześniej cisza, jakoś spokojniej było. Ale pewnie już wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.06.2010 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A dziś w gazecie lokalnej pisali, że Bolesławiec i Podbolesławiec zalany, Siemianice też, Wieruszów... To te ulewy, które były tydzień temu... wcześniej cisza, jakoś spokojniej było. Ale pewnie już wiesz... Cześć Dopiero teraz zajrzałem na forum - urwanie głowy mamy Mam nadzieję że z deszczemi już się sytuacja unormowała - wreszcie przestało padać więc pewnie nie zalewa Wam piwnicy U nas nic nie podlało - jestesmy dość wysoko , tylko wody gruntowe były tak wysoko ze przez kilka dni miałem wodę w studzieńce od oczyszczalni - ale to ponoć normalne bo ziemia po montazu jeszcze świezo wzruszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.06.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A na budowie: Kafle się robią - pan robi bardzo wolno ale dokładnie - nam tempo wolne nie przeszkadza więc jest ok http://www.albumik.pl/albumy/secam/rozne/5820863312762.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 dzień dobry ciesze się że zalania Was ominęly dobrego dzionka buziaki dla maluchów i Dosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 i ja buziaki i pozdrowwienia dla Dosi zostawiam, piekne kafle i jak juz domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.06.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 i ja buziaki i pozdrowwienia dla Dosi zostawiam, piekne kafle i jak juz domowo Czesć Aniu puścisz mi linka gdzie kupiłaś te kinkiety do łazienki z kryształkami - Dosia tego szuka i za pieruna nie może znaleźć Jak Maleńka ?? rośnie zdrowo ?? Pozdrawiamy gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.06.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 w Domarze na parterze jest sklep z oswietleniem tylko krysztalowym, to tam jedna z niewielu rzeczy ktorej nie kupilam w sieci Helenka jest boska, przesypia cala noc i w ogole jest boska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej Secamki - kafle bardzo ładne Co do prędkości wykonywanych robót - nam też nie przeszkadzało kładzenie kafli pomału, ale jak z 2 m-cy zrobiły się prawie 3, to już mamy dość gryyyyy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2010 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hej Secamki - kafle bardzo ładne Co do prędkości wykonywanych robót - nam też nie przeszkadzało kładzenie kafli pomału, ale jak z 2 m-cy zrobiły się prawie 3, to już mamy dość gryyyyy Pozdrawiamy Cześć Megan, Nie dziwię się że macie dość jak was czas nagli to takie gryzmolenie może do szału doprowadzić U nas idzie też bardzo wolno ale nam się nie spieszy i Pan od razu mówił ze robi bardzo powoli, jestem zadowolony bo za powolną praca idzie jakość. Robi pomału ale co dziennie, nie robi przerw. Dziś jest już praktycznie ułożony cały dół w cąłych kaflach zostały docinki przy scianach. Docinek jest bardzo dużo bo wymyślilismy taki nowatorski sposób układania , pan się śmiał że pierwszy raz w życiu tak układa - ale to musicie sami zobaczyć więcej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Secam, jak tylko nadarzy się okazja, nie omieszkamy Was odwiedzić Wczoraj panowie również zrobili sobie przerwę Dzisiaj byli .................. od 11-tej Dobrze że nie zdecydowaliście się na naszych płytkarzy, bo miałabym wyrzuty sumienia Po rozmowie, obiecali skończyć 10 lipca - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam za Meganą przywędrowałam do Was,bo dowiedziałam się,że posiadacie piec LinkDuo. Czy możesz powiedzieć coś o tym piecu zadowolony jesteś z niego,czy jeszcze nie miałeś okazji go wypróbować. My kupiliśmy 15kW z dodatkowym rusztem. Jeśli można to poproszę o zdjęcia tych płytek w nowatorskim sposobie ułożenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.06.2010 04:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Secam, jak tylko nadarzy się okazja, nie omieszkamy Was odwiedzić Wczoraj panowie również zrobili sobie przerwę Dzisiaj byli .................. od 11-tej Dobrze że nie zdecydowaliście się na naszych płytkarzy, bo miałabym wyrzuty sumienia Po rozmowie, obiecali skończyć 10 lipca - zobaczymy. Nie przyznałem się tak do końca Waszemu że rezygnujemy tylko odwołałem termin. Tego znalazłem przez przypadek robił u sąsiada (więc widziałem jak robi) i akurat kończył więc chętnie przyszedł. Ocenię po fakcie Dzisiaj (w sumie przy okazji) moja szanowna małzonka załatwiła mi robotę - zamówiła traktor i wyrównujemy działkę i mam posiać trawkę już tak finalnie ............ jedyna dobra strona tego faktu to że obiecała ze na rocznice ślubu dostanę kosiarkę :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts