secam 02.10.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Tylko do Piotrusia KOCHANY PIOTRUSIU !!! Bardzo Ci gratulujemy http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a122.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif teraz to już jesteś prawdziwym uczniem pierwszoklasistą. Ślicznie wyglądasz w tym birecie. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i070.gif No i wydajesz się już być naprawdę dorosły. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif Do zobaczenie i życzymy Ci samych szóstek. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c010.gif PANI agnieszko bardzo dzienkuje będe bardzo dobrze uczył bardzo dzienkuje papa piotruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.10.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Powyższy tekst został napisany samodzielnie przez Piotrusia, specjalnie dla Ciebie Agnieszko :) nie wprowadzałem żadnych korekt gramatycznych i ortograficznych Oczywiście my z Dosią też cię gorąco pozdrawiamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 02.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No jeśli Piotruś rzeczywiście sam napisał powyższy tekst, to zastanówcie się dobrze czy nie przenieść go od razu do drugiej klasy. Umie pisać i czytać i będzie się nudził. Gratulacje Piotrek! No dobra rodzicom też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.10.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć Jolu Oczywiście Piotruś pisał to sam specjalnie nic nie poprawiałem - pełny autentyk Piotrek ładnie (jak na ten wiek) czyta bo praktycznie to co napisała Aga przeczytał na głos sam łamiąć się tylko przy kilku trudniejszych wyrazach. Sam czyta komiksy (jak mu się chce - a z tym już gorzej) Pisze (literujac) tez sam to wpływ przedszkola do którego chodził "Fantazja" na ulicy Orlej. To państwowe przedszkole ale o tak wspaniałym poziomie i kadrze nauczycieli że niejedno prywatne do pięt mu nie sięga. Piotrek jest dzieckiem które miało problemy logopedyczne (po tatusiu ) W tym przedszkolu przydzielono go do logopedy na indywidualne zajęcia. Po dwóch latach Pani wyciagneła go fantastycznie ze wszystkich problemów z mową. Piszę to bo sam nie wierzyłem że w tym kraju może coś co jest państwowe i za darmo tak działac Dobra starczy chwalenia - przeciez wszystkie nasze dzieci to są najwspanialsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 02.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 W razie problemów logopedycznych polecam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.10.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 W razie problemów logopedycznych polecam się. No proszę - kto by pomyślał :) że ja stary dyslektyk mam siostrzyczkę logopedę :) Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A ja wiedziałam, że siostra Jola zajmuje sie jezykiem Co u Was dobrego? Ja tyram od rana do nocy, mam propozycje nowej pracy (znow w marketingu) i sie łamie, raz w miesiacu zmieniac zajecie . Chyba musze odpuscic! U mnie na budowie powstaja scianki dzialowe i dekarze wrocili Juz myslalam ze ich nie zobacze! wiec powoli Was gonie, w weekend zrobie pare fotek, to wkleje do dziennika. przesylam sciski i usciski ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.10.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć Aniu Jak ja jeszcze mało o Was wiem ale się dowiem, dowiem - obiecuję Fajnie Aniu że jesteś bo ostatnio to faktycznie cisza - zapracowana chyba jestes Ja tez teraz jeszcze pracuję - nadganiam zaległości - cały dzień latam po budowie lub składach to potem trzeba w nocy siedzieć i pracować Boże jak ja bym chciał już mieszkać Sory musiałem to z siebie wyrzucić Fotki wklejaj chętnie zobaczymy co się zmieniło A dogonisz mnie spokojnie bo my po dachu robimy większą pauzę az do okien w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 02.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Logopeda to mój drugi zawód. Dawno, dawno temu kończyłam wrocławską szkołę teatralną, ale tak wypadło, że teraz nieczęsto param sie aktorstwem (chyba, ze na co dzień w domu, jak chce męża przekabacić). U nas dziś była rozmowa z dekarzami. Powieśili za wysoko rynny i niestety muszą poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 03.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Tu was mam gagatki! Myślę sobie, jakieś takie smętne to forum się zrobiło, a tu wszystkie ploty prywatnie u secamów! secam, ładny ten twój daszek, nie powiem. A elewacja jakoważ będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 03.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Tu was mam gagatki! Myślę sobie, jakieś takie smętne to forum się zrobiło, a tu wszystkie ploty prywatnie u secamów! secam, ładny ten twój daszek, nie powiem. A elewacja jakoważ będzie? No to fajnie, że jesteś w koncu we własciwym miejscu. Witaj Dagmarko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.10.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Tu was mam gagatki! Myślę sobie, jakieś takie smętne to forum się zrobiło, a tu wszystkie ploty prywatnie u secamów! secam, ładny ten twój daszek, nie powiem. A elewacja jakoważ będzie? Cześć Daga Zapraszamy serdecznie do plotkowania u mnie :) Gaduła jestem to i plotkować lubię A kolorek tynku będzie jak trafnie napisałas "budyniu waniliowego z posypką kokosową" lub też "lekka kawa late z domieszka cynamonu" A co daszku to mi wczoraj załozyli wstrętne ławy i stopki i ohydnie to wygląda a po poście Joli o zbyt wysokich rynnach poleciałem dzisiaj na budowę i skakałem z konewką po dachu lejąc wodę czy aby na pewno do rynny trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Grzesiu z tymi rynnami to chodzi o to, żeby ewentualny śnieg nie zatrzymywał się na rynnach tylko spadał na ziemię. Ma przez nie "przelatywać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.10.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Uff to dobrze powiem Ci że mnie ostro wystraszyłas. Napisałas że masz za wysoko. Mnie wydawało się ze moje sa za nisko bo dachówka wchodzi do rynny i jest z nią w lini prostej. Ale lałem wodę strumieniem i się nie wylewa poza rynne. A co do sniegu, z tego co piszesz to teraz zrozumiałem dlaczego rynny sa w lini z dachówka - faktycznie będą się czapy śniegu zeslizgiwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.10.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Uff, wreszcie zamówiłam okna. Jutro dokładny pomiar i w połowie listopada zamknę się. Nieźle brzmi co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.10.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To gratuluję My może się zamkniemy gdzieś w połowie zimy mam nadzieję styczeń - luty. A gdzie zamówiłaś w Lakbudzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.10.2007 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jolu Wysłałem priva A tak wogóle to jestem dzisiaj naładowany jak atom Wkurzyli mnie dekarze - poszli do sasiada i utkneli, a potem że u mnie to by chcieli szybko skończyć i kasę wziąć bo się śpieszą jak cos zostanie to podjadą i zrobią - terefere kuku. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka Się wpieniłem że cały dzień mam rozwalony. I co robi prawdziwy facet w takiej sytuacji. Jedzie do domu, zabiera żonę na budowę i........ Dośka poopie...lała kogo trzeba i nagle sprawa się rozwiązała i wyjaśniła. Dekarze kończą właśnie na dachu gąsioruy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie rób tego błędu i nic nie płać przed końcem roboty. My zapłaciliśmy dekarzom, ale na szczęście nie wszystko. Inaczej trudno byłoby ściągnąć ich z powrotem. Najlepiej nie płacić nic dopóki nie skończą. Żałuję, że cokolwiek zapłaciłam zanim nie poprawili tych rynien, bo musiałam wzywać kierbuda do naprostowania ich i jemu też oczywiście za to zapłacić za wizytę. To był błąd, bo trzeba było powiedzieć im, że w razie naszej racji oni ponoszą koszty wizyty kierownika. Ale cóż, uczymy sie całe życie. Teraz już będę twarda i nie dam się tak łatwo zrobić w konia.. Nauka też kosztuje. Niestety. Co do okien zamawiamy w Lakbudzie na Bruknera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.10.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Staram się trzymać tą zasadę - płacić dopiero po Tylko ja miękki facet jestem i czasami się daję złamać. Ale na szczęscie w takich wypadkach mam żonę która myśli za mnie :) i blokuje mi konto Gorąco pozdrawiam żono ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.10.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Powiem Wam w tajemnicy że mam skończony dach. Ale to tajemnica - uroczyste ogłoszenie ze zdjęciami jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts